Bi mat cua vua Solomon - sach noi

Bi mat cua vua Solomon - sach noi Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Audio Book Store

Advertisements

About Bi mat cua vua Solomon - sach noi

Bí Mật Của Vua Solomon

Solomon không chỉ là một nhân vật trong Kinh Thánh, mà còn là người giàu nhất trong lịch sử. Nếu chúng ta được trực tiếp học ông, liệu ông có dạy cho chúng ta về sự gia tăng của cải và kiến thức không nhỉ? Liệu có mối liên hệ nào giữa cuộc đời, sự khôn ngoan của ông với xã hội này, với việc lập kế hoạch để thành công về tài chính trong thế giới đương đại của chúng ta hay không?

Cuốn sách Bí mật của vua Solomon của Bruce Fleet sẽ đưa chúng ta theo bước vị vua này khi ông dạy bảo Abidan – cậu bé được ông bảo trợ – về 7 nguyên tắc cơ bản trong cuộc sống và ảnh hưởng của chúng đến sự thành công về tài chính. Mỗi câu chuyện minh họa cho một nguyên tắc cơ bản mà Abidan cần khám phá trước khi cậu có thể trở nên giàu có và hạnh phúc hơn. Và sau đó, mỗi câu chuyện lại được tiếp nối bằng việc Fleet ứng dụng nhuần nhuyễn những nguyên tắc này không chỉ vào cuộc sống mà còn với các vấn đề tài chính cấp bách nhất trong thời đại của chúng ta.

bi mat vua solomon,
Bí mật của vua Solomon,
sach noi hay nhat,
sách nói hay nhất, Secrets Solomon

Solomon is not just a character in the Bible, but also the richest man in history. If we are directly learn from him, if he would teach us about the increase of wealth and knowledge not? Is there any connection between his life, his wisdom with society, with planning for financial success in the contemporary world of us or not?

The book The Secret of Solomon Bruce Fleet will put us in step kings when he taught Abidan - boy he sponsored - on seven basic principles in life and their influence on the success Financial. Each story illustrates a basic principle that Abidan need to discover before you can become rich and happy. And then, each story was followed by Fleet skillful application of these principles not only to life but also with the financial problems in the most urgent of our era.

bi mat king solomon,
Secret of Solomon,
sach said it best,
the best books,

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Bi mat cua vua Solomon - sach noi version 1.0 on your Android device!
Downloaded 5+ times, content rating: Everyone
Android package: bimatvuasolomon.bookstore.bimatvuasolomon, download Bi mat cua vua Solomon - sach noi.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Bí mật làm giàu của vị vua cổ đại

Oh snap! No comments are available for Bi mat cua vua Solomon - sach noi at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1