BuurtMus

BuurtMus Free App

Rated 5.00/5 (4) —  Free Android application by Sparrow B.V.

Advertisements

About BuurtMus

BuurtMus is de pakket verzend en retour service vanaf thuis, wij bieden een verzend- en een retourservice aan waarbij wij de pakjes thuis bij je komen ophalen.
Dit doen wij 7 dagen per week, altijd ’s avonds tussen 19u en 21u en altijd duurzaam: lopend of op de fiets.

- Verzendservice
Wij versturen al je pakjes binnen Nederland, je vult eenvoudig de gegevens van de ontvanger in en hoeft zelf geen label uit te printen. Een pakje via BuurtMus is voordeliger dan via de meeste pakketvervoerders en we komen het pakje thuis bij je ophalen! Je kunt in je bestelling overigens ook aangeven dat je er een verzendzak of –doos bij wilt bestellen, deze neemt de bezorger dan mee.

- Retourservice
Wil je een bestelling terugsturen naar de webshop en beschik je een retourlabel (of gaat je pakje naar een Antwoordnummer)? Wij halen het pakje graag bij je op en zorgen voor de verdere afhandeling en brengen het naar de juiste vervoerder. Voor een groot aantal retailers (zoals Zalando, Wehkamp, Coolblue, en anderen) bieden wij deze service zelfs kosteloos aan. In de andere gevallen vragen wij hier een kleine vergoeding voor.

Je hoeft dus niet meer zelf naar een PostNL, Kiala, DHL of ander pakketpunt of postkantoor, wij komen gewoon bij je langs.

- Duurzaam
BuurtMus is een duurzame en efficiënte logistieke oplossing die gaat zorgen voor minder bestelbusjes, congestie en uitstoot in de woonwijk. Naast onze verzend- en retourservice nemen wij, in opdracht van retailers en vervoerders, ook de pakketbezorging over in gebieden waar onze service actief is.

Onze service is momenteel actief binnen Haarlem. Als jij je pakje voor 19u hebt aangemeld komen wij die nog dezelfde dag ophalen. Zelfs als de bezorger al begonnen is kan je verzending nog worden aangemeld.

Wij bezorgen uw pakket door heel Nederland

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install BuurtMus version 1.11 on your Android device!
Downloaded 100+ times, content rating: Everyone
Android package: buurtmus.returnpool.com.buurtmus, download BuurtMus.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
5.0+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor de App beter werkt. Mocht je problemen ervaren laat ons dit dan weten. Veel plezier met het gemakkelijk verzenden en retour sturen van pakjes vanaf thuis!

What are users saying about BuurtMus

V70%
by V####:

Leuk en handing initiatief


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
5.05
4 users

5

4

3

2

1