Cantece Gradinita

Cantece Gradinita Free App

Rated 3.88/5 (451) —  Free Android application by Vveee Media

What are users saying about Cantece Gradinita

L70%
by L####:

Foarte buna aplicatia. Fetita mea e indragostita. Sngurul dezavantaj este ca nu imi da voie sa instalez aplicatia si sa vizionez cantecelele si pe tableta. Aa, mai este si dezavantajul ca nu se roteste imaginea in aplicatie cand intorci telefonul spre dreapta, doar spre stanga. Dar in rest este ok

T70%
by T####:

Ca o sugestie... Daca prin urma abonarii tot avem acces la un numar mare de cantecele, ar fi super sa implementati sa putem muta applicatia, sau cel putin melodiile stocate, pe SDCard. Multumesc! Succes in continuare.

I70%
by I####:

Totusi as fi preferat sa am ceva de genul Upgrade to Premium in meniu direct :) pentru ca asta cautam. Abonamentul anual mi se pare foarte OK mai ales ca sunt offline cantecelele iar in avion e cam scump netul :)

U70%
by U####:

Aplicatia e buna. Pot trece peste abonament (merita bani, dar as fi preferat toti odata, nu lunar. In fine). Dar are niste probleme importante pt mine: nu pot specifica locul unde se tin cantecele. Tableta ruleaza KitKat si in aceasta versiune de Android (si doar in aceasta) nu pot muta aplicatia din memoria interna pe card sd, iar memoria interna (partitia) unde se instaleaza aplicatiile are 900mb si contine deja aplicatiile de sistem, ne ramanand loc pentru toate cantecele. Solicit setare cu locatie date

V70%
by V####:

De ce nu mai merg cantecelele sa le descarcam pe tablet? Inainte leam avut si pe telefon si pe tablet dupa am oprit plata cateva luni si am activato acum iar pe telefon prima data si nu imi merg si pe tableta.... cele in limba Germana merg si pe telefon si pe tableta.... va rog rezolvati probleba... e mai ok pt copii pe un ecran mai mare sa asculte si sa vada . multumesc frumos .

W70%
by W####:

Copilul meu adora cântecele dar nu vreau sa mă abonez sa plătesc luna de luna ce pot avea cu net gratis. Era mai OK dacă era un preț fix. Păcat.

Z70%
by Z####:

Aplicația este foarte interesanta, dar poate multi părinți, nu-și permit, sau nu au posibilitatea unui card, sa poată plăti.

A70%
by A####:

Little And App Romainan

Q70%
by Q####:

Dupa 4 cantece iti cere bani!!! Doar 4.5 lei dar multi parinti nu au card si nici banii necesari


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.95
451 users

5

4

3

2

1