Seminit Resepi

Seminit Resepi Free App

Rated 4.88/5 (128) —  Free Android application by Seminit Resepi

Advertisements

About Seminit Resepi

Seminit Resepi adalah sebuah platform perkongsian resepi masakan menarik yang disampaikan melalui video pendek yang cool untuk memudahkan rujukan anda.

Setelah lebih setahun Seminit Resepi beroperasi di media sosial dan di website, kini Seminit Resepi maju setapak kehadapan dengan mempunyai aplikasi mobile sendiri.

Seminit Resepi mempunyai pelbagai koleksi resepi masakan yang sentiasa ditambah dan dinaik taraf kualiti video panduan memasaknya.

Antara jenis resepi yang kami sediakan adalah :
1. Resepi Masakan Harian / Resepi Lauk
2. Resepi Snek
3. Resepi Kek
4. Resepi Biskut Raya
5. Resepi Diet

Selain dari itu, akan terdapat banyak fungsi-fungsi menarik pada masa akan datang. Jom sertai komuniti Seminit Resepi. A minute recipes is an attractive platform for sharing recipes submitted through a cool short video for easy reference.

After more than a year a minute recipes operating in social media and on the website, now the minute recipes have moved a step further with its own mobile application.

A minute recipes have a wide collection of recipes that are constantly being added and upgraded video quality cooking guide.

Among the types of recipes that we provide are:
1. Daily Recipes / Recipes Fish
2. Snack Recipes
3. Cake Recipe
4. Recipes Biscuit Kingdom
5. Diet Recipes

In addition, there will be many interesting functions in the future. Join communities minute recipes.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Seminit Resepi version 2.4 on your Android device!
Downloaded 5,000+ times, content rating: Not rated
Android package: com.goodbarber.seminitresepi, download Seminit Resepi.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
n/a
Not
rated
Android app

App History & Updates

What's Changed
Kemaskini

What are users saying about Seminit Resepi

R70%
by R####:

Sangat mudah tuk dipelajari...memberi idea tuk nak masak apa hari ini n Alhamdulillah saya dah cuba beberapa masakan dan ramai yang suka...give credit to seminit resepi...

A70%
by A####:

Memang sangat menarik & mudah digunakan.. Tahniah team seminit resepi - brofami -

Z70%
by Z####:

Awesome!

W70%
by W####:

loveit

D70%
by D####:

It's good , very convenience .

V70%
by V####:

gooad apps

U70%
by U####:

Mudah dan senang

I70%
by I####:

Resepi mudah dan ringgkas.. suka tengok...

T70%
by T####:

Yeaaa... Dh install... Lepas ni tak yah susah cari kt google dah..

L70%
by L####:

Video smeinit..but resepi complete..mudah faham

S70%
by S####:

Sangat menjimatkan masa mencari resipi. Terbaik.

G70%
by G####:

Lagi senang nak cari resepi lepas ni

Q70%
by Q####:

Sangat membantu. Resepi ringkas masak pantas gitu

B70%
by B####:

Terbaik!!! Senang dah tak perlu rujuk buku resepi seminit mmg terbaik!!

M70%
by M####:

App yg memudahkan saya nak tengok resepi dan memasak. Anak2 pun suka sangat tengok video2 yang ada..

P70%
by P####:

Mmang terbaik... resepi yg mudah dan senang 1min je dah siap

X70%
by X####:

Tahniah kepada business owner & team seminit resepi. Apps ni mudah dan lebih interaktif.

O70%
by O####:

The easiest way cook step by step. Before this thru fb page.

K70%
by K####:

Mudah bg yg baru nak belajar memasak atau sibuk bekerja. Tahniah kpd Seminit Resepi

H70%
by H####:

Perghhh. Memang hebat . Lebih mudah, cepat dan senang nak cari bahan . Good job seminit resepi . I give full star

N70%
by N####:

Terbaik r keluarga wan. Haha. To dak Ain . Ni aku dah install ni.. taknak 100. Nak pavlova free je ckup la. Hahahahaj

E70%
by E####:

Nama page dh la seminit resepi Nak cari resepi xsmpi seminit Jimat masa sy sbg mama yg sentiasa nk masa bersama2 anak tp nk sediakan makanan enak dan lazatdlm masa yg singkat

C70%
by C####:

kini semuanya dihujung jari .. peningkatan yg sgt baik dan berbaloi .. jika nk taw resepi just search jew .. masa pun jimat .. thanks seminit resepi utk penambahbaikan ini .. very loved it ..

F70%
by F####:

Mantap. Senang nak cari video nak masak lepas ni. Teruskan dengan resepi yang lebih de bomb

Y70%
by Y####:

Awesome sgt..senang nak belajar masak dengan seminit resepi..

J70%
by J####:

Awesome..easier to use..and most important such the recipe come with A to Z steps to do it..My first choice to search for recipe especially weekend cooking for family

R70%
by R####:

Himpunan resepi yg menyelerakan sedap2 dan senang untuk disediakan...video panduan yg diberikan juga senang untuk difahami...terbaikkkk

A70%
by A####:

Best....

Z70%
by Z####:

4 bintang sbb bnyk sgt iklan. Sikit2 tu bolela

W70%
by W####:

Cara ar

D70%
by D####:

Memasak semakin mudah bagi orang bujang..

V70%
by V####:

Mencipta inspirasi untuk memasak dengan memberi panduan mudah & ringkas.. Everyone can cook!

U70%
by U####:

Best sangat. Nak buat je boleh terus tgk kt apps ni.

I70%
by I####:

seminit resepi kene dengan nama application ni.sy dah berkhwin.mmg xtau masak.dengan bantuan appl ni dpt membantu isteri saya.suami kan kene ringan tgn tlg isteri.lengkap dr hidangan snek,petang dan malam.tak perlu search google lagi.seminit resepi mengeratkan sirahtulrahim sesi keluarga.dapat makan bersama.

T70%
by T####:

Utk app: mudah untuk digunakan, mesra pengguna, carian untuk resepi cepat untuk dicapai, gambar masakan yg sangat jelas (tengok pun sudah terliur sangat, serius!), Font yg digunakan menambahkan lagi tarikan untuk klik setiap resepi. Utk resepi seminit: you made my day okey! Resepi ringkas tapi tersangat sedap, bahan yg digunakan pun berpatutan so saya mampu untuk mencuba setiap menu at least twice per week. Video? Sangat clear, secara keseluruhan mudah untuk difahami langkah-langkah walaupun dalam masa seminit. Cadangan saya, please update banyak-banyak lagi untuk resepi baru tau! Thanks! Hihi

L70%
by L####:

super ohsem apply ni ⒈resepi yg perbgai.dr main coast hingga disert⒉gmbr yg menarik..dr mata trun ke hati⒊d sediakan info petua dan rahsia dr bahan dapur sndri.⒋blog yg dpt infomasi yg terkini⒌rmai friend kt cni.blh b'kenalan,b'tukar pendapat,idea dan resepi⒍hanya dgn 1 appl ni memudahkan kita smua..hanya dgn 1 klick.xda lg alasan,mls,xtau msk,xtau bahan..SEMINIT RESEPI KAN ADA

S70%
by S####:

best la dah ada app seminit resepi...lagi mudah nak cari resepi pasni...tak payah cari kat fb & scroll2 dah...keep it up...Recommended Apps...Add banyak2 resepi baru ea... SEMINIT RESEPI TERBAIK R...

G70%
by G####:

Awesome gila apps nie !! Now da tak payah susah2 nak scroll carik dekat fb kalau boleh perbanyakan lagi resepi dalam apps nie ye seminit resepi

Q70%
by Q####:

Wow sangat mudah ,simple ,kemas dan awesome ! Lepas ni tak payah susah2 nak stalker resepi .kt fb ,youtube dan sekarang kat Apps pun boleh.Thumb ups team seminit resepi ! Keep it up .love it

B70%
by B####:

Best


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.95
128 users

5

4

3

2

1