The Patriots

The Patriots Free App

Rated 4.62/5 (304) —  Free Android application by R.E.N Solutions

Advertisements

About The Patriots

The Patriots is a group of people from different walks of life, age, race and religion that comes together to form a community of peace and tolerance that believes that the pen is mightier than the sword.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install The Patriots version 1.1 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.goodbarber.thepatriots, download The Patriots.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Header design changes

What are users saying about The Patriots

O70%
by O####:

Perlukan fungsi 'search' untuk memudahkan pencarian artikel lama. Mungkin TP boleh consider buat tab Category/Tags juga untuk memudahkan carian. App content dah menarik, cuma perlu buat user friendly. Harap diterima.

X70%
by X####:

Kenapa app asyik timbul gone fishing ? kinda dissapointed :( dh lama tunggu update tpi tkda

P70%
by P####:

Beratus kot artikel kat dlm ni, tp xde tempat search. At least pembahagian artikel mengikut kategori pun xde.

M70%
by M####:

Tak boleh buka aplikasi, dah cuba berkali-kali. Hanya keluar "Gone Fishing" ????

B70%
by B####:

Bagus app ni..kita boleh tahu perkara baru dan (refresh)perkara yng lama bagi ingat balik..harap bnyak lagi maklumat yang patriot boleh siarkan

Q70%
by Q####:

App yg bagus dlm membincang kan artikel² sejarah dan sebagainya. Akan tetapi app ini perlu diperelokkan lgi kerana apabila telah lama tidak dibuka ia akan naik 'gone fishing'. Harap developer app ini dapat melakukan sesuatu untuk app ini kerana app ini sangat bagus dan amat diperlukan dimasa kini dan masa akan datang

G70%
by G####:

Tak boleh buka app untuk baca artikal.dah cuba uninstall dan reinstall still tak boleh.Untill now still got no update to fix this issue.

S70%
by S####:

Dah install dan uninstall beberape kali tapi tetap white-screen kluar

L70%
by L####:

Apps hang di permulaan dengan hanya paparan skrin putih.sila kemaskini dengan segera

T70%
by T####:

Assalamualaikum semua, patriots bila nak buat gathering... chillex ngeteh jom.. xpenah join

I70%
by I####:

Berbulan dah gone fishing, bot rosak tengah laut ke?

U70%
by U####:

Tak boleh buka aplikasi.. hanya keluar gone fishing.. saya harap diperbaiki segera..

V70%
by V####:

Bagus, tapi mengambil masa terlalu lama untuk launch.

D70%
by D####:

Bila bukak keluar blank putih. Tak boleh baca artikel.

W70%
by W####:

Maaf, apps tulis gone fishing sejak update.

Z70%
by Z####:

'Gone fishing' for what it feels like eternity. I have to uninstall despite my liking.

A70%
by A####:

Knp app tidak boleh bukak

R70%
by R####:

Kenapa x boleh buka heh

J70%
by J####:

Dari page FB kew Apps.. Terbaek

Y70%
by Y####:

Knp asyik gone fishing ja?

F70%
by F####:

Tolong masukkan option search article....

C70%
by C####:

Dah download..tapi whitescreen je..

E70%
by E####:

lamanya pergi mancing

N70%
by N####:

Tak boleh buka , tak compatible agaknya

H70%
by H####:

Gone fishing

K70%
by K####:

Terbaik

O70%
by O####:

Great app

X70%
by X####:

Sangat membantu mngisi masa lapang. N xla sia2 dduk2 xbt ppe . Klw nk bwk buku mcm besr n bnyk sgt. N also at the same time, adding our knowledge

P70%
by P####:

Cara penyampaian iklan perlu diperkemaskan. Iklan secara popup begitu tidak mesra pengguna dan menjengkelkan. Boleh mengambil contoh seperti aplikasi Curiosity dalam menyampaikan iklan.

M70%
by M####:

Saya bagi 3 bintang aplikasi ni sebab ruangan artikel agak tidak teratur dan perlu diketegori cth seperti kategori alam semula jadi,tokoh,inspirasi filem dan lain2 supaya lebih senang untuk mencari artikel yg menarik.Saya harap aplikasi ni dapat di naik taraf lagi

B70%
by B####:

Aq suka baca artikel The Patriots walaupun aq ni jenis malas mmbaca...mungkin aq boleh tgk anime dari sisi yg berbeza Xd through artikel yg bincang falsafah bagai..:P

Q70%
by Q####:

Alhamdulillah.. dulu aku malas baca sejarah. Kini, dengan adanya apps ni dapatlah aku menelaah artikel-artikel menarik tentang sejarah dan lain-lain. Semoga The Patriots terus maju kehadapan!

G70%
by G####:

Satu usaha yang baik dalam mempromosikan bahan bacaan ilmiah dalam gaya santai buat masyarakat Malaysia. Mohon agar tukar nama apps kepada The Patriots Malaysia untuk memudahkan pencarian.

S70%
by S####:

Brilliant move . who knows someday you guys will come up with historic @ knowledge search engine apps.

L70%
by L####:

Tahniah usaha yang baik ???????????? menantikan agar pada masa akan datang bisa membuat carian berdasarkan tag topik (cth: Perubatan, Sejarah, Ekonomi dsb.)

T70%
by T####:

Aplikasi macam ni sangat diperlukan di Malaysia. Usaha yang baik dan tahniah buat team The Patriot. Semoga pahala membanjiri kalian atas segala yang diusahakan.

I70%
by I####:

Tahniah. Teruskan usaha untuk menghasilkan artikel yang berkualati, sahih dan bermanfaat. Terima kasih juga atas usaha ini.

U70%
by U####:

App yg sangat bagus sebab dah tak perlu buka web utk membaca artikel-artikel dari TP. Cumanya kalau boleh buat button 'search' dan juga 'nightversion' supaya dapat membaca dengan lebih puas. Terima kasih.

V70%
by V####:

banyak artikel dalam ni.. tolong bahagi artikel mengikut susunan dan tolong ada kan tempat "search" supaya mudah untuk cari artikel.. harap admin TP ambil perhatian. =)

D70%
by D####:

Alhamdulillah. Syukran Jazilan. Apps yg bermanfaat untuk mereka yang dahagakan ilmu pengetahuan dan perkongsian. Semoga akan terus berjaya di masa depan. Ameen. Insya Allah. ????


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.65
304 users

5

4

3

2

1