The Patriots

The Patriots Free App

Rated 4.62/5 (304) —  Free Android application by R.E.N Solutions

Advertisements

About The Patriots

The Patriots is a group of people from different walks of life, age, race and religion that comes together to form a community of peace and tolerance that believes that the pen is mightier than the sword.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install The Patriots version 1.1 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.goodbarber.thepatriots, download The Patriots.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Header design changes

What are users saying about The Patriots

D70%
by D####:

Alhamdulillah. Syukran Jazilan. Apps yg bermanfaat untuk mereka yang dahagakan ilmu pengetahuan dan perkongsian. Semoga akan terus berjaya di masa depan. Ameen. Insya Allah. ????

V70%
by V####:

banyak artikel dalam ni.. tolong bahagi artikel mengikut susunan dan tolong ada kan tempat "search" supaya mudah untuk cari artikel.. harap admin TP ambil perhatian. =)

U70%
by U####:

App yg sangat bagus sebab dah tak perlu buka web utk membaca artikel-artikel dari TP. Cumanya kalau boleh buat button 'search' dan juga 'nightversion' supaya dapat membaca dengan lebih puas. Terima kasih.

I70%
by I####:

Tahniah. Teruskan usaha untuk menghasilkan artikel yang berkualati, sahih dan bermanfaat. Terima kasih juga atas usaha ini.

T70%
by T####:

Aplikasi macam ni sangat diperlukan di Malaysia. Usaha yang baik dan tahniah buat team The Patriot. Semoga pahala membanjiri kalian atas segala yang diusahakan.

L70%
by L####:

Tahniah usaha yang baik ???????????? menantikan agar pada masa akan datang bisa membuat carian berdasarkan tag topik (cth: Perubatan, Sejarah, Ekonomi dsb.)

S70%
by S####:

Brilliant move . who knows someday you guys will come up with historic @ knowledge search engine apps.

G70%
by G####:

Satu usaha yang baik dalam mempromosikan bahan bacaan ilmiah dalam gaya santai buat masyarakat Malaysia. Mohon agar tukar nama apps kepada The Patriots Malaysia untuk memudahkan pencarian.

Q70%
by Q####:

Alhamdulillah.. dulu aku malas baca sejarah. Kini, dengan adanya apps ni dapatlah aku menelaah artikel-artikel menarik tentang sejarah dan lain-lain. Semoga The Patriots terus maju kehadapan!

B70%
by B####:

Aq suka baca artikel The Patriots walaupun aq ni jenis malas mmbaca...mungkin aq boleh tgk anime dari sisi yg berbeza Xd through artikel yg bincang falsafah bagai..:P

M70%
by M####:

Saya bagi 3 bintang aplikasi ni sebab ruangan artikel agak tidak teratur dan perlu diketegori cth seperti kategori alam semula jadi,tokoh,inspirasi filem dan lain2 supaya lebih senang untuk mencari artikel yg menarik.Saya harap aplikasi ni dapat di naik taraf lagi

P70%
by P####:

Cara penyampaian iklan perlu diperkemaskan. Iklan secara popup begitu tidak mesra pengguna dan menjengkelkan. Boleh mengambil contoh seperti aplikasi Curiosity dalam menyampaikan iklan.

X70%
by X####:

Sangat membantu mngisi masa lapang. N xla sia2 dduk2 xbt ppe . Klw nk bwk buku mcm besr n bnyk sgt. N also at the same time, adding our knowledge

O70%
by O####:

Great app

K70%
by K####:

Terbaik

H70%
by H####:

Gone fishing

N70%
by N####:

Tak boleh buka , tak compatible agaknya

E70%
by E####:

lamanya pergi mancing

C70%
by C####:

Dah download..tapi whitescreen je..

F70%
by F####:

Tolong masukkan option search article....

Y70%
by Y####:

Knp asyik gone fishing ja?

J70%
by J####:

Dari page FB kew Apps.. Terbaek

R70%
by R####:

Kenapa x boleh buka heh

A70%
by A####:

Knp app tidak boleh bukak

Z70%
by Z####:

'Gone fishing' for what it feels like eternity. I have to uninstall despite my liking.

W70%
by W####:

Maaf, apps tulis gone fishing sejak update.

D70%
by D####:

Bila bukak keluar blank putih. Tak boleh baca artikel.

V70%
by V####:

Bagus, tapi mengambil masa terlalu lama untuk launch.

U70%
by U####:

Tak boleh buka aplikasi.. hanya keluar gone fishing.. saya harap diperbaiki segera..

I70%
by I####:

Berbulan dah gone fishing, bot rosak tengah laut ke?

T70%
by T####:

Assalamualaikum semua, patriots bila nak buat gathering... chillex ngeteh jom.. xpenah join

L70%
by L####:

Apps hang di permulaan dengan hanya paparan skrin putih.sila kemaskini dengan segera

S70%
by S####:

Dah install dan uninstall beberape kali tapi tetap white-screen kluar

G70%
by G####:

Tak boleh buka app untuk baca artikal.dah cuba uninstall dan reinstall still tak boleh.Untill now still got no update to fix this issue.

Q70%
by Q####:

App yg bagus dlm membincang kan artikel² sejarah dan sebagainya. Akan tetapi app ini perlu diperelokkan lgi kerana apabila telah lama tidak dibuka ia akan naik 'gone fishing'. Harap developer app ini dapat melakukan sesuatu untuk app ini kerana app ini sangat bagus dan amat diperlukan dimasa kini dan masa akan datang

B70%
by B####:

Bagus app ni..kita boleh tahu perkara baru dan (refresh)perkara yng lama bagi ingat balik..harap bnyak lagi maklumat yang patriot boleh siarkan

M70%
by M####:

Tak boleh buka aplikasi, dah cuba berkali-kali. Hanya keluar "Gone Fishing" ????

P70%
by P####:

Beratus kot artikel kat dlm ni, tp xde tempat search. At least pembahagian artikel mengikut kategori pun xde.

X70%
by X####:

Kenapa app asyik timbul gone fishing ? kinda dissapointed :( dh lama tunggu update tpi tkda

O70%
by O####:

Perlukan fungsi 'search' untuk memudahkan pencarian artikel lama. Mungkin TP boleh consider buat tab Category/Tags juga untuk memudahkan carian. App content dah menarik, cuma perlu buat user friendly. Harap diterima.


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.65
304 users

5

4

3

2

1