Hal mBills

Hal mBills Free App

Rated 4.19/5 (145) —  Free Android application by HALCOM D.D.

What are users saying about Hal mBills

N70%
by N####:

Blokada rooted naprav je pretirana. Root si bo uredil napredni uporabnik, ki ve kaj dela. Navedbi, da v primeru rooted naprav ne morete zagotavljati varnosti, je težko verjeti. Če je že potrebna omejitev odgovornosti, bi lahko uporabili tudi EULA.

H70%
by H####:

Nikoli prej se mi plačevanje ni zdelo preprosto ali zabavno opravilo. Dejansko sem navdušena vsakič, ko potrdim plačilo v Hal mBills. Priporočam!

K70%
by K####:

Končno se je pojavila aplikacija , ki sem jo čakal... zelo koristna aplikacija , priporočam ...

O70%
by O####:

Only few companies, mostly unknown, are accepted. Can not read properly in photo mode. Can not set payment date properly. Needs still a lot of work to be at least usefull. Other sistems can do it right.

Q70%
by Q####:

Dokler app ne bo deloval na rooted phonu, 1 star!

G70%
by G####:

Haha, obozujem taksne aplikacije...

S70%
by S####:

Sramota.

L70%
by L####:

Resno?

T70%
by T####:

Ne dela na rootanih telefonih.

F70%
by F####:

V mojem primeru pa tudi najcenejše; )

C70%
by C####:

Res enostavno in hitro. Cool!

E70%
by E####:

Uporabljam android 6.0 (telefon nexus), in slikanje položnic z vašo aplikacijo ne deluje, saj je slika obrnjeno okoli in ne zaznava položnice (enako velja za ostale aplikacije, ki uporabljajo enak software za slikanje kot vi.)

N70%
by N####:

Zelo enostavno

H70%
by H####:

datum plačila ni mogoče nastaviti poljubno, v primeru storjene napake ni mogoče zavrniti ali popravljati nalogov. V primeru kreiranja nalogov je že potrebno imeti napolnjeno denarnico, sicer se obračuna višja provizija in se bremeni račun direktno, čeprav je na dan plačila-valute stanje v denarnici zadostno. Izbor izdajalcev računov je zaenkrat zelo omejen (v mojem primeru je uporaben le eden), ostale je zato potrebno vnašati ročno oziroma slikati. Skratka, ideja zelo dobra, program potrebno še dopolniti


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.25
145 users

5

4

3

2

1