My Cluj

My Cluj Free App

Rated 4.28/5 (61) —  Free Android application by Municipiul Cluj-Napoca

Advertisements

About My Cluj

Primăria Municipiului Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor un nou serviciu mobil de raportare sesizări pe domeniul public. Cu o interfață prietenoasă, foarte ușor de accesat și utilizat, aplicația este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone).

Vă invităm să utilizați cu încredere serviciile electronice puse la dispoziția dvs de Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Cluj-Napoca City Hall makes available to citizens a new mobile service reporting on public complaints. With a friendly interface, very easy to access and use the app is available for all owners of mobile devices (tablet, smartphone).

We invite you to confidently use electronic services available to your Cluj-Napoca City Hall.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install My Cluj version 0.1.6 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.indsoft.mycluj, download My Cluj.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Adaugare tip categorie "Parcări neregulamentare"

What are users saying about My Cluj

U70%
by U####:

initiativa buna

I70%
by I####:

Finally!

T70%
by T####:

Foarte utilă aceasta aplicație!

L70%
by L####:

daca se vor si rezolva sesizarile, e superok

S70%
by S####:

Pentru Lenovo Vibe S1, rămân sesizările blocate în lista de sesizări de trimis.

G70%
by G####:

Inițiativă bună, ușor de folosit, mai lipsește harta cu sesizări din aplicație. Keep up the good work

Q70%
by Q####:

Cand aleg locatia cu drag prin harta, locatia finala salvata in sesizare e diferita, in zona cu ce am ales, dar inexacta.

B70%
by B####:

Daca integrati si harta cu sesizarile de pe desktop in aplicatie, schimb rating-ul in 5 stele. Promit. Harta ar fi foarte utila, ca atunci cand vrei sa faci o sesizare intr-o zona, sa poti verifica in prealabil ca aceasta nu exista deja trimisa de alt clujean.

M70%
by M####:

Nu mi s-au upload-at pozele la ultimele doua sesizari facute

P70%
by P####:

E foarte binevenita. Sper ca si rezolvarea problemelor sa fie rapida

X70%
by X####:

Ar fi fost o idee buna daca aplicatia ar fi fost un portal de unde sesizarile cetatenilor sa fie trimise catre institutiile responsabile si de unde primaria sa poata monitoriza si corecta modul in care acestea deservesc nevoile si problemele cetatenilor. Din pacate tot ce poti face din aplicatie e sa sesizezi o neregula si primaria sa iti spuna ca nu e de competenta ei si sa te adresezi la institutia care in 9din 10 cazuri iti ignora solocitarea sau o trateaza ca si derizorie. Concluzia aplicatiei dpmdv e ca primaria nu poate face nimic pentru a ajuta cetareanul, poate doar sa ii spuna sa ia legatura cu altcineva si sa se descurce.

O70%
by O####:

Aplicatia per total este una reusita. Usor de folosit, include doar butoane importanta. Doua lucruri negative am observat, care pot fi remediate cu un upgrade: textboxul in care scrii sesizarea nu are bjtonul de scroll down/up. Cand scri mai multe randuri decat textboxul, nu poti verifica textul scris, doar foarte greu. Al doilea lucru, Harta ar trebui sa fie imbunatatita cu pointer. Adresa nu intotdeuna arata locatia exacta pe harta. In rest, jos cu palaria dl primar.

K70%
by K####:

O stea pentru raspunsurile date la vrajeala...plus ca nu poti raspunde inapoi la raspunsurile ce le primesti la sesizari ....sant curios cine se ocupa de rezolvarea cerintelor clujenilor...ca este pe dinafara ....iar cam tarziu va ocupati de sesizari am una de cand e aplicatia si nici in ziua de azi nu e rezolvata...

H70%
by H####:

Sesizarile sunt trecute ca finalizate cu toate ca nu in totdeauna vine si un raspuns. Majoritatea raspunsurilor sunt generale si nu raspund exact la problema trimisa. Nu se poate relationa in cazul in care esti nemultumit de un raspuns.

N70%
by N####:

Am raportat o masina care bloca trotuarul, cererea a fost trimisa la registratura (termenul de rezolvare aproximativ 30 zile) deci ineficient in acest caz (sesizare de tip trotuar/alei etc.)

E70%
by E####:

Foarte operativi cei din spatele aplicatiei. Am sesizat un autovehicul abandonat, a doua zi i-au aplicat avertisment de ridicare si in decurs de 10 zile autoturismul a fost ridicat. BRAVO !

C70%
by C####:

Răspunsul la sesizări nu se respectă. E doar un text fără valoare.


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.35
61 users

5

4

3

2

1