Intesa Mobile

Intesa Mobile Free App

Rated 3.94/5 (152) —  Free Android application by Intesa Sanpaolo Bank Albania

What are users saying about Intesa Mobile

N70%
by N####:

Nuk të lejon të bësh transferta nga llogaria primare në atë sekondare(parapaguar). Domethënë që duhet të presim në radhë në filjalet tuaja shumë të ngadalta për të bërë një transfert

H70%
by H####:

App nuk të lejon që të hapesh të gjitha llojet e depozitave që ofron Intesa, përveçse ato me afat. Duhet thjeshtëzuar mënyra e kryerjes së pagesave. Duhet te jep mundësia për të hequr kodin key. Gjuha shqipe është e domosdoshme.

K70%
by K####:

Pse dihet tpres ne rralle me kariku karten kir mund ti kaloj mga llogaria rrjedhse?

O70%
by O####:

Duhet permiresuar si design ashtu edhe sherbimi. Ka nevoje per perditesime dhe te ofroje sherbime te tjera

X70%
by X####:

Duhet ndertuar nga e para , te pakten pjesa vizuale sepse nuk ka fluiditet. Nuk eshte aspak intuitiv dhe nuk shkruan gje poshte ikonave per te kuptuar funksionin, ikona te cilat nuk kane te njejten theme pergjat aplikacionit. Me vjen keq por ana vizuale eshte pjesa me e rendesishme sepse ate shikoj klienti. Pastaj pjesa e software ka dhe nje bug problem qe po e hape dhe kthehesh prape tek aplikacioni del nje error.

T70%
by T####:

Aplikacion qe nuk te nevojitet per asgjë, trasferime lekesh nuk ben dot, vetem per te parë llogarinë nese arrin ta hapesh normalisht njëherë ne 3 muaj

I70%
by I####:

Duhet të jete me user interface me te bukur, duket si app me kualitet te dobet. Duhet ti jap përdoruesve më shumë akses. E bllokon komplet GPS dhe e shtetit shume agresive duke e mbajtur ndezur pa ndonje arsye, ose mundesi për ta fikur ta fikur realisht. Nuk del dot asnjëherë nga app se të jep bug.

O70%
by O####:

Mund ta di si hapet llogaria ktu

X70%
by X####:

loved it

P70%
by P####:

Shume mire

M70%
by M####:

On Albania

B70%
by B####:

Duhet te ofroni Kartat Inspire te ofrojne sherbimin Shop & Cash per blerje Online , te jene te autorizuara per tu regjistruar ne PayPal,Po na detyroni te hapim llogari tek Tirana Bank per te bere blerje Online me nje karte debiti te thjeshte , Homologe e Visa Inspire !

Q70%
by Q####:

The Best

G70%
by G####:

Diona Brahimi

S70%
by S####:

Nuk ma hap telefoni programin

L70%
by L####:

Useful

T70%
by T####:

Shërbimi shumë i keq. Nuk mund të shitet për cilësi. Shyp ato të cilat banka jep dhe nuk hapet. Hiqeni se vetëm para ju merr për një shërbim që nuk jepet. Shumë i vjetër si shërbim. Asnjë bankë në botë nuk e jep akoma. Unë do ta heq si shërbim

I70%
by I####:

Sh mire


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
2.2+
For everyone
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.95
152 users

5

4

3

2

1