BR1M ONLINE

BR1M ONLINE Free App

Rated 4.28/5 (439) —  Free Android application by OHOT G1M

What are users saying about BR1M ONLINE

F70%
by F####:

Binatang apa lah... duit banyakan yang hampa ambik dari kami... buat la app yang membantu... rakyat dah susah skrang ni kna pulak lah app yang bangang lg menyusahkn rakyat lah cita waJIBulquMAH oiiiii pelaq mangkaq

C70%
by C####:

App paling suck!!!! Haram jadah app!! Xde bajet ke nak buat app ni??setakat copy paste ke website, bgs xyah buat app ni!!

E70%
by E####:

apa punya app brim mcm ni? xde guna langsung...hammmmmmpehh..!

N70%
by N####:

App paling teruk aku penah jumpe

H70%
by H####:

The most useless app ... do not download because it will only burden you with too many ads and more functions are useless

O70%
by O####:

Kerajaan dgn app cm sampah

X70%
by X####:

Penuh dgn iklan2 sampah!!!!

P70%
by P####:

Alhamdulillah

M70%
by M####:

Vgoood

B70%
by B####:

useless

Q70%
by Q####:

D sini ada tulis permohonan dan kemaskini last2 bilang Anda tidak dibenarkan menggunakan sistem telepon bimbit untuk kemaskini..

G70%
by G####:

Ape Kejadah app Ni . Tak boleh gune langsung !! Bodoh barua betul dasar sampah!!

L70%
by L####:

Bagus.. tahniah dato najib pg berm sama itu barua ketum

T70%
by T####:

App ni bukan menyenangkan rakyat . Malah lagi menyusahkan

I70%
by I####:

Gst x ckop kot dye wt cmni plk...hahahaa

U70%
by U####:

Stanis bin Vincent karama

V70%
by V####:

Br1m pling sial lh puik

D70%
by D####:

Is not working!!!!

W70%
by W####:

Real to delete...delete apps merapu.

A70%
by A####:

Semakan

J70%
by J####:

Love

Y70%
by Y####:

Good

F70%
by F####:

Goood

C70%
by C####:

best

U70%
by U####:

kemaskini kt hp xleh..app ape ni..heyy...buang duit

V70%
by V####:

App bangang ads je lebih semak xkluar apa pon

D70%
by D####:

Terbaik from najib...

W70%
by W####:

Like


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
n/a
Not
rated
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.35
439 users

5

4

3

2

1