Orange Travel

Orange Travel Free App

Rated 3.19/5 (246) —  Free Android application by Orange Romania

What are users saying about Orange Travel

N70%
by N####:

Aplicatia nu a recunoscut deloc traficul de date si nici al minutelor desi telefonul a fost conectat la diferite retele din roaming.

H70%
by H####:

Calculul consumului de minute și de date trebuie să se facă din momentul în care părăsești rețeaua Orange națională și până în momentul în care te reîntorci în rețeaua Orange națională. Aplicația resetează contorul de fiecare dată când treci din o țară în alta. Exemplu: din Romania în Anglia se resetează de 6 ori. Ce control e ăsta? Trebuie să adun manual și în afara aplicației cât am consumat pe Ungaria apoi pe Austria apoi pe Germania etc. pentru a vedea ce resurse mai am. Vă rog remediați problema.

K70%
by K####:

Consuma ffffff multa baterie

O70%
by O####:

This is a battery drainer. Stay away from this app!

X70%
by X####:

M-am trezit cu 48% baterie consumata in mai putin de o ora! Iar traficul de date nu e corect afisat, apare si cel facut pe wi-fi! Dezinstalareee!

P70%
by P####:

Battery drainer

M70%
by M####:

Aplicatia este buna la contorizarea minutelor si sms urilor,dar la internet e foarte proasta. Ia in calcul si traficul facut prin wi-fi care nu este taxat de operator. Am fost plecat si uploadul facut prin wi-fi un hotelului a facut ca aplicatia sa ma alerteze ca am depasit cu mult traficul alocat. Era sa fac infarct cand am vazut ca am depasit traficul cu 3.5 gb,eu făcând calcul ca as avea de plata vreo 1000 de euro

B70%
by B####:

Not bad, i like the ideea but it should have a backup function, i changed my phone and all my information was gone...

Q70%
by Q####:

Total inutil, informatii complet eronate - mai bine fara, counter-ul de la Android de "n" ori mai exact. Am incercat sa ii gasesc o logica insa...nu exista, la cca. 300M de date consumate in roaming aplicatia raporteaza 17.7G (!!!!) de date....junk app!

G70%
by G####:

I shows 2 to 3 tines more than actual consume.

S70%
by S####:

Contorul de date nu funcționează corect

L70%
by L####:

Partea cu traficul de date e total eronată. Arată mult peste consumul real.

T70%
by T####:

O pula de aplicatie

I70%
by I####:

Cum o dezinstalez?

U70%
by U####:

Love it!

V70%
by V####:

In roaming inregistreaza tot traficul de date inclusiv cel de pe wifi. Mare mi a fost mirarea cand am vazut ca aveam 7 G consum in roaming ! Aplicatia nu diferentiaza traficul de date in retea fata de cel de wifi .

D70%
by D####:

Traficul de date este raportat eronat, împreună cu cel prin Wi-Fi. Nu există un total pe toată perioada de facturare pentru traficul în roaming.

W70%
by W####:

În roaming contorizează inclusiv traficul de pe wifi, deci e absolut inutil și irelevant.

Z70%
by Z####:

Nice

A70%
by A####:

Am dezactivat datele ca sa salvez baterie. Dupa aprox 1ora am simtit telefonul incins in buzunar; eram deja pe powersaver. A consumat aproape 90% din baterie. I-am dat uninstall imediat. E destul de frustrant sa ramai fara telefon in mijlocul zilei, in vacanta

R70%
by R####:

Cel mai rău lucru pe care ți-l poate face o aplicație este să-ți golească bateria. Această aplicație mi-a descărcat complet telefonul, în doar două ore. După ce am pățit-o a două oară, am descoperit cauza și totul a revenit la normal după ce i-am dat "disable" aplicației. Din păcate, nu o pot șterge de tot...Galaxy S5


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Bug
buster
n/a
Not
rated
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.25
246 users

5

4

3

2

1