Orange Travel

Orange Travel Free App

Rated 3.18/5 (368) —  Free Android application by Orange Romania

Advertisements

About Orange Travel

Orange Travel is a smart app that helps you keep your roaming costs under control. It helps you keep track of your voice calls and messages in every visited country, along with the mobile data traffic consumed.

Orange Travel detects when you’re in roaming and notifies you when you reach a selected limit for your usage. What is more, you have always at hand the tariffs and special offers available in the country you’re in along with useful information about your trip destination.

The app is free and available only to Orange Romania customers.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Orange Travel version Varies with device on your Android device!
Downloaded 1,000,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.orange.travel.orange, download Orange Travel.apk

All Application Badges

Free
downl.
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Optimized for certain devices
More downloads  Orange Travel reached 1 000 000 - 5 000 000 downloads

What are users saying about Orange Travel

E70%
by E####:

Am ajuns in tara si la catevazile ma vedea inca in roaming. Prima si a doua versiune erau mult mai bune so mai clare si vedeau roamingul imediat

K70%
by K####:

Calculul consumului de minute și de date trebuie să se facă din momentul în care părăsești rețeaua Orange națională și până în momentul în care te reîntorci în rețeaua Orange națională. Aplicația resetează contorul de fiecare dată când treci din o țară în alta. Exemplu: din Romania în Anglia se resetează de 6 ori. Ce control e ăsta? Trebuie să adun manual și în afara aplicației cât am consumat pe Ungaria apoi pe Austria apoi pe Germania etc. pentru a vedea ce resurse mai am. Vă rog remediați problema.

D70%
by D####:

O pula de aplicatie

S70%
by S####:

It's very helpful when traveling abroad. I don't have to start a counter for data traffic or voice trafic in terms of cost

L70%
by L####:

Da rateuri Desi eram in tara de 2 sapt, contoriza roaming

T70%
by T####:

LG v20 dual sim: nu contorizează traficul de date. Apeluri si sms sunt contorizate. E un bug sau un feature? Menționez ca am folosit atat cu sim 2 dezactivat cat si activat (fara trafic de date pe sim 2)

I70%
by I####:

Nu inregistreaza traficul de date si nu retine istoricul calatoriilor,pe scurt,nu face ce ar trebui...

U70%
by U####:

Din pacate nu te poti increde in aplicatie mai deloc. Daca partea de minute si sms-uri sunt contorizate, partea de internet e nula. Ce rost arr sa folosesti o aplicatie care sa contorizeze totul in roaming, daca nu face asta? Orange Romania, aveam niste pretentii, dar poate sunt prea mari?

V70%
by V####:

On samsung S7 this application not working

D70%
by D####:

It doesnt do what it should do.

W70%
by W####:

Am un Samsung Galaxy S7 Edge Iar aceasta aplicație îmi golește bateria în mai puțin de o zi, în condițiile în care mă ține 2 zile pline de obicei. Iar consumul de internet nu îl înregistrează deloc, îmi arată numai câte minute am vorbit. Prefer să trimit mesaj la *115#, măcar așa am date actualizate.

Z70%
by Z####:

Pur si simplu nu functioneaza. Vechile versiuni mergeau chiar ok.

J70%
by J####:

Am instalat ultima versiune si observ ca acum nu mai sunt probleme cu detectarea roaming-ului (pe versiunea anterioara functiona sporadic... spre deloc). Interfata grafica noua. Keep up the good work!

Y70%
by Y####:

Intotdeauna versiunile anterioare ale aplicatiei se activau automat in momentul in care intram pe roaming. Ultima versiune nu doar ca nu s-a activat dar si dupa ce am pornit-o manual nu mi-a detectat corect nici apelurile nici mesajele trimise in roaming, mai mult Smart Manager din adroid m-a avertizat ca imi consuma prea multa baterie si imi recomanda sa inchid aplicatia. Pacat pt ca versiunile anterioare erau chiar utile!

F70%
by F####:

Nu detecteaza traficul de internet consumat in roaming. Am incercat in 3 tari diferite. Arata 0 consum de internet dar am consumat aprox 300 de mb. Restul detecteaza ok. Din pacate netul e mai interesant sa functioneze mai ok

C70%
by C####:

Pur si simplu nu merge...e o rusine...

E70%
by E####:

I.m in Roaming. It says i.m not in Roaming.

N70%
by N####:

Too many bugs

H70%
by H####:

Desi sunt in roaming (Olanda) imi spune ca nu sunt. Ultima versiune pe un lg g4

T70%
by T####:

Pe sms primesc alte tarife decat scrie aici hahahhaha ce fail e

N70%
by N####:

Aplicatia nu a recunoscut deloc traficul de date si nici al minutelor desi telefonul a fost conectat la diferite retele din roaming.

H70%
by H####:

Calculul consumului de minute și de date trebuie să se facă din momentul în care părăsești rețeaua Orange națională și până în momentul în care te reîntorci în rețeaua Orange națională. Aplicația resetează contorul de fiecare dată când treci din o țară în alta. Exemplu: din Romania în Anglia se resetează de 6 ori. Ce control e ăsta? Trebuie să adun manual și în afara aplicației cât am consumat pe Ungaria apoi pe Austria apoi pe Germania etc. pentru a vedea ce resurse mai am. Vă rog remediați problema.

K70%
by K####:

Consuma ffffff multa baterie

O70%
by O####:

This is a battery drainer. Stay away from this app!

X70%
by X####:

M-am trezit cu 48% baterie consumata in mai putin de o ora! Iar traficul de date nu e corect afisat, apare si cel facut pe wi-fi! Dezinstalareee!

P70%
by P####:

Battery drainer

M70%
by M####:

Aplicatia este buna la contorizarea minutelor si sms urilor,dar la internet e foarte proasta. Ia in calcul si traficul facut prin wi-fi care nu este taxat de operator. Am fost plecat si uploadul facut prin wi-fi un hotelului a facut ca aplicatia sa ma alerteze ca am depasit cu mult traficul alocat. Era sa fac infarct cand am vazut ca am depasit traficul cu 3.5 gb,eu făcând calcul ca as avea de plata vreo 1000 de euro

B70%
by B####:

Not bad, i like the ideea but it should have a backup function, i changed my phone and all my information was gone...

Q70%
by Q####:

Total inutil, informatii complet eronate - mai bine fara, counter-ul de la Android de "n" ori mai exact. Am incercat sa ii gasesc o logica insa...nu exista, la cca. 300M de date consumate in roaming aplicatia raporteaza 17.7G (!!!!) de date....junk app!

G70%
by G####:

I shows 2 to 3 tines more than actual consume.

S70%
by S####:

Contorul de date nu funcționează corect

L70%
by L####:

Partea cu traficul de date e total eronată. Arată mult peste consumul real.

T70%
by T####:

O pula de aplicatie

I70%
by I####:

Cum o dezinstalez?

U70%
by U####:

Love it!

V70%
by V####:

In roaming inregistreaza tot traficul de date inclusiv cel de pe wifi. Mare mi a fost mirarea cand am vazut ca aveam 7 G consum in roaming ! Aplicatia nu diferentiaza traficul de date in retea fata de cel de wifi .

D70%
by D####:

Traficul de date este raportat eronat, împreună cu cel prin Wi-Fi. Nu există un total pe toată perioada de facturare pentru traficul în roaming.

W70%
by W####:

În roaming contorizează inclusiv traficul de pe wifi, deci e absolut inutil și irelevant.

Z70%
by Z####:

Nice

A70%
by A####:

Am dezactivat datele ca sa salvez baterie. Dupa aprox 1ora am simtit telefonul incins in buzunar; eram deja pe powersaver. A consumat aproape 90% din baterie. I-am dat uninstall imediat. E destul de frustrant sa ramai fara telefon in mijlocul zilei, in vacanta


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.25
368 users

5

4

3

2

1