Interpretimi i Ëndrrave

Interpretimi i Ëndrrave Free App

Rated 4.17/5 (6) —  Free Android application by mor.ninja

Advertisements

About Interpretimi i Ëndrrave

Ëndrra është përjetimi i shikimit të pamjeve, dëgjimit të tingujve, apo ndijimeve të tjera në gjumë. Njerëzit gjithmonë janë magjespsur prej ëndrrave. Poetët dhe filozofët i kanë interpretuar ato si fantazi romantike ose si manifestime të anës më të errët të natyrës njerëzore. Shumë shkencëtarë kanë mbajtur një qëndrim më praktik ndaj ëndrrave dhe i kanë studiuar si brenda ashtu edhe jashte mjedisevë laboratorike me qëllim për të kuptuar në mënyrë më shkencore vendin e tyre në jetën njerëzore. Ëndrra është përjetimi in shikimit të pamjeve, dëgjimit të tingujve, apo ndijimeve të tjera në gjumë. Njerëzit gjithmonë Jane magjespsur prej ëndrrave. Poetët dhe filozofët Kane interpretuar ato si Fantazi romantike ose si manifestime të Anes më të errët të natyrës njerëzore. Shumë shkencëtarë Kane mbajtur nje qëndrim më internship ndaj ëndrrave dhe Kane studiuar si brenda ashtu edhe jashte mjedisevë laboratorike me qëllim për të kuptuar në mënyrë më shkencore Vendin e bulls në jetën njerëzore.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Interpretimi i Ëndrrave version 250 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.ruyaal.zopoz.com, download Interpretimi i Ëndrrave.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android app

App History & Updates

Version update Interpretimi i Ëndrrave was updated to version 250
Version update Interpretimi i Ëndrrave was updated to version 235
More downloads  Interpretimi i Ëndrrave reached 1 000 - 5 000 downloads

Oh snap! No comments are available for Interpretimi i Ëndrrave at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.25
6 users

5

4

3

2

1