7Ads

7Ads Free App

Rated 4.88/5 (26) —  Free Android application by 7ads

Advertisements

About 7Ads

7Ads nhận đơn đặt hàng quảng cáo từ các thương hiệu và trả tiền cho các chủ xe nhận dán quảng cáo trên những chiếc xe của họ.

Thông qua nền tảng, công nghệ và giải pháp quảng cáo OOH (Out-Of-Home Advertising), chúng tôi kết nối các thương hiệu và các chủ xe để tạo ra những thông điệp truyền thông/marketing mạnh mẽ được dán trên xe theo một cách hiện đại và hiệu quả nhất với phương pháp đo lường chính xác chưa từng có tại Việt Nam.

7Ads tạo ra sân chơi mà ở đó các bên tham gia đều được hưởng lợi rõ rệt. Nơi những người lái xe trong thành phố thường nhật sẽ có thêm nguồn thu đáng kể trên từng km. Nơi những thương hiệu có thêm lựa chọn kênh truyền thông/ marketing được đo lường và theo dõi hiệu quả trực tuyến với thời gian thực, thay cho các kênh marketing truyền thống lỗi thời.

Chúng tôi là 7Ads, sẵn sàng nhận thông tin liên hệ từ các thương hiệu có nhu cầu quảng cáo hiện đại và các chủ xe cùng kết nối để tạo ra giá trị bền vững. 7Ads taking orders from brand advertising and pay for the car owners get stuck ads on their cars.

Through the platform, technology and advertising solutions OOH (Out-Of-Home Advertising), we connect brands and vehicle owners to create media messages / strong marketing is pasted on the vehicle a modern and efficient way with the most accurate measure ever in Vietnam.

7Ads create playgrounds where the parties have benefited significantly. Where people drive everyday in the city will have significantly more revenue per km. Where the brand has more channel choices communications / marketing measurement and online monitoring with efficient real-time, instead of the traditional marketing channels obsolete.

We are 7Ads, ready to receive contact information from brands wishing to advertise modern and connected with vehicle owners to create sustainable value.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install 7Ads version 2.0 on your Android device!
Downloaded 100+ times, content rating: Everyone
Android package: com.sevenads.driver, download 7Ads.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.2+
For everyone
Android app

What are users saying about 7Ads

D70%
by D####:

Hay! thêm một khoản thu nhập cho anh em lái xe

V70%
by V####:

Đơn giản. Tiện lợi


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.95
26 users

5

4

3

2

1