Triodos Bankieren NL

Triodos Bankieren NL Free App

Rated 3.00/5 (177) —  Free Android application by Triodos Bank

Advertisements

About Triodos Bankieren NL

Met Triodos Mobiel Bankieren kunt u altijd en overal eenvoudig uw bankzaken regelen. U kunt daarnaast direct zien waar Triodos Bank bij u in de buurt geld laat werken aan een betere wereld.
- In één overzicht al uw rekeningen betalen, sparen en/of beleggingen,
- Eenvoudig overboeking doen en geplande betalingen bekijken,
- Eén keer registeren daarna inloggen met inlogcode,
- Betalingen tot € 1000 autoriseren met inlogcode (geen Identifier nodig),
- Oude overboekingen eenvoudig opnieuw gebruiken,
- De app is voor particulieren en zakelijke rekeningen.

Wilt u de Triodos Bankieren app installeren?
Download de app. Vraag Triodos Internet Bankieren aan of wanneer u dat al heeft volgt u de stappen in het scherm. Triodos Mobile Banking allows you anytime, anywhere easily arrange your banking. You can also see where Triodos Bank to leave work around money to a better world.
- In one survey pay all your bills, savings and / or investments,
- Do Easy Transfer and view scheduled payments
- once after registering login with login code
- Payments to € 1000 to authorize access code (no need Identifier)
- Former transfers using simple again,
- The app is for individuals and corporate accounts.

To install the Triodos Banking app?
Download the app. Ask Triodos Internet Banking or if you already have, follow the steps on the screen.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Triodos Bankieren NL version 1.1.3 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: com.triodos.bankingnl, download Triodos Bankieren NL.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Veel gebruikers gaven ons feedback op onze nieuwe Mobiel Bankieren app. Daar zijn we heel blij mee. We hebben diverse verbeteringen doorgevoerd waaronder:
-Inlogscherm issues bij kleine devices
-Invoer van bedragen met komma’s voor specifieke toestellen.
-Bij gebruik ‘terug knop’ witte pagina en vastlopen app

What are users saying about Triodos Bankieren NL

B70%
by B####:

Werkt niet op Android 7.1.2 met Engels als systeemtaal. Ernstige fout als melding bij het beginnen van de registratie. De UK mobiele app slaat vast na het invoeren van de identifier id. Heb ik de oude app helaas al verwijdert. Nu zit ik met een niet functionele app...

M70%
by M####:

Prima verbetering!

P70%
by P####:

Goeie app!

X70%
by X####:

Looks great <3

O70%
by O####:

Betere app dan voorheen. Inloggen met vingerafdruk is wel een must!

K70%
by K####:

Very good banking app

H70%
by H####:

De vorige versie vond ik beter. Ik zie maar weinig nieuwe functionaliteit. Het lettertype is niet echt mooi. Van bij- of afschrijvingen van mijn spaarrekening zie ik overal "Europese transactie" maar daar zou ik liever de omschrijving willen zien, zoals in de vorige versie. Verder is de lijst van geplande opdrachten leeg terwijl ik hier wel wat automatische incasso's had verwacht.

N70%
by N####:

Een verbetering t.o.v. de oude app, maar ik had meer verwacht. Ten eerste, een grote fout: Als de app opnieuw wordt geopend en de sessie is verlopen (wat altijd bij app wisselen zou moeten gebeuren), dan wordt kort het scherm dat open stond getoond. Zo kan iemand anders makkelijk bankgegevens bekijken! Daarnaast, het overzicht van transacties is nog steeds matig. Zo staan er bijvoorbeeld niet de omschrijvingen bij (moet je doorklikken). Zoals velen al vaker hebben vermeld, vingerafdruk gebruiken zou fijn zijn. En het zou ook een enorme verbetering zijn als ik een online betaling (op mijn computer) kan bevestigen vanuit de app (zoals bij de ING). Dan kan ik ook een betaling uitvoeren als ik de identifier niet bij me heb.

E70%
by E####:

Visueel een hele vooruitgang ten opzichte van de vorige. Mis nog wel inloggen met vingerafdruk scanner

C70%
by C####:

"Ernstige fout" bij registreren, dan crash.

F70%
by F####:

Super lelijk font. Grote letters waardoor je minder informatie hebt dan in de oude app. Halve scherm staat vol met opmerkingen "Europese transactie". In de vorige app stond daar wel nuttige informatie, maar nu moet je daar voor doorklikken. Screenshot maken mag ineens niet, lekker betuttelend naar je gebruikers. Of misschien bang dat mensen het super lelijke font met de wereld delen?! Geplande transacties wel verbetering maar incasso's lijken er nog niet in te zitten. Nog steeds missende functionaliteiten tov de site. Had ik al gezegd dat het font heel lelijk is? Grootste pluspunt: de oude app doet het nog.

Y70%
by Y####:

Edit: Triodos gaf aan dat je online de naam van je rekening kunt wijzigen en dit doorgevoerd wordt in de app. Super! ------ Ik zou het fijn vinden als de tenaamstelling ook bij de rekeningen komt, of een mogelijkheid om zelf een rekening een naam te geven binnen de app omgeving. Met meerdere rekeningen moet ik nu aan het nummer herkennen welke rekening waarvoor is. Dat kan overzichtelijker.

J70%
by J####:

Goeie poging, maar het design (vooral UX) mag wel wat meer aandacht krijgen. De kleuren werken eerder verwarrend dan verduidelijkend.

R70%
by R####:

Vorige app was beter. - Als ik door een lijst of kaart scroll houdt hij er soms een halve seconde mee op. - Ik mag geen screenshots nemen van van de app in Mijn geld gaat goed. Ik denk dat dit een soort beveiligings"feature" is zodat ik geen screenshot maak van mijn rekeningsggevens? Vind ik echt een hele slechte, irritante keuze. Laat gebruikers doen met hun apparaat wat ze willen. Ik ben een volwassen man en weet echt wel wanneer ik een screenshot wil maken. Nu zit de app mij in de weg. - De gradient is inderdaad desoriënterend - Back button in Mijn geld gaat goed sluit de app meteen. Als ik daarna terug ga: een blanco scherm, en moet ik de app geforceerd sluiten om weer te kunnen gebruiken. - Kan transacties delen, maar kan geen tekst selecteren om te kopiëren. Ik wil meestal alleen de IBAN **KOPIËREN** - Bij transactie-overzicht neemt de header ongeveer een derde van mijn scherm in beslag. Hoe vaak ga ik klikken op "gepland"? Nooit. - "Europese Transactie" zegt mij niks, liever beschrijving - Tekst rendert kartelig, erg lelijk - Zoekbalk wordt vreemd neergeplempt bij transactie-overzicht. Ik verwacht die zoekbalk in de actionbar zoals bij de ING app

A70%
by A####:

Still not in English. :( Also, font looks really ugly, seems like a font was chosen that isn't available or supported by all devices. Was this app properly tested? I rather keep using the old app for now, as this new app brings nothing new and only looks horrible.

Z70%
by Z####:

Werkt niet op mijn Moto G5

W70%
by W####:

Mooi nieuw design & UX. Maar het niet implementeren van een identifier alternatief is wel zonde!

D70%
by D####:

Bij gebruik meerdere rekeningen wordt adresboek van verkeerde rekening getoond. Opgeslagen ibans kunnen niet worden teruggevonden. En deze app is opvallend traag op mijn Moto G4.

V70%
by V####:

Kan geen informatie kopiëren zoals betaal omschrijving die ik zelf nodig heb, maar wel delen op social media. Hoe onzinnig is dat? Oude versie 100x beter.

U70%
by U####:

Oude app verwijderd, die t prima deed. Start ik deze op, krijg ik een fout melding van 'ernstige fout' bij registratie. Dus graag snel repareren zodat ik weer mobiel kan bankieren en m'n review kan aanpassen! Kan ik in de tussentijd de oude versie /apk nog ergens downloaden? Want een niet kunnen mobiel bankieren is wel echt een dagelijks gemis! :(

I70%
by I####:

Ik mis de dupliceer knop voor transacties die wel in de oude app zat. Verder een mooi nieuw design.

T70%
by T####:

Dit is een vooruitgang ten opzichte van de vorige App (vooral wat betreft interface polish, dat ontbrak nog erg aan de oude). Echter een aantal punten die ik echt mis: 1) Betalen met de nfc in mijn smartphone; 2) Betaalverzoeken aanmaken; 3) Ingeplande opdrachten wijzigen (verplaatsen, verwijderen, tijdelijk stopzetten); 4) De mogelijkheid om een desktop-idealbetaling af te maken met de App in plaats van de identifyer (wat al wel kan met een mobiele ideal betaling); 5) En nog wat kleine dingen zoals: de mogelijkheid tot gebruiken in het Engels. Ik hoop dat vooral de NFC en betaalverzoek feature snel geïmplementeerd kunnen worden! Elk bovenstaand puntje is een ster erbij. Prettig: Blanco Scherm bug en changelog zijn verholpen resp. bijgewerkt. Nu de rest nog!


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.05
177 users

5

4

3

2

1