Cách làm món chay Việt

Cách làm món chay Việt Free App

Rated 5.00/5 (4) —  Free Android application by VNP Technology

Advertisements

About Cách làm món chay Việt

*** Ăn chay hay ăn tương, ăn lạt là không dùng thịt và tăng cường các thức ăn có lợi cho sức khỏe như: các loại rau củ, quả, đậu, lạc, vừng, gạo còn nguyên lớp cám, chất béo không no.

*** Hầu hết mọi người ăn chay vì lý do tôn giáo, nhưng ngày nay có rất nhiều người cũng ăn chay vì lý do sức khỏe. Ăn chay giúp chúng ta phòng tránh được nhiều bệnh tật như ung thư, huyết áp, tim mạch, ...

*** Trên thực tế, khi ăn chay chúng ta thường bị giới hạn các món ăn do không có nhiều cách chế biến. Vì thế, một cẩm nang công thức các món ăn chay sẽ rất cần thiết.
———————————————————————————————
Món Chay Việt là ứng dụng tập hợp hàng trăm công thức nấu các món chay thanh đạm nhưng đậm đà hương vị Việt. Các công thức hướng dẫn trong từng món
được cung cấp đầy đủ tới người dùng. Từ việc lựa chọn nguyên liệu cho đến quá trình thực hiện bao gồm cả những bí quyết, mẹo nhỏ để món ăn ngon hơn và có hương vị riêng biệt. Danh mục món chay hằng ngày rất phong phú bao gồm:
- Món Chiên, Nướng
- Món Kho
- Món Hấp
- Món Canh
- Gỏi, Salad
- Tráng Miệng
- Món Khác *** vegetarian or eat soy, eat crackers is not meat and foods that enhance health benefits such as: vegetables, fruits, beans, peanuts, sesame, rice bran layer intact, fat it.

*** Most people are vegetarians for religious reasons, but today there are many people also vegetarian for health reasons. Fasting helps us prevent many diseases such as cancer, hypertension, cardiovascular disease, ...

*** In fact, when we usually eat vegetarian food is limited by no more processing. Therefore, a recipe booklet vegetarian dishes will be very necessary.
-------------------------------
Vegetarian Vietnamese cuisine is the application gathers hundreds of recipes for vegetarian dishes frugal but tasty Vietnamese. The formula guide in each dish
fully provided to the user. From the selection of raw materials to the implementation process, including the secrets, tips for good food and have distinct flavors. Daily vegetarian category very rich include:
- Save Fry, Bake
- Save Warehouse
- Save Steamed
- Soup
- Salad, Salad
- Dessert
- Other Items

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Cách làm món chay Việt version 5.89 on your Android device!
Downloaded 10+ times, content rating: Everyone
Android package: com.vnplace.monchayvietnam, download Cách làm món chay Việt.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Cải thiện công cụ tìm kiếm

Oh snap! No comments are available for Cách làm món chay Việt at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
5.05
4 users

5

4

3

2

1