Aydın Efe 09

Aydın Efe 09 Free App

Rated 5.00/5 (1) —  Free Android application by Fatih ALGÜN & Yahya DOĞAN

About Aydın Efe 09

Biz Aydın Efe 09 olarak güncel hayattaki sorunların dışında kent kültürünü tanıtıcı ve toplumsal birlik ve beraberliği bütünleştirici paylaşımlarda bulunarak Aydın’a değer katıyoruz.

Sosyal Medya’yı Aydın’da en aktif olarak kullanan Süleyman Algün’e ait sosyal medya’da (Faceook) bulunan Aydın Efe 09 sayfasına sahip olmanın gururunu taşıyoruz.

Bugün’e kadar 70-80 bin beğeni sayısına ve haftalık 600.000 gönderi ulaşımna sahip olmanın gururu ile artık www.AydınEfe09.com sitesi üzerinden de Aydınımıza değer katmaya devam ediyoruz. Kültürümüze, gelenek ve göreneklerimize her zaman sahip çıktık ve de çıkmaya devam edeceğiz. Heredot’unda dediği gibi Gökyüzünün Altındaki en güzel gökyüzü olan Aydınımızı ülkemize ve dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz.

Zaman zaman gelen dönütlerden ve sosyal medya analizlerimizden görüyoruz ki sayfamız yurt dışında da bir çok noktada takip ediliyor. Bu yaptığımız işin doğruluğunu ve insanların hayatına kattığımız değerleri, yurt dışında yaşayan insanlarımızın özlemlerini giderdiğimizi bize yansıtıyor.

Yaklaşık 9 yıldır bilinçli bir şekilde sosyal medya kullanımına sahip olmakla birlikte Sosyal medya’nın doğru kullanıldığında insanlar için muhteşem bir araç olduğunu her ortamda dile getiriyoruz. Aydın Efe 09 olarak biz de topluma bu konuda örnek olmaya çalışıyoruz.

Amaçlarımız doğrultusunda sosyal medyada aktf olmaya, ayrıca güncel hayattaki yaşam biçimimizi ve kültürümüze ait geleneklerimizi sizlerle paylaşarak tarihe not düşmeye devam edeceğiz.

Sağlıcakla kalın.. We Aydin Efe Apart from the problems of the daily life of urban culture and social cohesion and as handle 09 bulunarak draw shares integrative We add value to Aydin.

Solomon uses social media as the most active in Aydin ALGUE of social media (Faceook) who we are proud of having 09 pages Aydin Efe.

So far, the number of 70-80 thousand liking and send it with the pride of having 600,000 weekly transportationand now well over www.aydınefe09.co site, we continue to add value to our Aydıner. Our culture, our customs and traditions have always come out with and will continue to be. As Herodotus in our country, we will continue our Aydıner Under the most beautiful sky of the sky and to introduce to the world.

We see from time to time feedback from our pages and our social media analysis that is being followed in many locations abroad. The accuracy of the value we add to people's lives and this makes our work, our people living abroad reflects the aspirations us that we expenditures.

Besides having to use social media in an informed manner about 9 years together is an amazing tool for people who are expressing Social media, when used correctly in any environment. Aydin Efe 09 as we try to be an example to the community in this regard.

For our purposes in social media to be ACTIVE, as well as our traditions of life in our current way of life and our culture will continue to share with you jotting date.

take care of yourself ..

How to Download / Install

Download and install Aydın Efe 09 version 0.1 on your Android device!
Downloaded 10+ times, content rating: Not rated
Android package: com.wAydnEfe09_4943334, download Aydın Efe 09.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3+
n/a
Not
rated
Android app

App History & Updates

What's Changed
* İlk sürüm.
* Uygulama internet bağlantısı gerektirmektedir.

Oh snap! No comments are available for Aydın Efe 09 at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
5.05
1 users

5

4

3

2

1