Angstpilot (Net-version)

Angstpilot (Net-version) Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Angstpilot

Advertisements

About Angstpilot (Net-version)

Har du angst, når du vågner om morgenen og ikke kan overskue, hvordan du skal komme gennem dagen?

Du har det måske svært ved åbne pladser, køre med bus eller, måske er det alene det at være sammen med mange mennesker, der giver dig hjertebanken, svedige håndflader og lyst til at krybe ned i et musehul?

Med Angstpilot kan du få hjælp og støtte til at håndtere din angst - 24 timer i døgnet.

Dette er Net-version af Angstpilot til Android, som forudsætter, at du har oprettet en konto på hjemmesiden. Du kan derfor bruge den i samarbejde med din psykolog, terapeut eller anden fagperson. som du ønsker skal have adgang til din logbog.

Applikationen indeholder bl.a en "Autopilot" der består af en række guidede meditationer og vejrtrækningsøvelser, hvor en beroligende stemme tager dig ved hånden og guider dig igennem.

Derudover har du adgang til en logbog, en slags dagbog, som giver dig overblik over dine angstanfald samt en række gennemprøvede øvelser der bl.a tager udgangspunkt i Mindfulness, Guidet meditation og ACT (Acceptence and commitment therapy). Hertil kommer en række gode råd til, hvordan du håndterer din angst i hverdagen.

Du har også adgang til en funktion, der kan sende en sms med din position og besked om, at du har et angstanfald til et mobil nummer, du har valgt – Fx. din partner eller forældre.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Angstpilot (Net-version) version 1.2.1 on your Android device!
Downloaded 100+ times, content rating: Not rated
Android package: dk.socialconnexion.angstpilot_net, download Angstpilot (Net-version).apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.1+
n/a
Not
rated
Android app

App History & Updates

What's Changed
Bemærk
Dette er første version af Angstpilot til Android og indeholder kun applikationens kernefunktioner og skriftlig information om angst, øvelser mv.
Den indeholder ikke lydfilerne til autopiloten, de guidede øvelser og meditationerne. Lydfilerne vil først være tilgængelige til download i applikationen, når vi lancerer næste opdatering og vil blive lagt ud efterhånden som de er klar.

Oh snap! No comments are available for Angstpilot (Net-version) at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1