GEiEG

GEiEG Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by MATCHPOINT

Advertisements

About GEiEG

Benvolguts i benvolgudes,

gràcies per entrar en el web del Grup Excursionista i Esportiu Gironí, una entitat que properament celebrarà el centenari de la seva fundació. El GEiEG en aquest anys de vida ha tingut, entre les seves prioritats, promoure l'esport, la cultura dintre dels propis valors de l'esport. Tenim les nostres línies marcades i se'ns caracteritza per això. No només formem esportistes, també formem persones.

El Grup no és una simple entitat, és un sentiment. Ser del GEiEG i formar part d'aquesta família significa creure, confiar i donar suport a un treball col·lectiu esportiu, cultural, social per Girona i els seus ciutadans. És per aquest motiu que ser del GEiEG és un orgull.

Aprofitant aquesta benvinguda, només us puc encoratjar a que gaudiu del club. Que ho feu com a part important que sou i sobretot que us sentiu amb orgull el que significa ser del GEIEG.

Hem estat exemple per molts i ho seguirem essent perquè poques entitats poder pressumir de tenir la histpria que tenim nosaltres.

Així, gaudiu del GEiEG i per molts anys ho poguem fer plegats.

Visca el GEiEG. Benvolguts i benvolgudes,

gràcies per enter the website Grup Excursionista i Esportiu Gironí a entitat that properament held centenari the Seva Foundation. The GEiEG in aquest anys life has tingut, among them prioritats seves, promoure l'esport, the culture dintre dels propis valors of Sport. Tenim nostres them línies marcades i se'ns caracteritza per això. No només formem Esportistes, també formem persones.

Grup is not a simple entitat, is a sentiment. Being the GEiEG i form part d'aquesta family means creure, trust suport i donate to a social Col·lectiu treball esportiu, cultural, els seus i Girona per ciutadans. És per este Motiu be the GEiEG is a Orgull.

Aprofitant aquesta Benvinguda, només us puc encoratjar to gaudiu the club. Ho feu com que sou Important part i sobretot that sentiu us amb Orgull which means being the GEIEG.

Hem estat per molts exemple i ho seguirem Essent perquè poques pressumir Dyeing entitats to the histpria that tenim nosaltres.

Així, gaudiu of GEiEG per molts anys i ho poguem Plegats fer.

Visca el GEiEG.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install GEiEG version 6.6 on your Android device!
Downloaded 10+ times, content rating: Everyone
Android package: es.tpc.matchpoint.appclient.geieg, download GEiEG.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android app


Oh snap! No comments are available for GEiEG at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1