Hom nay toi that tinh - Sach noi

Hom nay toi that tinh - Sach noi Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Audio Book Store

Advertisements

About Hom nay toi that tinh - Sach noi

Hôm Nay Tôi Thất Tình

Muốn vượt qua nỗi đau thất tình ư, dễ lắm...

Đôi khi vẫn nghĩ, sao cứ phải ôm mãi một bó củi khô khi phía trước là rừng rậm, phải tiếc một gáo nước đã đổ đi khi suối nguồn đang ở phía trước?

Thất tình, một điều có thể làm bất kì ai sợ hãi. Tình yêu bỏ rơi, buồn thật đấy!

Duyên số đôi khi cũng buồn cười lắm, cho người ta gặp nhau rồi cuối cùng cũng chẳng thể cùng bước đến tận cuối con đường. Hai người hai hướng, chỉ còn con tim đang ngẩn ngơ vì tình.

Là do người đánh mất hay vì người chưa từng có. Người tự yêu, tự an ủi trong mối tình vốn đã sớm nhận ra chẳng thể thành đôi. Người làm bộ như không sao cả, thời gian tự trôi rồi mọi thứ sẽ ổn. Nhưng hai chữ thất tình vẫn như giọt buồn tràn ly, ghim chặt thành sự ám ảnh.

Hôm Nay Tôi Thất Tình, là cuốn nhật kí ghi lại những dấu ấn của tình yêu tuổi trẻ. Nơi cất lại những bức họa buồn được người tô vẽ trong vội vàng. Người muốn vượt qua nỗi buồn hãy cứ bình tĩnh, Xa người đó rồi, nhất định sẽ gặp được một kẻ tốt hơn. Ông trời sắp đặt cả rồi, không cần gấp. Người hãy như Hạ Vũ, cứ im lặng, đi xem phim, đi shopping, đi ăn, đi chơi với bạn bè, chăm chỉ lên lớp, chăm chỉ đi làm... Từng bị tổn thương một lần rồi, đừng dùng những hành vi ngây thơ trẻ con làm tổn thương chính mình để trả thù hay trút hết cảm xúc. Có thù hận nặng nề tới mấy kẻ đã bỏ buông cũng chẳng quay lại.

Đó vượt qua thất tình không khó phải không? Hôm nay tôi thất tình, thở dài một cái, thả cảm xúc vào khoảng không, nhìn đời nhất có thể và người có thể thanh thản, dũng cảm đi tiếp đươc rồi. Today I Love

Want to overcome the pain of lost love u, so easy ...

Sometimes think, why just have a bunch of dry wood forever hug when the front was jungle, have unfortunately landed a scoop water when the fountain is in front?

Lost love, something that can make anyone afraid. Love abandoned, sad really!

Fate sometimes funny, the people we met and then finally can not take the same steps to the end of the road. Two directions, only the heart is because of stupor.

Is due to lost or because the unprecedented. Self-love, self-comforting in love soon realized capital could not in pairs. People pretend it does not matter, and then drift free time everything will be okay. But two words are like drops lovelorn sad overflowing cup, pinned into obsession.

Today I Love , the diary records the mark of young love. Places where the paintings are sad people painted in a hurry. Who want to overcome the sadness just keep calm, far people there, will definitely meet a better man. He arranged the whole sky and then, without folding. People just like Ha Vu, just silence, going to the movies, go shopping, go out to eat, go out with friends, hard to class, hard-working ... Step hurt once, do not use those operating childlike innocence of hurting yourself for revenge or vent emotions. Have severe hatred to those who quit did not let go back.

It is not difficult to overcome lovelorn right? Today I lost love, sighed one, drop emotions into space, looking at life as possible and who can serene, courageous go Okay.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Hom nay toi that tinh - Sach noi version 1.0 on your Android device!
Downloaded 100+ times, content rating: Everyone
Android package: homnaytoithattinh.bookstore.homnaytoithattinh, download Hom nay toi that tinh - Sach noi.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Cho những ai đang thất tình

Oh snap! No comments are available for Hom nay toi that tinh - Sach noi at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1