Neptun

Neptun Free App

Rated 2.65/5 (260) —  Free Android application by SDAInformatika Zrt

What are users saying about Neptun

C70%
by C####:

Remelem lesz ertesitesek funkcio is a Neptun uzenetekrol

E70%
by E####:

A fejlesztők gyorsan válaszolnak, ez értékelendő.

N70%
by N####:

Jelszavak halozaton titkositatlanul!?!

H70%
by H####:

Az UI a neptuntol elvartan hatekony. A sebesseg szintugy. En nem adnek ki felkesz munkat a kezembol... Nincs teszter a csapatban?

K70%
by K####:

Ha nem értek a programozáshoz, nem erőltetném több platformon is...

O70%
by O####:

Meg az iskolat es a usernevet se jegyzi meg...

X70%
by X####:

Undorító UI, Android minták teljes mértékben való megsértése, iszonyat lassú, hibás, katasztrófa. Miért adtátok ki így?

P70%
by P####:

Nekem az egyetemem küldött, hogy lehet használni az alkalmazást azon meg azt írja ki, hogy nem támogatja... Ez akkor valami csesztetés???

M70%
by M####:

Allandoan hibauzeneteket ir

B70%
by B####:

De minek... Önkényesen hozzáadta az órarendemet a naptáramhoz, ami talán még nem is lenne baj, de minden órát eltolt +1 órával. Könnyen kikapcsoltam ugyan, de ha már van ilyen funkció akár működhetne rendesen is.

Q70%
by Q####:

Nagyon csúnya a felület, javaslom, hogy egy, az Androidhoz értő dizájnert is vegyenek fel. Információ nélküli hibaüzenetek jönnek szembe mindenhol: "Hiba történt a művelet közben". Jó lenne az app, már nagyon vártam, de ezt egyelőre nem lehet használni (egy tárgyfelvételt biztosan nem bíznék rá), ennél jelenleg jobban használható a teljes oldal a mobil böngészőjében...

G70%
by G####:

Ami engem nagyon irritált hogy a vizsgáimat nem időpontok szerint sorolja fel hanem random.Legyen állítható hogy én had donthessem el mi szerint.Vmint nekem nagyobb képernyőm van és a képernyőn a betűk szinte a pofámba tolják magukat.vagy legyen kisebb a menü vagy lehessen állítani.és ami nagy hiány hogy nincsenek kimeneti funkciók(kivéve üzenetkuldes amit egy hallgató sem használ küldésre) viszont tárgyfelvétel és vizsgafelvétel funkció elférne...Conclusion:kell: több állíthatóság és funkció, jobb dizájn

S70%
by S####:

Kevés menü - személyes adatok, kérvények benne lehetnének (meg a kifizetések is). Meg mondjuk egy leckekönyv is. Felvett tárgyakat jól jelzi (adott féléven csak a felvettet jelenti meg) - ez jó! Nem az üzenetekkel kéne főlapon nyitnia, hanem a menüvel, amiből választani lehet, kényelmetlen mindig megnyitni, hogy máshova navigáljak. (Ez nem gmail, ahova az üzenetek miatt lépek be, másoknál (és nálam is) huszadrangú a Neptun üzeneti felülete, mert kiküldi rendes e-mailre). Sok munka kell még bele, de jó lesz!

L70%
by L####:

a bejelentkező képernyő jó, de nincs benne az oe, a többi felsőoktatási intézményről nem tudok. ha a teljes funkcionalitás benne van akkor használni fogom :)

T70%
by T####:

I love it!

I70%
by I####:

Kezdésnek nem rossz, de vannak még olyan menüpontok amik hiányoznak. Vajon vizsgajelentkezésre és tárgyfelvételre is lehet majd használni?

U70%
by U####:

A minosege pont olyan mint PC-n xD

V70%
by V####:

Undorító külső, amúgy is lassú app, még a weboldalt is jobb használni

D70%
by D####:

Nem mutatja a tárgyaimat az adott félévre hanem az összesre, a készítők nem használtak neptunt az életükbe biztos Es kaptam valaszt is a hozzaszolasra aminek semmi koze a felvetett problemahoz

W70%
by W####:

Need some upgrade

Z70%
by Z####:

Far from release


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
4.1+
n/a
Not
rated
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
2.75
260 users

5

4

3

2

1