Szent Biblia

Szent Biblia Free App

Rated 4.67/5 (15) —  Free Android application by Biblical Apps

Advertisements

About Szent Biblia

Fontos: Az alkalmazás megfelelő működéséhez engedélyezni kell a hozzáféréseket. Ezt az alkalmazás az első megnyitásakor megkérdezi. Ha nem engedélyezed, akkor az alkalmazás nem tudja letölteni az új fordításokat. Ilyenkor az alkalmazás leáll, mivel előzőleg nem lett engedélyezve a tárhely hozzáférés.

Az elsődleges célunk a témakeresési funkció volt, de végül sok egyéb funkcióval bővült a kínálat. Előtérbe került a Biblia kényelmes olvasása és abban való keresése, de emellett több hasznos eszköz is a segítségedre lehet a Biblia tanulmányozásához. Ilyen például a jegyzetelés, könyvjelző vagy a színkiemelő funkció. Szeretnénk minél több áldást tartogatni a felhasználóink számára, ezért igyekszünk minél hasznosabb tartalommal bővíteni az alkalmazást. A témakeresőben levő igéket a Károli Gáspár fordításból jelenítettük meg. Kívánjuk, hogy ez az alkalmazás áldás legyen minden felhasználó számára.

Biblia 20 fordításban és témakereső közel 1000 témával. Important: You must enable the proper functioning of the application access. This is the first time you open the application asks. If not checked, then the application can not download the new translations. In this case, the application is stopped, as previously hosting the access has not been enabled.

The primary goal was the topic search function, but eventually many other features were added to the supply. It has been to the forefront in the search for easy reading in the Bible and, although it is often more useful tool to help you study the Bible. Such as notes, bookmark or highlight color feature. We would like to get more tartogatni blessing for our users, so we try to expand the application more useful content. The subject in the viewfinder verbs showed you the Károli Gáspár translation. We wish that this application will be a blessing to all users.

Bible translated into 20 topics and search nearly 1000 issue.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Szent Biblia version 1.0 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: hu.antee.szentbiblia, download Szent Biblia.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.4+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Megújult egy kicsit az ikon kinézete.

What are users saying about Szent Biblia

Q70%
by Q####:

Szent Biblia nagyon hasznos és rengeteg fordítást tartalmaz!


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.75
15 users

5

4

3

2

1