Elmű-Émász EnergiApp

Elmű-Émász EnergiApp Free App

Rated 4.63/5 (916) —  Free Android application by ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport

Advertisements

About Elmű-Émász EnergiApp

Töltse le és ismerje meg az ELMŰ-ÉMÁSZ hivatalos mobilalkalmazását, amelyet az Ön kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – online ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen be az online ügyfélszolgálatunkon is használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben!

Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti a korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet a fogyasztás mértékével, valamint lehetősége van számlái letöltésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online, bankkártyával történő kiegyenlítésére. Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását is, így megváltoztathatja jelszavát, új e-mail címet adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új fogyasztási helyeket is hozzáadhat profiljához.

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, amennyiben a helymeghatározás funkció engedélyezve van, automatikusan felajánljuk a legközelebbit, sőt segíti megtervezni az irodába a legoptimálisabb útvonalat. Ha pedig élőszóban beszélne az ELMŰ-EMÁSZ ügyfélszolgálati munkatársainkkal, egy gombnyomással indíthat telefonhívást a Call Centerünk felé. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, így hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

Előrefizetős mérő feltöltés:

Előrefizetős mérőjét akár otthonából is, néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak a feltöltés összegét kell kiválasztania és jóváhagynia, majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. A sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc múlva megkapja a feltöltő kódot.

Elektronikus számla:

Igényelje elektronikus számla szolgáltatásunkat, és kezelje számláit kényelmesen, és gyorsan. A továbbiakban az applikáción vagy az online ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről minden esetben e-mailt küldünk, így nem kell a kézbesítésre várnia.

Időpont foglalás:

Mostantól egyszerűen tud időpontot foglalni, amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda, és az ügytípus megadása után megjelenítjük a kiválasztott iroda szabad időpontjait, melyekből szabadon kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. A foglalása adatait is megtekintheti, módosíthatja, vagy lemondhatja az applikáción keresztül.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Elmű-Émász EnergiApp version 2.0.1 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: hu.elmu.eservice, download Elmű-Émász EnergiApp.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.4+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Kisebb hibajavítások, optimalizálások

What are users saying about Elmű-Émász EnergiApp

U70%
by U####:

Profi munka! Szép, gyors, egyszerű kezelés. Könnyen átláthatató, megbízható működés. Szükséges volt már. Gratulálok!

I70%
by I####:

Működik

T70%
by T####:

Korrekt app, respect!

L70%
by L####:

Nagyon jó és hasznos app

S70%
by S####:

It would be great if you got a notification reminder when the meter reading is due.

G70%
by G####:

Nagyon hasznos app. Könnyű mérőállás bejelentés és eddigi jelentések követése egy helyen.

Q70%
by Q####:

Régóta várt fejlesztés, ígéretesnek tűnik!

B70%
by B####:

Elsőre nagy könnyen használható, gyors, remélem ilyen is marad v még jobb lesz :)

M70%
by M####:

Totál működésképtelen, alapfunkciok nem működnek, a fizetésig 20 perce nem érek el, nevetséges, ezt is a T szállította?

P70%
by P####:

Elképesztő, h emberek mitől hatódnak meg. Az appnak már a neve is botrányos, alap lenne a rögzíthető kártyás fizetés, anélkül meg minek ez az egész. Még mobilról is jobban használható az egyébként szintén nevetséges saját oldal. Az Elmü önmagában egy kabaré, egész működésével, és akkor még felbontotta szerződését a profi Dijnettel, h dilettánsokkal, baráti alapon, vélhetően jó pénzért programozgasson. Ez lett belőle!

X70%
by X####:

Jok a funkciok, de indokolatlannak tartom a kb 40Mb tarhelyfoglalast. Elore felek, hogy betartjak, hogy uj funkciok kerulnek bele. Teljesen feleslegesnek tunik a majdnem ures felhasznaloi azonosito linket tartalmazo lap, amit egy haszontalan azonosito felsorolas kovet ahelyett, hogy a felhasznalas helye szerint valasszak. Talan tudnom kene fejbol? Persze nem tudom, lehet, hogy annak fel se dobja ezt a ket lapot, akinek csak 1 azonositoja va, de nekem 3. A zseblampa gombert bonuszt szavazok meg annak aki kitalalta :) A jelszavak formai eloirasa elavult, a kitalaloja bocsanatot kert a hulyesege miatt, tessek utananezni. Google: gizmodo Bill Burr apologize

O70%
by O####:

I would love this app, please let us save creditals and login name at least. I dont want to write everytime everything.

K70%
by K####:

Comfortable for consumers

H70%
by H####:

végre

N70%
by N####:

Nagyon jó

E70%
by E####:

Egyszeru, attekinheto.

C70%
by C####:

Nagyon hasznos!!

F70%
by F####:

Hasznos, könnyen kezelhető, informatív.

Y70%
by Y####:

Könnyű kezelhetőség, hasznos funkciók.

J70%
by J####:

Eddig minden jó, csak kicsit lassan rögzíti a meroallast.

R70%
by R####:

Meglepően jól használható alkalmazás. A zseblámpa remek ötlet!

A70%
by A####:

Hihetetlen hogy ilyen könnyek lehet intézni az ügyeket. Szuper app!

Z70%
by Z####:

Van még hova. A megjelenés retro, akárcsak a weboldalon. A működés kissé hektikus. Szóval jó munkát!

W70%
by W####:

Elektronikus szamla letoltes funkcio is jo lenne, a megtekintes mukodik amugy de nem eleg. Koszi

D70%
by D####:

"Figyelem, a felhasználói időkorlát lejárt. Lépjen be újra." Csakhogy, amikor az ok-ra pöttyintek, egy nagy fehérséget látok csak. Se előre, se hátra.

V70%
by V####:

Nagyon jó lenne ha a vevő azonosítónak adhatnek valami értelmes alternatív nevet. Nem hosszú számsorok közük kéne választani

U70%
by U####:

Se notification, se kártya mentés. Fizetésnél OTP webfelületet dobja fel. Ezért kár az app. Van haszna, de nem sok. Biztonsági szempontból van előnye, de a többi hasonló apphoz képest van hova fejlődnie.

I70%
by I####:

Számla befizetésre telefonon az OTP banki felülete kényelmetlen. Jó lenne, ha ehelyett az iCsekken keresztül lehetne számlát befizetni, csak erre használom az appot. Ami miatt nem 1*, az a merőállás leolvasásához beépített zseblámpa funkció, az hasznos.

T70%
by T####:

Többen írták, hogy hiányzik a regisztrált kártyás fizetés és az appon belüli értesítés. Igazuk van! Ha kész lesz, 5-ös lesz.

L70%
by L####:

Hiányzik a gyorsfizetés (mentett bankkártya használata) ami az asztali verzióban működik. Esetleg egy opcionális emlékeztető, amikor ideje óraállást diktálni.

S70%
by S####:

Messze a legjobb kozmu app, azon keves kozul, ami van. Ha esetleg tudna push ertesiteseket kuldeni diktalasokrol, esedekes szamlakrol az nagyon kiraly lenne, tekintve hogy en rendre elfelejtem a diktalast

G70%
by G####:

Jó app, köszönöm! 2 javaslat: 1. Ha már a számlákat ilyen szépen meg lehet tekinteni, lehetne opció a letöltésükre is? 2. A website-on tudok elmentett kártyámról fizetni. Lehetne ezt az opciót is belevenni az app-ba? De, tényleg, well done!


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.65
916 users

5

4

3

2

1