MyKAHA

MyKAHA Free App

Rated 4.73/5 (334) —  Free Android application by MyKAHA

Advertisements

About MyKAHA

www.MyKAHA.com is a website by KAHA TOUR & TRAVEL that provides online hotel booking, airline tickets and hotels + flight (more efficient) and train ticket.
we provides more than 200 flights and 200,000 hotels worldwide at competitive prices.

Want a vacation or business trip? click www.MyKAHA.com

ONLINE FLIGHT BOOKING
Now book and find flight tickets at lowest airfare for more than 200 domestic and international airlines with thousand routes easily simple-to-use interface

ONLINE HOTEL BOOKING
Now book and find best rates of hotel voucher more than 200.000 worldwide hotel with hundred thousands of Hotel, Apartemen, Resort, Guest House, Cottage, Homestay and Hostel properties, even for same day booking.

FLIGHT + HOTEL BOOKING
More efficient airfare + hotels package rates. Now you can travel with more saving at any time.

TRAIN TICKETS *coming soon*
MyKAHA as the official agent of PT.Kereta Api Indonesia (KAI) provides train tickets that you can order easily online. Order train tickets in MyKAHA no longer need to queue at the counter station because you can order as easy from your hand, anytime and anywhere.

FAST, EASY AND SAFE TRANSACTIONS
MyKAHA app offers quick experience when doing transaction with only three easy step : Search, Book and Payment. All transaction data is protected by an encrypted payment gateway system.

NOT JUST CHEAP, IT’S AN HONEST PRICE
The price at the beginning of a final, free of transaction fees and no hidden costs.

SUPPORTED BY 24 HOUR CUSTOMER SERVICE
Our 24 Hour customer service team ready to assist you
Hotline : 62 21 29295300
Email : [email protected]
Chat live at www.MyKAHA.com

About Us :
KAHA GROUP provides "One Stop Travel Service" service for all business or tourism needs such as transportation service, hotel reservation, flight ticket, train ticket, event & MICE management, Umrah travel, lion parcel package delivery, tour package domestic and international, and now comes Online Booking Travel MyKAHA.

Download Android Mobile apps MyKAHA right now!
Do not forget to click 'star' for ratings and give reviews.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install MyKAHA version 1.2 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: in.quadlabs.live.mykaha, download MyKAHA.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
Bug
buster
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Improved Performance

What are users saying about MyKAHA

X70%
by X####:

Awsome app ???????????????????? will use this for my next travels.

P70%
by P####:

Great app ever..try it guys..

M70%
by M####:

Great application..easy and simple booking..????????????⭐⭐⭐⭐⭐

B70%
by B####:

????????????????????

Q70%
by Q####:

Good Apps, Thanks for Mykaha

G70%
by G####:

Cool Apps

S70%
by S####:

Aplikasi nya lebih hebat daripada traveloka Khusus muslim nih, kafir jangan download yaa Kafir mah pake traveloka aja yg jauh lebih bagus daripada ini ( bagaikan matahari dan pluto) Otak kontol, sok sok an boikot abis itu bikin aplikasi sendiri Persaingan yg sehat dong kontol

L70%
by L####:

Maju Terus KAHA. Harga Hotel Termurah hanya disini

T70%
by T####:

Bagus, Sukses untuk KAHA TOURS TRAVEL

I70%
by I####:

Simple apps for travelers

U70%
by U####:

It is really very good application

V70%
by V####:

Keren vouchernya

D70%
by D####:

Cool apps!

W70%
by W####:

Bagus

Z70%
by Z####:

direkomendasikan

A70%
by A####:

????????????

Q70%
by Q####:

Menjadi alternatif yg cukup membantu, menggantikan yg biasa saya gunakan. Untuk opsi pembayaran, ternyata bisa dilakukan dengan kartu debit mandiri. Walaupun pilihan masuknya dgn pembayaran kartu kredit, tapi aplikasi bisa langsung mengidentifikasi bahwa kartu debit mandiri yg digunakan....and it worked perfectly.

G70%
by G####:

Airlines untuk penerbangan lokal sangat terbatas, mohon ditambah jd customers bs leluasa memilih airlines yg dikehendaki,... cara payment mohon diupgrade, dan sistemnya mohon d upgrade biar loadingnya ndk lama, Semoga bs menjadi saingan kuat untuk travel agent lain seperti traveloka ????

S70%
by S####:

Selamat buat KAHA, akhirnya punya aplikasi online. Saya sudah memakai jasa KAHA bertahun-tahun. Mudah & harga hotel oke banget. Semoga lebih mudah & lebih banyak pilihan pembayaran di aplikasi.

L70%
by L####:

Mohon tambahkan metode pembayaran dengan transfer bank, dan tiket dikirim dalam bentuk pdf. Setelah itu baru bisa diberi bintang lima.

T70%
by T####:

Harga bersaing dengan app lain namun sayang utk pilihan metode pembayaran masih hanya menggunakan kartu kredit.

I70%
by I####:

Aplikasinya cukup bagus, dan saya yakin akan lebih bagus lagi jika pada update berikutnya bisa ditambahkan metoda pembayaran selain kartu kredit, misalnya transfer via atm, virtual account, pembayaran instan seperti mandiri clickpay, epay bri dll. Karena belum tentu semua calon pembeli tiket punya kartu kredit.

U70%
by U####:

Kami dukung pengusaha muslim, saran, upgrade fitur2, kemudahan pembayaran, bca klikpay misal, dan pilihan2 yg lain.. servernya Masih lemot

V70%
by V####:

Good Apps. Go KAHA Go!????

D70%
by D####:

Harus di update kalau mau menggantikan Traveloka.. Segera..

W70%
by W####:

Agar dapat ditingkatkan kemudahan app nya

Z70%
by Z####:

Lemotnya parah ya... di upgrade dunk serverny biar whuzzzzzz

A70%
by A####:

Aplikasi yg mantap , saya dukung saudara muslim

R70%
by R####:

Cukup bagus, tambahkan metode pembayaran

J70%
by J####:

Better than travel*ka

Y70%
by Y####:

good.... it so useful thank you very much....

F70%
by F####:

very good i just know it..better than traveloka.. bye bye traveloka

C70%
by C####:

Good apps Kaha.

E70%
by E####:

Great so far

N70%
by N####:

Kereen

H70%
by H####:

As for old customer of KAHA, I'm glad to know that there IS an app for easier access to KAHA services. hopefully the developer continue to improve anything necessary for this app. Well-done.

K70%
by K####:

aplikasi sangat bermanfaat, bisa pake semua jenis kartu kredit & debit

O70%
by O####:

beli di MyKaha hotel dan flight super hemat.


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.75
334 users

5

4

3

2

1