S-Code (Sikerkód)

S-Code (Sikerkód)$1.00

Rated 3.11/5 (9) —  Free Android application by Szabó István

Advertisements

About S-Code (Sikerkód)

Fejleszd, építsd saját sikerességedet, válj még sikeresebbé a Sikerkód alkalmazás napi használatával!

Az alkalmazás célja, hogy a sikeres emberekre jellemző tulajdonságok, viselkedés formák szokásként épüljenek be a felhasználó életébe valamint folyamatosan hasznos információkkal támogassa a fejlődésed.

A sikeres embereket rendszeresség jellemzi. Te is eredményesebbé és hatékonyabbá válhatsz, ha az általunk javasolt néhány rutint beépíted az életedbe, vagyis rutinná teszed őket. Megfigyelések szerint egy-egy tevékenység akkor válik szokássá, ha minimum 21 napon keresztül kihagyás nélkül minden egyes napon elvégzed azt. Ezt a 15-ös listát úgy állítottuk össze, hogy tartalmazza a legsikeresebbektől ellesett állandó rutinokat, mégse terheljen túl téged. Igen, a sikernek ára van és ezt neked is meg kell fizetned: el kell kötelezned magad a fejlődés mellett és nap mint nap erőfeszítést kell tenned. Tartsd mindig szem előtt, hogy ezt önmagadért teszed. Hogy javíthasd az anyagi helyzeted, a külső megjelenésed, a kapcsolataidat vagy éppen karrieredet.

A lista első öt-hat tétele a nap első 1-1,5 órájában elvégezhető. Ha valóban korán kelsz, akkor ez nem zavarja meg hétköznapjaid eddig megszokott menetét.

Bizonyos pontok az egész napodra vonatkoznak, így ezekkel kapcsolatban este díjazhatod magad. Ilyen például a panaszmentesség, a rend megtartása vagy éppen a helyes táplálkozás.

A siker elsősorban hozzáállás kérdése: ha minden nap legalább 10 pipát ki tudsz osztani magadnak a 15-ből, azzal máris sikerre hangoltad magad.

Az alkalmazás napi szinten további hasznos írásokat is elérhetővé tesz, ezzel támogatja a személyes fejlődésedet a sikerhez vezető úton.

A szokásokon túl, a személyes célok rögzítésére és követése is lehetséges. Ezen a területen még további fejlesztéseink várhatók a jövőben.

Minden rendszeres tevékenységhez például napi futás sem működik a legtöbb embernél egyedül. Mint egy edző az alkalmazás figyeli a tevékenységedet és ezzel kapcsolatban üzeneteket küld számodra. Figyeli a tevékenységed és figyelmeztet minden olyan esetben ha lankadást, elmaradást tapasztal, de a dicsér is ha annak okát adtad!

Az alkalmazás megfelelő működéshez internetkapcsolatra van szükség, megvásárlásával egy hónapig használható teljes mértékben azt követően havi előfizetés mellett. Érdemes előfizetni mert a folyamatos fejlesztés eredményeképpen újabb és újabb eszközöket adunk a kezedbe.

Jó munkát kívánunk és sok sikert! Develop, build your own success, become even more successful in the application Sikerkód daily use!

The application is designed to characteristics of successful people skills, behavior patterns as integrated into the user's life as well as useful information to support the continuous development.

Successful people are characterized by regularity. You can become a more effective and efficient if we have proposed some routine integrates into your life, that you put them in a routine. Observed that an activity becomes a habit, if a minimum of 21 days without a break each day you complete it. 15 This list has been put together to include the legsikeresebbektől observed on fixed routines, you're overloaded. Yes, and this is the price of success, you also need to be paid: you must commit itself in addition to the day to day developments and efforts should be directed. Keep in mind that you're doing this for yourself. Javíthasd to the economic situation, the external appearance, your relationships, or even your career.

The first five items in the list can be done first from 1 to 1.5 hour. If you get up really early, it does not disrupt the usual course of our everyday lives.

Some points of concern throughout your day, so you can be paid in this connection in the evening. For example, the elimination of symptoms, or even to maintain good nutrition in order.

Success is primarily a question of attitude: if every day for at least 10 pipe can share yourself out of the 15, with success already tuned for yourself.

The application is a useful additional specifications can be made available on a daily basis, to support the personal development of your road to success.

In addition to the custom of recording your personal goals and tracking is possible. In this area, further developments are expected in the future.

All regular daily activities such as running, most people do not work alone. As a coach of the application monitors your activities and send you messages on this. It monitors your activity and warn all cases where lankadást, backlog, but also praise you gave to the cause!

For proper operation, the internet connection is required to use in addition to the purchase of a full month after month subscription. It is prepared to pay for the ongoing development as a result of more and more devices are added to the hand.

We wish you good luck and good work!

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install S-Code (Sikerkód) version 3 on your Android device!
Downloaded 100+ times, content rating: Everyone
Android package: io.appery.project217556, download S-Code (Sikerkód).apk

All Application Badges

Paid
app
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Új a tesztek menüpont. Egyenlőre csak egy, de később jön a többi is.
Hibajavítások
Price update  Price changed from $0.95 to $1.00.
Version update S-Code (Sikerkód) was updated to version 3
Price update  Price changed from $1.00 to $0.95.

What are users saying about S-Code (Sikerkód)

L70%
by L####:

Kerlek szepen csinaljatok meg, hogy lehetoseg legyen lementeni a felhasznalo nevet es jelszot, mert nagyon idegesito, hogy allandoan be kell irni. Aki akarja az jelolje be, hogy tartsa eszbe, aki nem az nem... lehetseges?


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.15
9 users

5

4

3

2

1