Tapxi Driver

Tapxi Driver Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Tapxi Vietnam

Advertisements

About Tapxi Driver

Tapxi Driver là ứng dụng gọi xe giúp tài xế có thể kết nối được với người đi xe của tất cả các hãng taxi từ taxi truyền thống tới taxi công nghệ.
Ứng dụng Tapxi cung cấp nền tảng công nghệ cho các hãng vận tải hoặc các tài xế đăng ký dịch vụ, Tapxi không phải là đơn vị kinh doanh vận tải trực tiếp. Với cách thức hoạt đông như vậy, Tapxi giúp khách hàng kết nối được với các thương hiệu khác nhau, có sự so sánh về giá giúp khách hàng có lựa chọn phù hợp nhất mà không phụ thuộc vào thương hiệu nào hay bị ảnh hưởng bởi giờ cao điểm.
Ngoài ra, Tapxi còn được thiết kế tối giản, chỉ với 1 nút (1 button) và 2 lần bấm (2 taps) là có thể gọi được xe. Bạn sẽ không phải mất công tìm điểm đón, điểm đến trên bản đồ nữa. Tài xế vẫn có thể xác định được vị trị của bạn nhờ phần định vị.
Một điểm nổi bật nữa của Tapxi là bạn có thể sử dụng ứng dụng này mọi lúc, mọi nơi. Nếu bạn không có kết nối internet, bạn vẫn có thể sử dụng Tapxi ở chế độ offline để gọi xe qua tổng đài. Nếu bạn đang không ở Hà Nội hay Tp. Hồ Chí Minh, hãy yên tâm vì Tapxi được thiết lập để hoạt động ở trên 63 tỉnh, thành trên cả nước.
Công ty CP Tapxi Việt Nam
(A): 27M2 Trần Kim Xuyến, Cầu Giấy, Hà Nội
(T): 0965 963 468
(W): www.tapxi.vn
(E): [email protected] Driver is the application Tapxi Concierge can help drivers connect with riders of all taxis from taxi to taxi traditional technology.
Tapxi application technology platform provider for carriers or drivers register for the service, Tapxi not the transportation business unit directly. With the way such activities, Tapxi help customers connect with different brands, there is no price comparison helps customers choose the most suitable, but is not dependent on any brand or affected by peak.
In addition, there are Tapxi minimalist design, with only one button (1 button) and press 2 times (2 taps) are callable car. You will not bother to look for the welcome, the destination on the map again. Drivers can still determine your location because part positioning.
A further highlight of Tapxi you can use the app anytime, anywhere. If you do not have an internet connection, you can still use Tapxi in the offline mode to call the car through the switchboard. If you're not in Hanoi or HCMC. Ho Chi Minh City, rest assured because Tapxi be set to operate in over 63 provinces and cities across the country.
JSC Tapxi Vietnam
(A): 27M2 Tran Kim Xuyen, Cau Giay District, Hanoi
(T): 0965 963 468
(W): www.tapxi.vn
(E): [email protected]

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Tapxi Driver version 2.0.0 on your Android device!
Downloaded 10+ times, content rating: Everyone
Android package: io.tapxi.tapxidriver, download Tapxi Driver.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Đây là bản phát hành đầu tiên của sản phẩm Tapxi Driver dành cho Tài xế Taxi

Oh snap! No comments are available for Tapxi Driver at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1