KPNTunnel Revolution (Official)

KPNTunnel Revolution (Official) Free App

Rated 4.59/5 (1,781) —  Free Android application by KPN Software Developers (KPN Family)

Advertisements

About KPNTunnel Revolution (Official)

What the "Revolution" project/series/edition of KPNTunnel ???

> Continuously project with more experiment and new fresh lightweight style project for KPN Tunnel (Official).
> Pure write from zero for better performance core and better lightweight style.
> First App tunneling through built-in SSH Tunnel over SSL/TLS Connection. (why ? . i know SSH Tunneling is secure, but we feel it's not enough so we added more secure method with SSL/TLS connection). You can see how to use SSH Tunnel over SSL/TLS in "About" of this App.

* Features:
+ Direct Proxy. (Tunneling through SSH Tunnel Directly to SSH Server).
+ Direct SSL/TLS. (Tunneling through SSH Tunnel Directly to SSH Server over SSL/TLS Connection).
+ HTTP Proxy .(Tunneling through SSH Tunnel over HTTP Proxy)
+ SSL/TLS Proxy. (Tunneling through SSH Tunnel over SSL/TLS Proxy).
+ SSL/TLS Proxy > HTTP Proxy. (Tunneling through SSH Tunnel with TLS/SSL over HTTP Proxy).
+ many more...

Bugs/Issue ?
- Android 4.0 Only support TLSv1 and SSLv3 only (Android System), so your TLS/SSL server must be used/enabled TLSv1 and SSLv3.
- Android 4.1-4.2 TLSv1.1 and TLSv1.2 not enabled by System Default like Android 5.0+, so we add force enabling TLSv1.1 and TLSv1.2 for more secure update.
- If found other issue(s)/bug(s), please contact me. :)

* Need Rooted Device ?
> Some features is needed like:
+ VPN Tether (bypass all Hotspot Tether through Vpn Interface).
+ and soon we add more features.

* SSH+SSL Server Requiment:
+ If use TLS/SSL mode you must be install and setup the stunnel4 library. you can get the original stunnel4 library in http://stunnel.org.
+ You can search "how to setup/install stunnel4" in search engine like google, yahoo, bing, etc for your OS used by your Virtual Private Server (VPS).
+ In Proxy Type Mode "Direct TLS/SSL" & " TLS/SSL Proxy > HTTP Proxy" please setup stunnel to connect with ssh (dropbear/openssh) server port.
+ In Proxy Type Mode "TLS/SSL Proxy" please setup stunnel to connect with squid port.
+ We Recommended to enable all TLS and SSL protocol version for keep support with android 4.0 until newer, why ? See issue/bugs on above.

* TLS/SSL Client Side (KPNTunnel Revolution App):
+ We use method of TLS/SSL Socket using TrustAll Cert (X509 Certificate), so you don't need a client key & cert from SSL Server. I know this method is less secure, so in other version of update we can add support client key & cert for get better secure connection. :)

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install KPNTunnel Revolution (Official) version 1.4 on your Android device!
Downloaded 100,000+ times, content rating: Everyone
Android package: kpn.soft.dev.kpnrevolution, download KPNTunnel Revolution (Official).apk

All Application Badges

Users love it
Free
downl.
Android
4.0+
Bug
buster
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
* What has Fixed ?
+ Main Thread Safe.
+ Interface Callback.
+ Show task on Recent App.
+ Minor Bugs and more..

What are users saying about KPNTunnel Revolution (Official)

S70%
by S####:

aplikasi terbaik.. Masukan: Tolong di perbaiki untuk berjalan di latar belakang karena jika recent apps di bersihkan, KPN Rev ikut Stop & exit.. Trima kasih

G70%
by G####:

Harap fix cannot read full block eof reached masa baru dipakai 30 mb udah kena full block padahal akun ssh baru dibuat

Q70%
by Q####:

App bagus bekerja yang sperti diharapkan tapi jika app di hapus dari recent app, sercice kpn nya berhenti. Tolong buat agar servicenya tidak berhenti.

B70%
by B####:

Ketika menggunakan tema yang gelap, pada bagian log jadi tidak terbaca karena teks dan background sama2 berwarna putih, ini seperti dulu ketika awal2 rilis kpn Ultimate, ndak terlalu penting si, tp lebih baik kalau diperbaiki juga agar keliatan.

M70%
by M####:

Nice app

P70%
by P####:

Mantab mbah...

X70%
by X####:

Good but too many notification on the bar...over all is good ????

O70%
by O####:

Mantab jiwa kpn tunnel

K70%
by K####:

Very happy with new ssl feature

H70%
by H####:

Mantaaap mbah 5 bintang rate :v

N70%
by N####:

Keep moving and make some noise ???? ???? ????

E70%
by E####:

Sistem reconnect nya masih ngaco, kadang gak bisa konek/harus stop start

C70%
by C####:

setelah update aplikasi tidak bisa di minimize/recent apps kosong. ga bisa lock apps di Xiaomi Nougat

F70%
by F####:

Kok saya gabisa konek sama sekali ya? Pake konfig apapun, padahal kalo di HI masih bisa, maksudnya belum kena limit. Kenapa ya? Mohon pencerahannya

Y70%
by Y####:

min tolong di perbaiki dong warna background yng di slide drawer (background log di kiri) ga ngikut warna background main activity ,solnya di rom yng bertema substratum theme dark/black yng di background log tetep putih warna font nya juga sama putih ,jadi ga keliatan

J70%
by J####:

Aplikasinya tidak muncul di Recent Apps? Sudah saya coba di Kitkat dan Nougat, aplikasi KPN Revolution tetap tidak muncul di Recent Apps. Sebelum update ke 1.2 stable (build 17) aplikasi selalu muncul di Recent apps. Saya pakai MIUI 9 Semoga untuk Update selanjutnya di perbaharui. Terima kasih

R70%
by R####:

Nice

A70%
by A####:

Ssl is da best

Z70%
by Z####:

Guud app

W70%
by W####:

Terima kasih cinta

D70%
by D####:

VPN Tether is not working

V70%
by V####:

waiting for root mode

U70%
by U####:

Munculin di recent app dong

I70%
by I####:

iam from bangladesh my sim grameen how to connected it??? plz help

T70%
by T####:

Nougat gak bisa lock app gan, ke swipe memory terus, jadi kalau ke lock layarnya lansung ilang

L70%
by L####:

Bg mohon buat kpn nya supaya nggk ikut trma substratum dong

S70%
by S####:

di munculin di recent app gpp, asal ga dc aja waktu di close

G70%
by G####:

Good

Q70%
by Q####:

Top

B70%
by B####:

????????????????

M70%
by M####:

Very nice

P70%
by P####:

Works Great In Android Oreo 8.1

X70%
by X####:

app sangat bagus...wajib pasang

O70%
by O####:

mbah bales pesan ini biar w kasih bintang 5

K70%
by K####:

It's not working on my RN4X with 7.0 OS.

H70%
by H####:

Where is the multi Login/Multi Server feature ?? Please add on the next release.

N70%
by N####:

Fitur auto reconnect tidak berfungsi, harus klik stop start. Recent close langsung DC.

E70%
by E####:

Salam kompresor jangan lelah ,jangan patah ,jangan goyah..jangan lupa mendesah ..hihi

C70%
by C####:

Better than ever KPN Tunnel App! Most easy and convenient to use than the Ultimate version

F70%
by F####:

Tidak bisa save config ke internal storage, mohon di perbaiki, oreo api 26 mi a1


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.65
1,781 users

5

4

3

2

1