CJG Staphorst

CJG Staphorst Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by VeDeBo Internet Services

Advertisements

About CJG Staphorst

Dit handboek voor de CJG professional is bedoeld om een actueel overzicht te geven van de diverse werkprocessen die het CJG reeds kent én die er op 1 januari 2015 bij (ge)komen (zijn) in het kader van de transitie jeugdzorg. Met het beschrijven van de werkprocessen van het Centrum voor Jeugd en Gezin bedoelen we dat de rol en verantwoordelijkheden van de professional worden beschreven en daarnaast ook schematisch worden weergegeven.

Dit handboek heeft niet als doel de handelingsruimte van de professional in te perken. Meer ruimte voor de professional is juist één van de doelstellingen van de stelselwijziging jeugd en ook van de gemeente Staphorst. Staphorst streeft naar veel ruimte voor de professional om de vraag van de cliënt zorgvuldig te beoordelen, vakkundig te interveniëren en procedureel correct te handelen. Hiermee benutten we de aanwezige relevante kennis en ervaring van CJG professionals. Bovendien komt het de snelheid van het hulpverleningsproces ten goede en neemt de bureaucratie af. Het handboek is bedoeld om uniformiteit aan te brengen in de diverse werkprocessen in en om het CJG. This handbook for the YGC professional is intended to give an overview of the various processes which the CFC already knows and who on January 1, 2015 come (ge) (are) in the context of the transition child welfare. In describing the work of the Center for Youth and Family, we mean that the roles and responsibilities are described in the professional and also be shown schematically.

This handbook is not intended to limit the scope for action of the professional. More space for the professional is precisely one of the objectives of the change in youth and also of the municipality Staphorst. Staphorst seeking lots of space for professionals to carefully review the demand of the client, expertly intervene and procedurally correct to act. With this we harness existing knowledge and experience of CJG professionals. Moreover, the speed of the assistance process for the better and reduce bureaucracy. The handbook is meant to introduce uniformity in the various work processes and to the CFC.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install CJG Staphorst version 2.0.10 on your Android device!
Downloaded 10+ times, content rating: Everyone
Android package: net.vedebo.cjgstaphorst, download CJG Staphorst.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
- Bugfixes
- Grafische update
- Mogelijkheid bestaat dat na deze update u opnieuw moet inloggen en/of de bestanden moet downloaden.
Version update CJG Staphorst was updated to version 2.0.10
More downloads  CJG Staphorst reached 10 - 50 downloads

Oh snap! No comments are available for CJG Staphorst at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1