Nha Gia Kim - Sach noi

Nha Gia Kim - Sach noi Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Audio Book Store

Advertisements

About Nha Gia Kim - Sach noi

Nhà Giả Kim

Tất cả những trải nghiệm trong chuyến phiêu du theo đuổi vận mệnh của mình đã giúp Santiago thấu hiểu được ý nghĩa sâu xa nhất của hạnh phúc, hòa hợp với vũ trụ và con người.

Tiểu thuyết Nhà giả kim của Paulo Coelho như một câu chuyện cổ tích giản dị, nhân ái, giàu chất thơ, thấm đẫm những minh triết huyền bí của phương Đông. Nhưng, với số phận đặc biệt của cuốn sách dành cho toàn nhân loại, vượt ra ngoài biên giới quốc gia, Nhà giả kim đã làm rung động hàng triệu tâm hồn, trở thành một trong những cuốn sách bán chạy nhất mọi thời đại, và có thể làm thay đổi cuộc đời người đọc.

“Nhưng nhà luyện kim đan không quan tâm mấy đến những điều ấy. Ông đã từng thấy nhiều người đến rồi đi, trong khi ốc đảo và sa mạc vẫn là ốc đảo và sa mạc. Ông đã thấy vua chúa và kẻ ăn xin đi qua biển cát này, cái biển cát thường xuyên thay hình đổi dạng vì gió thổi nhưng vẫn mãi mãi là biển cát mà ông đã biết từ thuở nhỏ. Tuy vậy, tự đáy lòng mình, ông không thể không cảm thấy vui trước hạnh phúc của mỗi người lữ khách, sau bao ngày chỉ có cát vàng với trời xanh nay được thấy chà là xanh tươi hiện ra trước mắt. ‘Có thể Thượng đế tạo ra sa mạc chỉ để cho con người biết quý trọng cây chà là,’ ông nghĩ.”

- Trích Nhà giả kim Alchemist

All experiences in adventure travel trips pursue his destiny helped Santiago comprehend the deeper meaning of happiness, harmony with the universe and humans.

Novelist Paulo Coelho's The Alchemist as a fairy tale simplicity, kindness, rich poetic, imbued with the mystical wisdom of the East. But, with some special parts of the book for all humanity, beyond national borders, the Alchemist have rocked millions of souls, became one of the bestsellers of all time, and can change the reader's life.

"But knitting metallurgists not care about these things. He had seen many people come and go, while the desert oasis and is still the oasis and desert. He has seen kings and beggars go through this sand sea, the sandy regularly transformed because of the wind blowing but forever is sandy which he knew since childhood. However, the bottom of his heart, he can not help but feel the happiness of every person before the traveler, after days only golden sand with blue sky seen this verdant palm out front. 'Maybe God created the desert only to let people appreciate palm tree,' he thought. "

- Quote Alchemist

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Nha Gia Kim - Sach noi version 1.0 on your Android device!
Downloaded 100+ times, content rating: Everyone
Android package: nhagiakim.bookstore.nhagiakim, download Nha Gia Kim - Sach noi.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Một cuốn sách dành cho tất cả những ai chưa dám ước mơ

Oh snap! No comments are available for Nha Gia Kim - Sach noi at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1