Omlegging Baarle

Omlegging Baarle Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Appmakenonline.nl

Advertisements

About Omlegging Baarle

Boskalis Nederland realiseert voor provincie Noord Brabant het project wegomlegging Baarle. Via deze App informeert Boskalis bewoners, bedrijven, weggebruikers en andere belanghebbenden over de voortgang van de werkzaamheden. Zo is in de App het laatste nieuws te lezen, zijn de 3D-visualisaties, nieuwsbrieven en documenten te bekijken en is de planning in te zien. Ook is het mogelijk om melding te doen, vragen te stellen of contact op te nemen met de omgevingsmanager.

In het centrum van Baarle-Nassau en Baarle-Hertog is sprake van groeiende leefbaarheids- en doorstromingsproblemen als gevolg van een hoge verkeersbelasting. De hoge verkeersbelasting wordt met name veroorzaakt door de provinciale wegen N639 en N260 die dwars door het centrum lopen. In het hart van het centrum van Baarle-Nassau en Baarle-Hertog komen beide provinciale wegen samen. Boskalis realiseert daarom in opdracht van Provincie Noord-Brabant aan randweg noordoostelijk om de dorpskern van Baarle. Boskalis Netherlands realizes Province Noord Brabant Baarle diversion project. Through this app informs Boskalis residents, businesses, road users and other stakeholders on the progress of work. Thus, in the app to read the latest news, his view the 3D visualizations, newsletters and documents can be seen in the planning. It is also possible to report, ask questions or to contact the area manager.
 
 In the center of Baarle-Nassau and Baarle-Hertog is talk of increasing quality of life and flow problems due to high traffic load. The high traffic load is caused in particular by the provincial roads N639 and N260, which cut across the center. In the heart of downtown Baarle-Nassau and Baarle-Hertog two roads come together. Boskalis therefore realizes behalf of North Brabant province in northeastern ring road around the village of Baarle.

How to Download / Install

Download and install Omlegging Baarle version 1.0 on your Android device!
Downloaded 10+ times, content rating: Not rated
Android package: nl.appmakenonline.appmaker.android5a5755e1570af, download Omlegging Baarle.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
n/a
Not
rated
Android app


Oh snap! No comments are available for Omlegging Baarle at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1