Radio Maria Nederland

Radio Maria Nederland Free App

Rated 3.86/5 (14) —  Free Android application by InterBrug

Advertisements

About Radio Maria Nederland

Radio Maria Nederland met live luisteren, programmagids, gemiste uitzending terugluisteren en informatie.

De missie van Radio Maria is evangeliseren en luisteraars te ondersteunen en te stimuleren in hun geloof. De radio is hiervoor een ideaal medium omdat het katholieke geluid overal te beluisteren is: op het werk, thuis of onderweg.

Radio Maria staat in het hart van de Rooms-katholieke Kerk. Daarom is het op de eerste plaats een gebedsradio. De dagelijkse Eucharistieviering, het bidden van de getijden en het rozenkransgebed met intenties van luisteraars nemen een centrale plaats in.

Daarnaast wil Radio Maria op elk niveau informeren over de geloofsschatten van de Kerk met zoals in het Evangelie speciale aandacht voor de zwakkere in de samenleving: zieken, ouderen en eenzame mensen. Radio Maria wil troost brengen en verbondenheid en kracht in moeilijke tijden. Het liefst in direct contact met de luisteraars. Deze worden dan ook nadrukkelijk uitgenodigd om mee te bidden, mee te praten en mee te denken. Zo vormen de luisteraars en de programmamakers een hechte geloofsgemeenschap als aanvulling op het parochieleven. Radio Maria Netherlands to listen live, program guide, missed broadcast information back and listen.

The mission of Radio Maria is evangelize and to support and encourage listeners in their faith. The radio is an ideal medium for this because the Catholic voice be heard everywhere: at work, at home or on the road.

Radio Maria is in the heart of the Roman Catholic Church. Therefore, it is in the first place a prayer radio. The daily Eucharist, praying the tides and the rosary with intentions of listeners take a central place.

Radio Maria also wants at each level inform the faith estimate of the Church as in the Gospel special attention to the weaker in society: the sick, elderly and lonely people. Radio Maria wants to bring solace and solidarity and strength in difficult times. Most preferably, in direct contact with the listeners. Therefore, they are explicitly invited to pray, to talk and to think. So are the listeners and programmers a close-knit religious community in addition to parish life.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Radio Maria Nederland version on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: nl.interbrug.radiomaria, download Radio Maria Nederland.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Oplossing voor het probleem waarbij op sommige Android versies en toestellen de live stream niet meer werkte of de inhoud niet meer getoond werd.
Version update Radio Maria Nederland was updated to version 1.0.3
More downloads  Radio Maria Nederland reached 1 000 - 5 000 downloads

Oh snap! No comments are available for Radio Maria Nederland at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.95
14 users

5

4

3

2

1