Jonge Balie Congres 2014

Jonge Balie Congres 2014 Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Doeke Wartena

Advertisements

About Jonge Balie Congres 2014

Zonder ontwikkeling geen vooruitgang. Ook in het recht en in de advocatuur is ontwikkeling onontbeerlijk. Met de opkomst van nieuwe technologieën en communicatiemiddelen is de advocatuur in de afgelopen decennia steeds verder gemoderniseerd.

De laatste jaren hebben de ontwikkelingen – zowel in het recht als in de maatschappij – een sterke toevlucht genomen. Privacy-gevoelige gegevens slaan we op in the cloud, het printen van 3D-objecten is de normaalste zaak van de wereld en met de Google Glass hebben we toegang tot alle informatie die het wereldwijde web te bieden heeft.

Hoe ver kunnen deze ontwikkelingen nog gaan? The sky is the limit? Om deze vragen te kunnen beantwoorden hebben wij dit jaar gekozen voor het thema:

Recht & Ontwikkeling: The sky is the limit?

Dit thema ziet op verschillende actuele en vergaande ontwikkelingen zoals digitale en technologische ontwikkelingen, juridische en maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van de jonge advocaat. Nieuw dit jaar is de Advocaat Ondernemer Carrousel van Movir. Het Congres vindt plaats op een bijzondere en inspirerende locatie: de Efteling! De lezingen worden gehouden in het Efteling Theater en in het Fata Morgana Paleis, waar ook het feest aansluitend op de eerste congresdag plaatsvindt. Overnachten kan in het nabijgelegen Bosrijk. Without development no progress. Also in the law and in the legal development is indispensable. With the emergence of new technologies and communication is the legal profession increasingly modernized in recent decades.

In recent years, developments - both in law and in society - took a strong refuge. Privacy-sensitive information we store in the cloud, the printing of 3D objects is the most normal thing in the world and with the Google Glass we have access to all the information that the worldwide web has to offer.

How far can these trends even more? The sky is the limit? To answer these questions, we have chosen this year's theme:

Law and Development: The sky is the limit?

This theme looks at several current and far-reaching developments such as digital and technological developments, legal and social developments, but also the personal development of the young lawyer. New this year is the Attorney Entrepreneur Carousel Movir. The Congress takes place in a special location: the Efteling! The lectures will be held in the Efteling Theatre in the Fata Morgana Palace, where the party following the first conference takes place. You can stay at the nearby Woody.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Jonge Balie Congres 2014 version 4.5 on your Android device!
Downloaded 50+ times, content rating: Not rated
Android package: nl.jongebaliecongres, download Jonge Balie Congres 2014.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3.3+
n/a
Not
rated
Android app


Oh snap! No comments are available for Jonge Balie Congres 2014 at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1