IoT Kijkdoos

IoT Kijkdoos Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Ordina

Advertisements

About IoT Kijkdoos

Ordina JTECH heeft voor u de IoT Kijkdoos ontworpen. Dit is de kijkdoos van vroeger, maar nu dankzij domotica klaar de voor de 21ste eeuw! Met deze app is het mogelijk om de lampen te bedienen, een lichtshow te geven met de discobal, de televisie te roteren en uw muzikale talent te laten spreken via het keyboard. Het is eenvoudig: download de app, koppel deze met uw IoT Kijkdoos en klik op het interieur om uw huiskamer tot leven te laten komen! Ordina JTECH designed IoT Kijkdoos for you. This is the diorama of the past, but now, thanks to automation ready for the 21st century! This app makes it possible to control the lights, giving a light show with disco ball, rotate the television and speak your musical talent on the keyboard. It's simple: download the app, connect it to your IoT Kijkdoos and click the interior to make your living room come alive!

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install IoT Kijkdoos version 1.0.1 on your Android device!
Downloaded 100+ times, content rating: Everyone
Android package: nl.ordina.kijkdoos, download IoT Kijkdoos.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Met de eerste release ondersteunden we toestellen met Android Lollipop en hoger. Uit tests is gebleken dat Jelly Bean en KitKat naar behoren werken. De minimale versie is vanaf nu 4.3.x.
De app werkte niet meer wanneer op Android Nougat de app naar de voorgrond kwam nadat het beeldscherm automatisch was uitgevallen. Dit is nu opgelost.
Bedankt voor alle feedback!

Oh snap! No comments are available for IoT Kijkdoos at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1