GroeiGids

GroeiGids Free App

Rated 1.36/5 (416) —  Free Android application by GroeiGids

Advertisements

About GroeiGids

De GroeiApp heet nu de GroeiGids app! Met onze gratis GroeiGids app kun je de ontwikkeling en groei van je zwangerschap en kind bijhouden en bewaren. Met foto’s en filmpjes maak je een groeipad voor je kind. Hiervan kun je een groeialbum (pdf) maken met alle ingevoerde items, foto’s, groeicurves en het kindergebit. Een mooie herinnering voor later!

In de app vind je onafhankelijke en betrouwbare informatie over gezondheid, ontwikkeling, opvoeden en ouderschap. Je ontvangt van ons handige berichten, passend bij de duur van je zwangerschap of de leeftijd van je kind. Totdat je kind 18 jaar is.

Download de GroeiGids app nu gratis en maak direct een account aan.
Gebruikte je eerder de GroeiApp? Download de app en log direct in. Je gegevens zijn bewaard en je kunt deze verder bijhouden in de nieuwe app.

Wat kan je allemaal met de GroeiGids app:
1. Groeipad aanmaken voor je zwangerschap of kind (max. 6 kinderen)
2. Momenten toevoegen:
• Ontwikkelingsmijlpalen (echo’s, eerste lachje, eerste stapjes, zwemdiploma)
• Gebeurtenissen (kraamvisite, vakanties, verjaardagen etc.)
• Lengte en gewicht; groeicurves bekijken en vergelijken voor meerdere kinderen
• Vaccinaties
• Kinderziektes
• Tanden (doorkomen/wisselen) en overzicht gebit bekijken
3. Foto’s of filmpjes uploaden bij elk moment
4. Groeialbum (pdf) maken van alle gegevens
5. Betrouwbare informatie ontvangen en opzoeken over gezond zwanger zijn en gezond opgroeien (t/m puberteit)

De GroeiGids wordt ontwikkeld door een samenwerkingsverband van GGD-en en Jeugdgezondheidszorg (JGZ)-organisaties. De groeicurves in de app zijn dezelfde als welke gebruikt worden door de JGZ en het consultatiebureau.
We zijn continu bezig de app te ontwikkelen en verbeteren. Daarom zie je telkens nieuwe functies om jou en je kind(eren) te ondersteunen. The GroeiApp now called Growth Guide app! With our Free Growth Guide app lets you keep and retain the development and growth of your pregnancy and child. With photos and videos to make a growth path for your child. This allows you to grow album (pdf) with all entries, photos, growth curves and the children's teeth. A nice reminder for later!

In the app you'll find independent and reliable information on health, development, parenting and parenthood. You will receive practical messages to match the duration of your pregnancy or the age of your child. Until your child is 18 years.

Download Growth Guide app for free and make an account.
You previously used the GroeiApp? Download the app and log in directly. Your data is saved and you can track it further in the new app.

What can you with Growth Guide app:
1. Creating Growth path to pregnancy or child (max. 6 children)
2. Add Moments:
• Development Milestones (echoes, first smile, first steps, swimming certificate)
• Events (stall business, holidays, birthdays, etc.)
• Length and weight; View and compare growth curves for several children
• Vaccinations
• Teething
• Teeth (emergence / exchange) and list view teeth
3. upload photos or movies at any time
4. Growth Album (pdf) It All
5. receive reliable information and looking for healthy and grow up healthy pregnant (t / m puberty)

Growth Guide is being developed by a partnership of Public Health Services and Youth Health Care (YHC) organizations. The growth curves in the application are the same as those used by PCH and the clinic.
We are constantly working to develop and improve the app. That's why you always see new features to help you and your child (ren).

How to Download / Install

Download and install GroeiGids version on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: nl.tjuna.groeigids, download GroeiGids.apk

All Application Badges

Poor rating
Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Met deze 1.1 versie is het weer mogelijk om: het pdf groeialbum te openen en te downloaden, tekst te kopiëren en plakken, tekst achteraf te bewerken en bestaande video's in de tijdlijn af te spelen.
We blijven de GroeiApp vernieuwen en verbeteren aan de hand van de feedback van onze gebruikers. Weet je hoe we onze app verder kunnen verbeteren? Neem contact met ons op via info@groeigids.nl of via Facebook.

What are users saying about GroeiGids

R70%
by R####:

De performance is slecht, het duurt te lang voordat een pagina is geladen, toevoegen van mijlpalen gaat niet handig doordat open en dichtklappen van mijlpaalgroepen niet meer gaat. Het is of een hele grote lijst of alleen voor de leeftijdsgroep, dit is niet handig als je kind voor of achterloopt.

P70%
by P####:

This app has become unusable. It used to be much simpler in the older days. Now it is clumsy, it has the worst and least intuitive user interface ever, where buttons are all over the place.

E70%
by E####:

traag, reageert niet goed op commando terug, lastig de statistieken te vinden. Te veel nadruk op mogelijkheid inloggen Facebook.

S70%
by S####:

Assuming this is some sort of phonegap-type development done by a 14-year-old who hasn't been told everyone else ditched this way of developing about 4 years ago due to the abysmal performance. Horribly slow, layout looks terrible, inexplicably released just before a 2-day login outage, ... Smacks of complete amateurism. I can only guess that somebody's nephew or niece was asked to build this on the cheap, and this was a nice 'first project' for them. Any professional developer would be ashamed.

S70%
by S####:

Later dan de vertraagde tijd is de nieuwe app dan eindelijk beschikbaar. En zoals met zoveel dingen betekend vernieuwing geen verbetering. De app is niet vooruit te branden, alles is super traag. De oude app werkte prima, nu is de app onbruikbaar. De app oogt meer als een schil om een mobiele website dan een echte app. Het ergste is nog dat alle gegevens van me jongste verdwenen zijn en de oude app niet meer werkt dus het niet terug te halen is. Ik zou wat echte programmeurs inschakelen en een knappe app bouwen.

K70%
by K####:

Absoluut geen verbetering ten opzichte van de oude versie. Onduidelijke en niet eenduidige menu's. De "terug knop" vanuit het OS werkt het grootste deel van de tijd niet, en waar je een uitklap-menu verwacht, verschijnt ineens een nieuwe pagina waar je lastig uit komt. Best te spreken over de oude app, maar dit is ronduit slecht.

F70%
by F####:

De app voelt aan als een browser naar de site van de groeigids. Ook zijn de vormen en kleuren erg druk waardoor het niet fijn voelt. De menu's op verschillende plaatsen maakt het erg onoverzichtelijk. De oude app had dit beter op orde. Ook zou het fijn zijn als er grotere video's geupload kunnen worden. 30 MB met de huidige camera's is erg weinig.

T70%
by T####:

Used to be much better until I have been forced to update it. Now it is just useless application

S70%
by S####:

Full of glitches, Still haven't managed to set up a board for my baby because it gives an error when trying to save

H70%
by H####:

Vreselijk traag en overzichtelijk vergleken met de oude Groeiapp. Zou graag terug willen naar de oude app. Zoals die nu is, ga ik deze app niet meer gebruiken

S70%
by S####:

Please start from scratch and build an actual app, this is just a slow, terrible web view.

S70%
by S####:

Het werkt niet meer met mijn eigen oude account, waardoor ik nu alle gegevens van mijn kinderen kwijt ben. Heel slecht

U70%
by U####:

Wat een gruwelijke app. Zou het zo graag leuk vinden maar het is onmogelijke te navigeren. Zo onlogisch! Ik blijf maar zoeken naar alles en druk tien keer op de verkeerde knop. Zeer frustrerende app!!

S70%
by S####:

Kan er niks mee. Snap niet dat de boel vernieuwd moest worden. Oude app was prima!

B70%
by B####:

Totaal geen verbetering ten opzichte van de vorige versie. Kansloos traag, geen intuïtieve lay-out en de terug knop om naar OS te gaan zorgt bijna altijd voor een vastgelopen App. Hopelijk hebben jullie niet te veel betaald voor de ontwikkeling..

S70%
by S####:

De nieuwe app werkt absoluut niet meer: zeer langzaam, resultaat schermen half of niet gevuld, kan niets meer terugvinden. Gaarne terug naar de oude versie.

S70%
by S####:

Is deze "app" getest voordat deze is uitgebracht? Zo ontzettend traag dat ik na 30 seconden gewacht te hebben niet eens meer de moeite heb genomen om daadwerkelijk in te loggen. Lijkt te werken als een mobiele website, maar dan totaal niet geoptimaliseerd.

Y70%
by Y####:

Zware achteruitgang op de vorige app. Onnodige Facebook reclame, alles is onduidelijk en lastig te vinden.

S70%
by S####:

Bah! Kan er niks mee. Onhandig en onoverzichtelijk. Ik wil terug naar de oude app!

M70%
by M####:

Langzaam en jammer dat de notificaties getopt zijn. Ik vond ze altijd erg informatief.

E70%
by E####:

Three days is a row - I still can not log in. Log in screen simply doesn't show uo on the screen..

S70%
by S####:

Zo jammer dat ik al mijn informatie kwijt ben... bedankt maar niet heus

A70%
by A####:

Deze app is veel minder goed dan de oude app

S70%
by S####:

De links in de berichten werken niet

Z70%
by Z####:

Bring back the old app!

S70%
by S####:

Heel erg traag, wat was er mis met de oude app?


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
1.45
416 users

5

4

3

2

1