Thiền nhập môn

Thiền nhập môn Free App

Rated 5.00/5 (8) —  Free Android application by Dharma Drum Mountain

Advertisements

About Thiền nhập môn

Pháp sư Thánh Nghiêm nói: “ Thiền là sự nhận biết chính mình, là phương pháp tốt nhất để chuyển hóa bản thân.” Những năm gần đây, phong trào tu thiền nổi lên rất mạnh ở Âu Mỹ, ngày càng nhiều người có sự hứng thú và hiếu kỳ đối với Thiền. Rốt cuộc, Thiền là gì ? Có đáng để học tập hay không ? Và làm thế nào để học Thiền đây ?

“Thiền nhập môn” APP ghi chép những bài giảng của pháp sư Thánh Nghiêm “ Thiền – Hòa bình trong và ngoài”, “Lợi ích của việc ngồi thiền”, “Thiền cơ trong Vũ đạo” và “Ý nghĩa đích thực của Thiền” v.v Thành 11 loại ngôn ngữ và video. Với ngôn từ rất đơn giản và dể hiểu, Ngài đã dẫn dắt những con người ngày nay với sự căng thẳng, bận rộn bước vào thế giới Thiền, cùng nhau thể nghiệm sự diệu dụng và hoạt bát của Thiền. French Master Sheng Yen said: "Meditation is the awareness itself, the best method to transform itself." In recent years, the movement emerged very powerful meditation in Europe and America, more and more people have the excitement and curiosity for Meditation. Ultimately, what is meditation? Is it worth to learn or not? And how to learn meditation here?

"Meditation introductory" notes APP's lectures Sheng Yen shaman "Meditation - Peace in and out", "Benefits of meditation", "Meditation body in dance" and "the true meaning of Zen 'etc. The 11 types of language and video. With simple language and easy to understand, he led the people today with stress, hectic world enters Zen, together and experience the magic of meditation vivacious.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Thiền nhập môn version 1.0.0 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: org.ddm.primerd.meditation.android.vn, download Thiền nhập môn.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.0+
For everyone
Android app

App History & Updates

More downloads  Thiền nhập môn reached 1 000 - 5 000 downloads

Oh snap! No comments are available for Thiền nhập môn at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
5.05
8 users

5

4

3

2

1