Arsenie Boca

Arsenie Boca Free App

Rated 3.63/5 (331) —  Free Android application by Best App Developers Romania

What are users saying about Arsenie Boca

X70%
by X####:

The app exceeded my expectation and changed my morning mood. I've started using it to pray for gambling. No luck so far, but I'm sure the next update will fix things. The Quit Smoking prayer doesn't work for some reason. Seems to have a bug. I'm able to see the "Quit Drinking" option, but the app is missing the "Start Drinking" prayer. There's nothing worse than a bad drink. The bad things is, the App uses Boolean logic and doesn't allow you to go multiprayer. For example, I tried to do a combo-pray for Science and Faith but the app just crashes for some reason.

P70%
by P####:

De cand am aplicatia arsenie boca am luat 10 in toate testele, am putere si bani si am reusit sa restitui pacea mondiala.

M70%
by M####:

Nu va luati dupa paganii care au dat o stea!!! Sunt musulmani!! A must have. Singurul lucru pe care il pot reprosa e ca nu am unde sa dau un acatist ca sa am garantia ca functioneaza.

B70%
by B####:

You can pray in various languages and they're all listened and they all come true.

Q70%
by Q####:

Adăugați și opțiunea de Friendzone și BFF

G70%
by G####:

Sa ne rugam pt bani,putere si noroc :))))). Ati incurcat borcanele :)).

S70%
by S####:

Respect pentru ca sunteți programatori, dar trebuie să fiți reduși mintal sa creați așa aplicație.

L70%
by L####:

as da 4 stele pentru ca nu ai buton sa dai share pe facebook... degeaba te rogi daca nu vede lumea...

T70%
by T####:

Da merge

I70%
by I####:

O aplicatie care merita instalata, vei ajunge la dumnezeu fara sa vrei :))))

U70%
by U####:

Am castigat 6 milioane ieri la pacanele dupa ce am pus pe play o rugaciune de-a lui!

V70%
by V####:

În timp ce mã rugam, cu un ochi nu vedeam şi cu celãlalt lãcrimam...de mare ajutor fondul sonor.

D70%
by D####:

Cea mai tare modalitate de manjire a minților, e cultura religioasa, dacă ar acapara și onlineul ne putem lua adio de la vreo șansă de viitor.

W70%
by W####:

Recomand una de dragoste inainte de a deschide Tinder-ul. Curg match-urile pe banda rulanta. Daca alegi si toaca p fundal garantat fetele arata ca in poza.

Z70%
by Z####:

Eu mă rog sa câștig la pacanele, și uite chiar castig. Am un bar, si am pus 4 aparate de păcatele în el si ce sa vezi chiar castigl

A70%
by A####:

Top app EU

R70%
by R####:

De ce ati scos pentru terorism?

J70%
by J####:

de cand am instalat aceasta divina aplicatie am castigat la pacanele , sofia vergara si heidi klum m-au cautat sa facem un menage a trois si ca bonus m-am vindecat si de constipatie .

Y70%
by Y####:

De cand am aceat app ma simt de 10 ori mai sfant.... Preotul meu si proful meu de religie ii dau scor 10/10

F70%
by F####:

MUST HAVE

C70%
by C####:

Am instalat aplicația și dintr-o data bateria telefonului tine de doua ori mai mult, nu ma mai doare burta iar pe cer l-am văzut pe Sfântul pe un nor alb. Am tras un loz și ce sa vezi? Mi-a zis : nu te-ai rugat destul...

E70%
by E####:

M-am rugat ptr bani si am mers la ruleta si am pierdut. Cred ca e vreun bug ceva, se poate rezolva? App, o rugaciune ca sa tina bateria la telefon mai mult se poate? Platesc,multumesc mult. Si mai vreau o rugaciune pentru "Jos Daniel". App...de ce il vede antivirusu ca fiind virus pe Arsenie Boca?

N70%
by N####:

Vreai sa ai parte de beneficiile unei rugaciuni live , in biserica , dar iti e prea lene? Ai vizitat mormantul lui arsenie boca, dar icoanele cumparate sunt prea mari si nu poti sa le tii in buzunar? Nu stai prea bine la capitolul multitasking si iti este fizic imposibil sa te rogi pentru bani si dragoste in acelasi timp? Daca ai raspuns da la cel putin una din interbarile de mai sus, atunci aceasta aplicatie este solutia tuturor problemelor tale. Recomand cu caldura, pana acum m-a scutit de aproximativ 20 de drumuri la biserica.

H70%
by H####:

Perfecta pentru omul modern, mereu pe drumuri, pe fuga, cu suflet ratacit...

K70%
by K####:

"Te-nchini la pietre.."

O70%
by O####:

Epic bravo.Mai puneti si alte rugaciuni

X70%
by X####:

Aplicatie facatoare de minuni!

P70%
by P####:

Prea putine rugaciuni !

M70%
by M####:

Chear functoneaza . Mam rugat la el pentru bani si a-m castigat la pacanele . O sa m-ai bag bani la pacanele. Multumesc arsenie boca!

B70%
by B####:

Ma bucur de aplicatia asta. Simteam nevoia de putina piosenie in anumite momente si acum am gasit refugiul mult dorit. Doamne Ajuta!

Q70%
by Q####:

M-am rugat pentru sănătate și am avut parte si de noroc în dragoste! Acum fac un push pentru bani. O aplicație de nota 10!

G70%
by G####:

Arsenic, aaa? Edit pentru dev : Iisus e în fiecare, mai ales în militanții ISIS. Sau în guvernele care ne fac praf. Iisus e mare, Iisus e bun. :)

S70%
by S####:

As dori ca meniul sa dispară după ce aleg o opțiune, de asemenea as vrea sa pot activa modul endless prayer, si optional sa prindă și radio trinitas

L70%
by L####:

Ideală pt ceei ce nu au timp de cele sfinte. Îi dădeam 5 stele dacă avea un scheduler să îl programezi când să se roage ... Dar e un început !

T70%
by T####:

Dar de cand m-am rugat pt bani m-am vindecat de raceala si am castigat la uno de 3 ori consecutiv insa am pierdut toti banii la monopoly. Cred ca e un bug undeva. Sper sa fie rectificat cu urmatorul update

I70%
by I####:

Sora mea are un Lumia 535 si tocmai imi spunea ca-si doreste enorm de mult aceasta aplicatie. Imi puteti spune ce ar trebui sa fac pentru a-i putea instala aplicatia? La ce categorie de rugaciuni s-ar incadra asta. Pt ca stiu ca daca ai destula credinta ai putea-o instala chiar si pe un 3310. Va multumesc anticipat.

U70%
by U####:

Cea mai tare aplicație, te poți ruga pentru terorism, dar pentru încălzirea globala iti spune ca trebuie sa te rogi mai mult. 10/10 would pray again

V70%
by V####:

Boca, the new Jesus

D70%
by D####:

E ok aplicatia!


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
n/a
Not
rated
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.65
331 users

5

4

3

2

1