Pantas Sifir

Pantas Sifir Free App

Rated 4.34/5 (193) —  Free Android application by Jamalulkhair

Advertisements

About Pantas Sifir

Latih kemahiran Sifir Darab. Jawab 20 soalan sifir darab dengan betul serta pantas, dan anda akan disenaraikan di dalam Carta Pemain Terbaik. Bandingkan pencapaian dengan rakan-rakan anda mengikut sekolah, umur dan juga negeri.

Aplikasi ini asalnya saya bina untuk melatih anak-anak sendiri bagi meningkatkan kemahiran sifir. Namun setelah digunakan untuk sekian masa, saya terpanggil untuk berkongsi aplikasi ini untuk manfaat orang ramai. Moga aplikasi ini mampu mengukuhkan kemahiran sifir di kalangan pelajar-pelajar semua. Multiplication tables training skills. Answer 20 questions correctly and multiplication tables quickly, and you will be listed in the chart Match. Compare achievements with your friends in school, age and also the state.

I originally built this application to train their children to improve the skills of multiplication tables. But after using it for quite some time, I am compelled to share this application for the benefit of the public. Moga application is able to strengthen the skills of tables among students of all.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Pantas Sifir version 1.19 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: org.ridinglinux.lumbasifir, download Pantas Sifir.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
15-Apr-2017
- Tambah ruang daftar alamat Dash.org
28-Jan-2017
- Pembetulan beberapa fungsi.
14-Sep-2016
- Pembaharuan papan kekunci.
24-Jul-2016
- Link ke Graf Pencapaian
12-Jul-2016
- Fungsi Rate This App
20-Jan-2016
- Fungsi Pasukan
25-Dec-2015
- Tambah halaman sejarah notifikasi
1-Nov-2015
- Tambah butang Share Facebook
Version update Pantas Sifir was updated to version 1.19
More downloads  Pantas Sifir reached 10 000 - 50 000 downloads
Version update Pantas Sifir was updated to version 1.15
More downloads  Pantas Sifir reached 5 000 - 10 000 downloads

What are users saying about Pantas Sifir

T70%
by T####:

Saya suka sangat ia sangat susah untuk di buat.

O70%
by O####:

Well I like this app because I can learn sifir

Y70%
by Y####:

Addictive

J70%
by J####:

Let's improve our math

R70%
by R####:

Awesome

A70%
by A####:

Bestnya

Z70%
by Z####:

Im so happy but this can give me good a matamatik

W70%
by W####:

Ikutkan saiz mengikut skrin

D70%
by D####:

Sejak saya main pantas sifir saya lebih senang menjawab sifir.

V70%
by V####:

I love this app

U70%
by U####:

It was nice. I played it many times. Please download it.

I70%
by I####:

Menarik..lebih lgi catatan masa makin baik

T70%
by T####:

says gembira sangat boleh main game pantas sifir

L70%
by L####:

nak daftar pemain tak boleh. nama sekolah cari pun tak jumpa

S70%
by S####:

Best

G70%
by G####:

Good

Q70%
by Q####:

bestnyee

B70%
by B####:

Mmg terbaik..

M70%
by M####:

Game ni best says dalam senarai pemain terbaik

P70%
by P####:

I like this app....senang sikit nk hafal sifir...secara spontan

X70%
by X####:

Sekadar testing tp mcm mn nak padam nama pemain..

O70%
by O####:

App ni bagus untuk kita hafal dan membuat latihan sifir.Cuma rasanya lagi baik kalau gitahu jawapan untuk yang salah

K70%
by K####:

Saya dan anak2 saya sangat sukakannya ! Terima kasih developer

H70%
by H####:

Cool. This game is very cool.

N70%
by N####:

Tak boleh daftar pemain pun sebab carian sekolah tak jumpa..kecewa betul

E70%
by E####:

What an idiot apps, cannot even register!!!! Just wasting time download it...

F70%
by F####:

This apps very helpful

Y70%
by Y####:

sangat berguna

J70%
by J####:

Aku lulus math sebabni

R70%
by R####:

I really enjoyed!!

W70%
by W####:

Kite x boleh bk pun

D70%
by D####:

Carian sekolah tidak boleh digunakan. Tidak boleh meneruskan aplikasi jika tidak mendaftar.

V70%
by V####:

Ank2 bleh pandai ni

U70%
by U####:

Saya suka game ni kerana saya dapat menjawab semua soalan dengan pantas minggu ke 13 saya dapat no.25 minggu ke 14 saya dapat no.12 minggu ke 15 saya dapat tempat ke 4.......

L70%
by L####:

i realy like it

S70%
by S####:

Terbaik....sangat berguna

G70%
by G####:

Kenapa tak dak tambah,tolak Dan bahagi

Q70%
by Q####:

Well I like this app because I can learn sifir

B70%
by B####:

Is there going to be more competition

M70%
by M####:

Mmg power


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.35
193 users

5

4

3

2

1