Pantas Sifir

Pantas Sifir Free App

Rated 4.34/5 (193) —  Free Android application by Jamalulkhair

Advertisements

About Pantas Sifir

Latih kemahiran Sifir Darab. Jawab 20 soalan sifir darab dengan betul serta pantas, dan anda akan disenaraikan di dalam Carta Pemain Terbaik. Bandingkan pencapaian dengan rakan-rakan anda mengikut sekolah, umur dan juga negeri.

Aplikasi ini asalnya saya bina untuk melatih anak-anak sendiri bagi meningkatkan kemahiran sifir. Namun setelah digunakan untuk sekian masa, saya terpanggil untuk berkongsi aplikasi ini untuk manfaat orang ramai. Moga aplikasi ini mampu mengukuhkan kemahiran sifir di kalangan pelajar-pelajar semua. Multiplication tables training skills. Answer 20 questions correctly and multiplication tables quickly, and you will be listed in the chart Match. Compare achievements with your friends in school, age and also the state.

I originally built this application to train their children to improve the skills of multiplication tables. But after using it for quite some time, I am compelled to share this application for the benefit of the public. Moga application is able to strengthen the skills of tables among students of all.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Pantas Sifir version 1.19 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: org.ridinglinux.lumbasifir, download Pantas Sifir.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.1+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
15-Apr-2017
- Tambah ruang daftar alamat Dash.org
28-Jan-2017
- Pembetulan beberapa fungsi.
14-Sep-2016
- Pembaharuan papan kekunci.
24-Jul-2016
- Link ke Graf Pencapaian
12-Jul-2016
- Fungsi Rate This App
20-Jan-2016
- Fungsi Pasukan
25-Dec-2015
- Tambah halaman sejarah notifikasi
1-Nov-2015
- Tambah butang Share Facebook
Version update Pantas Sifir was updated to version 1.19
More downloads  Pantas Sifir reached 10 000 - 50 000 downloads
Version update Pantas Sifir was updated to version 1.15
More downloads  Pantas Sifir reached 5 000 - 10 000 downloads

What are users saying about Pantas Sifir

E70%
by E####:

What an idiot apps, cannot even register!!!! Just wasting time download it...

N70%
by N####:

Tak boleh daftar pemain pun sebab carian sekolah tak jumpa..kecewa betul

H70%
by H####:

Cool. This game is very cool.

K70%
by K####:

Saya dan anak2 saya sangat sukakannya ! Terima kasih developer

O70%
by O####:

App ni bagus untuk kita hafal dan membuat latihan sifir.Cuma rasanya lagi baik kalau gitahu jawapan untuk yang salah

X70%
by X####:

Sekadar testing tp mcm mn nak padam nama pemain..

P70%
by P####:

I like this app....senang sikit nk hafal sifir...secara spontan

M70%
by M####:

Game ni best says dalam senarai pemain terbaik

B70%
by B####:

Mmg terbaik..

Q70%
by Q####:

bestnyee

G70%
by G####:

Good

S70%
by S####:

Best

L70%
by L####:

nak daftar pemain tak boleh. nama sekolah cari pun tak jumpa

T70%
by T####:

says gembira sangat boleh main game pantas sifir

I70%
by I####:

Menarik..lebih lgi catatan masa makin baik

U70%
by U####:

It was nice. I played it many times. Please download it.

V70%
by V####:

I love this app

D70%
by D####:

Sejak saya main pantas sifir saya lebih senang menjawab sifir.

W70%
by W####:

Ikutkan saiz mengikut skrin

Z70%
by Z####:

Im so happy but this can give me good a matamatik

A70%
by A####:

Bestnya

R70%
by R####:

Awesome

J70%
by J####:

Let's improve our math

Y70%
by Y####:

Addictive

O70%
by O####:

Well I like this app because I can learn sifir

T70%
by T####:

Saya suka sangat ia sangat susah untuk di buat.

R70%
by R####:

I really enjoyed!!

J70%
by J####:

Aku lulus math sebabni

Y70%
by Y####:

sangat berguna

F70%
by F####:

This apps very helpful

H70%
by H####:

Versi baru kecil sangat, sukar utk jari besar

K70%
by K####:

This apps don't allow user to edit profile. Furthermore, the speed cannot be used to rate a person's intelligence.

O70%
by O####:

Very helpful

X70%
by X####:

It's nice and u will enjoy it

P70%
by P####:

Saya berasa seronok sangat apabila bermain pantas sifir ini

M70%
by M####:

Mmg power

B70%
by B####:

Is there going to be more competition

Q70%
by Q####:

Well I like this app because I can learn sifir

G70%
by G####:

Kenapa tak dak tambah,tolak Dan bahagi

S70%
by S####:

Terbaik....sangat berguna


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.35
193 users

5

4

3

2

1