Campaign.com

Campaign.com Free App

Rated 4.88/5 (52) —  Free Android application by PT. Uni Tokopo Teknologi

Advertisements

About Campaign.com

Campaign.com is the first social network built from the ground up specifically for social impact & change. Proudly started in Jakarta in 2015, Campaign.com aims to be the global catalyst to build a better world by bringing all changemakers under a shared vision, #ForChange.

Powered entirely by changemakers’ passion & community’s actions, this new app by Campaign.com makes it easy for anyone to start their own social movements.

Changemakers now have a hub for their key messages to shine and build their communities. Previously siloed campaigns and individuals can take part and connect with one another, while at the same time, have full strategic support from the Campaign.com team.

The new Campaign.com app is now ready for the public to download and we invite you to be part of this global network #ForChange.

Use the Campaign.com App to:
● Discover campaigns that you are interested in.
● Take action on campaigns that you’ve joined.
● Build your own community #ForChange.
● Start hashtag campaigns for yourself or for your organisation.
● Chat directly with other changemakers and get strategic support from the Campaign.com team

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Campaign.com version 2.1.2 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: paratu.com.apps.campaign, download Campaign.com.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.4+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
- UX/UI design refresh
- General updates and improvements
- Chat performance optimization
We're constantly striving to make a better app for you! Do drop us a line from within the app (menu > contact us) or at [email protected]! Thank you for being a part of the #ForChange community!

What are users saying about Campaign.com

V70%
by V####:

Great apps. Bisa membantu dan memudahkan dalam membuat komunitas untuk perubahan.

D70%
by D####:

Well done

W70%
by W####:

Suka fitur yang bisa connecting kita dengan teman-teman yang punya ide perubahan positif. Kontennya juga variarif, nggak cuma soal campaign yang digalangkan tetapi juga ada news.

Z70%
by Z####:

kok ga ada fitur connect to google ya? padahal selama ini aku log in pake aku google kalo di web.

A70%
by A####:

Jadi termotivasi melakukan sesuatu, menciptakan perubahan, dan berkontribusi untuk dunia yang lebih baik. Banyak cerita inspiratif tentang perubahan secara global, juga membangunkan kita untuk bergerak karena banyak isu sosial yang harus diselesaikan. Dan ternyata bisa ngobrol langsung dengan penyelenggara kampanye atau pendukung lain lewat fitur chat! Seru banget bisa banyak belajar lewat app ini!

R70%
by R####:

Aplikasi CAMPAIGN sangat membantu untuk mempelajari dan mendukung isi sosial yang kita sukai. Desainnya sangat menarik..

J70%
by J####:

Disini kita bisa belajar tentang isu yang sesuai dengan minat kita. Dan paling penting, kita juga bisa langsung terhubung dengan orang yang memiliki minat yg sama tentang isu, baik pendidikan, lingkungan ataupun hak asasi manusia.

Y70%
by Y####:

So much to read and learn. Found it really easy to start my own campaigns too. And having a chat function makes it easier for me to connect with people! #✌

F70%
by F####:

Love the app.. Easy to discover the issue that I care about, easy to connect with others.. ❤❤❤

C70%
by C####:

Yeah.. akhirnya ada aplikasi CAMPAIGN yang bermanfaat dalm informasi isu isu sosial, bnyak manfaatnya ternyata, selain itu kita bisa membuat campaign sendiri dan chat langsung loh.. aplikasi ini menginspirasi secara global untuk membangun kita bergerak dalam isu sosial dan menjadi bagian dari perubahan yang lebih baik..syuka ma app ini...

E70%
by E####:

N70%
by N####:

Aplikasi made in Indonesia paling inovatif menurut saya! Menarik tapi penting klo ditambah fitur pilihan Bahasa Indonesia, selain berguna untuk pengguna lokal, jg sebagai avowal buat bangsa sendiri.

H70%
by H####:

sukaaa bgt sm tampilan barunya. keren, lbh banyak konten. jd lbh banyak orang2 yg kreatif dan mau membagikan energi positif ke semuanya. loved! ❤

K70%
by K####:

Great apps for better world!

O70%
by O####:

Nice!


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.95
52 users

5

4

3

2

1