SPAR plus

SPAR plus Free App

Rated 3.71/5 (554) —  Free Android application by SPAR Slovenija d.o.o.

What are users saying about SPAR plus

X70%
by X####:

Je predvsem

M70%
by M####:

Podn aplikacija. Malo k Lidlu ali Hoferju poglejte in se lahko še kaj naučite.

B70%
by B####:

Jao, še črtne kode kartice ne zna pravilno izpisati na zaslon !?!

B70%
by B####:

Super spaar

J70%
by J####:

Tudi to mi ni vsec, da se te aplikacije ne da pognati s Sd kartice. Sistemskega pomnilnika mi namrec primanjkuje.

Y70%
by Y####:

Jah pa sej je že vse napisan...

F70%
by F####:

Prijava novega uporabnika ne dela ze vec kot mesec...

C70%
by C####:

Katalogi se naaalllaaagggaaajjjjjooooo še pa še časa, nakupovalni listek ne deluje. Update je bil pred 3 leti, črtna koda je pri resoluciji 2560x1440 neberljiva. Dajte malo h konkurenci pogledat kako mora zgledat uporaben app.

E70%
by E####:

Poleg pripomb ostalih uporabnikov, ki v celoti držijo, naj omenim, še takoimenovani nakupovalni listek. A se hecate? Poglejte si, kako to izgleda pri Hoferju. Katalogi se naložijo v hipu, ne pa da na vsako stran čakam celo večnost. Izdelke lahko dodamo na listek neposredno iz kataloga, vključno s ceno in sliko, aplikacija pa tudi sama izračuna, koliko bomo zapravili. Nastavimo si lahko tudi opomnike. Vaša aplikacija je čista potrata prostora.

N70%
by N####:

Smisel android aplikacij je, da so prirocne enostavne in hitre. Za aplikacija je zelo počasna, sploh pri gledanju letakov se vsaka naslednja stran nalaga zelo pocadi in me res mine si ogledovat letake. Očirno je da razvijalci te Spar aplikacije ne uporabljajo, verjetno niti drugij ne intenzivno ter siguro niso dali testirat končnim uoorabnikom. Ta počasnost res ubije namen aplikacije.

H70%
by H####:

Po vpisu stevilke moje kartice mi javi, da v bazi nimajo mojega emaila. Nikjer pa ni polja, da bi ga vpisal. Beda in slab usability. Tisti, ki vam aplikacija po cudnem naklucju dela, jo uporabljajte, jaz pa jo bom zdaj izbrisal iz telefona.

K70%
by K####:

Aplikacija deluje vredu in naredi tocno to za kar je namenjena!

O70%
by O####:

Zadnja posodobitev July 16, 2012 :D Hecate se, ane?

X70%
by X####:

Vedno, ko na novo odprem aplikacijo, moram vpisati serijsko številko kartice, tako da aplikacija sploh ne služi svojemu namenu.

P70%
by P####:

Spar kartica

M70%
by M####:

Posodabljanje podatkov bi se moralo zgoditi v ozadju po zagonu, saj dostikrat čakam na blagajni da lahko pokažem kodo. Včasih je treba app ponovno zagnati ker pozabi podatke (po drugem zagonu pa se jih čudežno spomni).

B70%
by B####:

Pri lokaciji trgovin ne prikaže zemljevida!

Q70%
by Q####:

Kar sem sprobal, dela kot obljubljeno.

G70%
by G####:

Tudi meni deluje. Končno nekdo razmišlja moderno.

S70%
by S####:

Vztrajno zavraca serijsko st. in geslo, ces da sta napacna...

L70%
by L####:

Ko bo to popravljeno, bo uporabna aplikacija in + 2 zvezdici

T70%
by T####:

Bodite pozorni, saj aplikacija zbira podatke o vasi lokaciji tudi ce ne uporabljate gps.

I70%
by I####:

Prijava v sistem ne deluje, češ, da povezava ni dostopna. Pri lokaciji trgovin ne prikaže zemljevida.

U70%
by U####:

Fajn zadeva, deluje bp. Lahko pa bi iskalnik trgovin povezali z trenutno lokacijo uporabnika oz. gps_om

V70%
by V####:

Ni mi jasno, zakaj želijo imeti email za prijavo, hkrati pa niti ne dajo možnosti, da bi ga vpisal.

D70%
by D####:

Ne deluje prijava

W70%
by W####:

Z mojega Galaxy Nexusa čitalec kode na hitri blagajni ni uspel prebrati črtic. Zgleda, da mu zlomi tisti žarek na način, da mu nič ni jasno. Bom raje ostal na fizični kartici.

Z70%
by Z####:

Prijavim se not s serijsko številko in geslom. Dela vse ok, vidim stanje, lahko prikažem črtno kodo in vse ostalo. Zaprem aplikacijo, čez nekaj časa hočem npr. pokazat črtno kodo v sparu na blagajni in nisem več prijavljen, spet hoče serijsko št. in geslo. Ne vem če jaz to prav razumem, za moje pojme je point te aplikacije ravno to, da ne rabim kartice s sabo nosit ampak enostavno uporabim telefon. Če se moram vsakič znova prijavljat, nimam od aplikacije res nič. Ne vem ali samo meni ne dela kot mora (imam android 4.0.1.) ali je bil to namen, da te sproti odjavlja.. PS. komur v trgovini ne prebere kode, naj proba v aplikaciji še enkrat kliknit na kodo, da se prikaže večje čez celo stran, meni je delalo brez problema, tudi galaxy nexus.

A70%
by A####:

Zavraca serijsko

R70%
by R####:

Meni pa je všeč nakupovalni listek, ampak dokler ga ne izpopolnijo, je čisto neuporaben, saj po nekem času (v manj kot 12 urah) zbriše in/ali zmeša podatke. Prvi poskus. Ustvarim dva nak.listka z različnimi imeni in različno vsebino, pa mi ju sinhronizira in dobim dva listka z enako vsebino (vsebina enega se je zbrisala, vsebina drugega pa je bila v obeh listkih). Drugi poskus. Ustvarim dva listka z enakim imenom, enemu vpišem nekaj vsebine, drugi ostane prazen. Čez nekaj časa preverim in, glej ga zlomka, oba listka sta prazna. Bo treba kako drugo aplikacijo tačas uporabljat oz. pisat listke po starem (čeprav ta papirnate ponavadi potem doma pozabim, kar se mi s telefonom zgodi bolj poredko). Glede skeniranja črtne kode je pa menda tako, da je treba uporabiti ročni čitalec, na vgrajenega ne prime.

J70%
by J####:

Ni posebej uporabno. Zahteva pa dostop do tel. stevilk.

Y70%
by Y####:

Aplikacija ne deluje.

F70%
by F####:

Na Samsung Galaxy W je ni mogoče naložiti. Naložen je Cyanogenmod (Android 4.0.4).


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
1.6+
n/a
Not
rated
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.75
554 users

5

4

3

2

1