Paprika Rádió Kolozsvár

Paprika Rádió Kolozsvár Free App

Rated 4.45/5 (85) —  Free Android application by Jozsef Szego

Advertisements

About Paprika Rádió Kolozsvár

Zenei kínálatunk rendkívül színes. A 80-as, 90-es évek legnagyobb és napjaink divatos nemzetközi slágerei mellett nagyon sok magyar popzenét játszunk. Fiatal és tehetséges műsorkészítő csapatunk fő célja a szórakoztatás, de fontosnak tartjuk azt is, hogy hallgatóinkat a lehető leggyorsabban tájékoztassuk a helyi, az országos és nemzetközi eseményekről. Reggel, napközben, este, munka közben, autóban ülve, baráti és családi körben úton-útfélen vagy mert egyszerűen szüksége van egy biztos társra, a Paprika Rádió mindig “fülön csíp”. Music offer is very colorful. In addition to today's largest and most international fashion hits of the 80s and 90s, a lot of Hungarian pop music we're playing. The main goal of our team of young and talented program maker of entertainment, but it is also important for us to inform our students as quickly as possible at the local, national and international events. In the morning, daytime, evening, at work, in the car, sitting, friends and family circle road-way side or simply because they need a steady companion, the radio is always Pepper "tab tweaks".

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Paprika Rádió Kolozsvár version 3.2 on your Android device!
Downloaded 1,000+ times, content rating: Everyone
Android package: ro.paprikaradio.stream, download Paprika Rádió Kolozsvár.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.2+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
- új stream hozzáadása, hibák javítása
Version update Paprika Rádió Kolozsvár was updated to version 3.2
Version update Paprika Rádió Kolozsvár was updated to version 2.0

What are users saying about Paprika Rádió Kolozsvár

O70%
by O####:

El sem indul.....

E70%
by E####:

Ez jó

C70%
by C####:

Sony Xperia Z5, Android 7 alatt kb 15-20 percenként újra kell indítani. Nagyon zavaró.

F70%
by F####:

Azert adok csak 3 csillagot, mert 20-30 percenkent megall es csak a play gomb megnyomasaval indul ujra, illetve nagyon zavaro, hivas fogadasa eseten a hatterbe tovabbra is szol a radio, jobb lenne ha teljesen elhallkulna. Koszonom

K70%
by K####:

Ideje volt az appnak. Egyszerü és jó. Hiányolok egy notificationt, hisz háttérben is fut, és könnyebb lenne újra elérni az appot.

H70%
by H####:

... végre egy kis hazai Paprika... Köszönöm ;)

N70%
by N####:

Az alkalmazás első változatára 1 csillagot adtam. Az számomra haszontalan volt, főleg a TuneIn rádió mellett. Az interaktivitást hiányoltam: hírek, kapcsolat a műsorvezetőkkel, stb. Az új verzióval fejlesztett FB, SMS, e-mail gombok részben orvosolják a hiányosságokat, ezt értékelem, és aktualizálom az értékelést. Nem több a csillag, mert az SMS, e-mail jó ugyan, de az alkalmazáson belüli üzenetküldés jobb lenne, a FB gomb böngészőt nyit, nem pedig a FB appot. Hírek, stb. jöhetne még. De egyre csípősebb!


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.55
85 users

5

4

3

2

1