Moja mBanka

Moja mBanka Free App

Rated 4.39/5 (118) —  Free Android application by Raiffeisen banka a.d. Beograd

What are users saying about Moja mBanka

G70%
by G####:

Sistem ne radi jer je token poslat na telefonski broj koji sam promenio pre 3 nedelje. Znaci sistem (banka) je posedovala taj broj i nisam bio u mogucnosti da dobijem token na sadasnjo broj. Moj pristup je takodje blokiran zbog prekomernog broja pokusaja da dobijem token. Objasnjenje netrenirane osobe na call centru: "STA TO RADITE POGRESNO". Uzgred stara aplikacija je blokirana.

S70%
by S####:

Апликација за сад не делује лоше, има неких пропуста али апсолутно не постоји никакво упутство како доћи до токена пошто лабеле у самој апликацији не усмеравају на оно што пише. Корисника одмах засени информација како нема активног токена. Дефинитивно није user friendly.

L70%
by L####:

Lepo je sad i prakticno, ali si sad ogranicen na samo jedan racun koliko sam video, a sta ko ima vise racuna za koristiti? Edit: izvinjavam se nisam dobro objasnio, pre sam mogao da vidim stanje na racunu recimo i od drugih ukucana, odnosno da se prijavim sa njihovim podacima, a sad je kako sam shvatio jedan mobilni uredjaj jedan korisnik

T70%
by T####:

Ova verzija može da se koristi. Pravljenje tokena je malo nespretno odrađeno, ali ostalo zasad radi.

I70%
by I####:

Odlična aplikacija, izuzetno korisna i jednostavna za korišćenje.

U70%
by U####:

Mnogo je bolja od prethodne.

V70%
by V####:

Greska pri pokusaju bilo cega kako ne postoji aktivan token...

D70%
by D####:

Za sada je odlicno. . . Lepo izgleda,nadam se extra raditi.

W70%
by W####:

Token je malo komplikovan, ali stvarno samo malo i drago mi je da je konačno napravljena funkcionalna aplikacija

Z70%
by Z####:

Odlično odrađena aplikacija.

A70%
by A####:

Ocigledan napredak, sad vec ozbiljna aplikacija.

R70%
by R####:

Uspesno sam kreirao token iz prvog pokusaja, za sada mi deluje sasvim pristojno, vidim sve racune, predefinisani nalozi za placanje su tu...

J70%
by J####:

Konačno je moguće logovanje bez lozinke, a i plaćanje se mnogo lakše izvršava uz pin. Samo još ubacite pregled plaćanja i ja sam zadovoljan.

Y70%
by Y####:

Odlicna aplikacija.

F70%
by F####:

Svaka cast onom ko je smislio nacin kreiranja tokena i naloga... Zamolio bih istog da pod hitno batali taj posao jer mu ocigledno slabo ide... prethodna verzija je mnogo funkcionalnija i preglednija...

C70%
by C####:

Vrlo neintuitivno je na koji način aktivirati token...i zbog čega ne bi mogao da se samo ulogujem na nalog koji su mi napravili u banci? Ovo s tokenima uopšte nije korisno...

E70%
by E####:

Nije mi jasno zašto niste napravili normalnu aplikaciju nego neki tokeni, sile, aktivacije... Treba mi obuka za rad na svemirskoj stanici. Ne mogu da otvorim aplikaciju i na telefonu i na tabletu. Bez ve ze!

N70%
by N####:

Za one koji ne uspevaju da aktiviraju token, to mogu uraditi na 3 načina. 1.Pozivom korisničkog servisa. 2.Šalteru Raifisen banke. 3.Na sajtu banke - kada se ulogujete na online banking postoji sekcija Tokeni gde možete kreirati token.

H70%
by H####:

Na prvi pogled deluje fantastično. Skrolovanje, kretanje kroz aplikaciju je ekstra brzo. I potpuno je intuitivno. Neuporedivo bolje izgleda u odnosu na predhodnu verziju. Još samo da probam kako ide plaćanje :-), mada verujem da ni tu neće biti nekih problema.

K70%
by K####:

Ne postoji mogucnost koristiti aplikaciju na dva uredjaja. Kada pokusam da napravim novi token, javlja da je dostignut maksimalan broj tokena...Drago mi je da ce uskoro i ta ispravka za tokene za vise uredjaja. Evo i ja ispravljam zbog tog obecanja na 4 zvezdice, kad ispravite, ide i peta.

O70%
by O####:

Odlicno!

X70%
by X####:

Lepo odradjeno. Lako se krece po meniu, placanje funkcionise bas lepo. Za moj pun ugodjaj aplikacije treba dodati finansijski planer i mogucnost da se oznaci datum izvrsenja transakcije sa opcijom bez rezervacije sredstava. To sam stalno koristio i od velike je pomoci. Imam dva racuna, jedan moj i drugi ovlascen na kojem takodje radi e banking, a linija je potpuno zuta i ne prikazuje mi taj ovlasceni racun. To cekam i onda dajem 6 zvezdica!

P70%
by P####:

Ali ulazak preko PIN-a? Odakle ta glupa ideja? Uvek je PIN slabija zaštita od User/Pass! Ko vas je odveo na pogrešnu stranu? Tokeni su maltretiranje... Glupost. Treba da copy/paste kod iz SMS-a i kod sa Web sajta ROL-a istovremeno..... Pa ko to može da izvede??? 5% korisnika! Pritom, kao i uvek u Raiffeisen, vi niste baš sigurni oko termina, šta je kod, šta je token, šta šifra, kao i uvek, pa to sva vaša nevešta objašnjenja čini još gorim.

M70%
by M####:

Ovo je vrh s obzirom na kakvom su nivou aplikacije u Srbiji. Ali komunikacija sa korisnikom je losa. Trazite mi PIN na prvoj strani i mnogima ce da padne na pamet da ukucavaju PIN za bankomat. Ako prvi put palim app a ne znam nista o tokenima mora da mi to bude predstavljeno. Pritom upitni linkovi na ulaznoj strani ne rade. Nemam trgovinu akcijama a bilo bi dobro da ima pristup penzionim racunima. Ima i drugih sitnih bagova koji treba da se peglaju ali to je manje bitno. Svakako ispred konkurencije.

B70%
by B####:

Odlicna

Q70%
by Q####:

Mogu da pridjem iskljucivo prvom racunu za placanje i iskljucivo prvom deviznom racunu. Vi to zovete testiranom, user friendly aplikacijom? Da li imate user story za musteriju koja ima vise racuna za placanje? Potpuno razocarenje, sledi deinstalacija odmah.

G70%
by G####:

Kratko i jasno. Odlično!

S70%
by S####:

Odlicno, svaka cast.

L70%
by L####:

Ova aplikacija ne radi na HTC One 5.0.2. Androdi, Sense 6.0. Proverite sta se desava

T70%
by T####:

Daleko bolje od stare aplikacije.

I70%
by I####:

Ovo se konačno može nazvati pravim mobilnim bankarstvom. Dizajn aplikacije je odličan, a i način prijavljivanja je jednostavan. Dostupne su sve opcije sa online banking-a s tim što aplikacija prijavljuje grešku kada pokušam da otvorim detalje o mojoj visa revolving kartici (promet/potrošnja). Ogroman napredak u odnosu na prethodnu verziju aplikacije koja je bila neupotrebljiva i beskorisna. Sve pohvale.

U70%
by U####:

Odlicno


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
4.0+
n/a
Not
rated
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.45
118 users

5

4

3

2

1