DIS Internet Prodavnica

DIS Internet Prodavnica Free App

Rated 3.79/5 (264) —  Free Android application by DISMARKET

What are users saying about DIS Internet Prodavnica

W70%
by W####:

Ne mogu da shvatim ljude koji daju minuse zato sto nema kucne dostave...ljudi...u svaki dis u srbiji u toku dana udje,koliko,par hiljada ljudi,pa dal je moguce da uopste pomislite da bi oni trebalo da dostavljaju svakoj musteriji i koliko bi dostavljaca trebali da imaju,300 400?!?!?!Dovoljno je i sto mozete da udjete i izadjete sa svime sto vam je potrebno bez cekanja,bez jurnjave...vrlo profesionalno i usluzno,sve pohvale!

Z70%
by Z####:

Za sad sve dobro radi , samo bi želeo da se ubaci nova lokacija u Novom sadu na futoškom putu i da se onda moze i koristiti aplikacija , pa ce stići i peta zvezdica . Hvala :-)

J70%
by J####:

Ideja odlicna medjutim nedostaje gomile artikala tako da nije moguce da koristim aplikaciju. Rado ne bi cekao u redu ali....

F70%
by F####:

Nije loša aplikacija,ali fali dosta dorade,...tipa preglednost (view) tiles,icons,...slicno predlazem opciju za momentalno placanje master karticom,tako da ko ima magnetni citac moze da plati i preko mobilnog,potrebno je jos proizvoda da bi alplikacija zazivela,...gomila takoreci,...

N70%
by N####:

Mislio sam da ima kucnu dostavu bas bzvz.

H70%
by H####:

Traženje JMBG? Stvarno? Svaka čast

K70%
by K####:

Šta će vama moj JMBG?

O70%
by O####:

Odlicna ideja ... realizacija losa. Trebali u 8h da preuzmemo paket dosli u 8.10 medjutim cekali do 8.40 gde smo morali unutra da ulazimo, pao sistem. Rekoh nista strasno gde smo jos dobili vaucer od 1000 rsd kao znak izvinjenja. Skroz profesionalno. Dosli danas da iskoristimo vaucer, otkucali sve, dajem vaucer medjutim zena mi se ljubazno izvini i kaze trebali ste pre kucanja da date vaucer, kako da znam!? I na kraju hteli da se igramo i vidimo da li funkcionise online kupovina .... lose

X70%
by X####:

Kul nema više čekanja na kasi :)

P70%
by P####:

Jedina zamerka je što aplikacija nema mogućnost naknadnog dodavanja robe. Konkretno meni se desilo da nekih artikala nije bilo u prodavnici. Bilo bi dobro da postoji mogućnost da se izabere drugi artikal kako zbog 2 artikla koja su izbačena iz porudžbine ne bih ponovo morao da idem u prodavnicu. Pohvala za ljude u DIS Kruševac. Smrznutu robu su mi doneli tek kad sam došao da se ne bi otopila što je stvarno za pohvalu! Kompletna porudžbina od jedno 30 artikala je bila spremna za oko sat i po.

W70%
by W####:

Treba vam moj matični broj???

N70%
by N####:

Bolja od ostalih sa normalnim cenama. Medjutim nema gomile artikala....

H70%
by H####:

Plus nema dostave na kućnu adresu. Nemam nikakvu korist od ovakve aplikacije

K70%
by K####:

Odlicna ideja, ali aplikacija ne radi. Kada pokusam da se registrujem izbacuje obavestenje 'greska na serveru'. Javite se kad popravite ovo.

O70%
by O####:

Nedostaje veliki broj artikala u aplikaciji. Ipak sam morao u prodavnicu da idem. Dodatni predlog: ubacite, kao i konkurencija, barcode čitač proizvoda. Time ćete nam olakšati pretragu i kupovinu.

X70%
by X####:

Odlicna ideja,narucio sam i podigao robu bez problema,najbolja stvar je sto nema cekanja u redu na kasi,narucis preko neta,dodjes platis i ides dalje za dva minuta obavljena kupovina.

P70%
by P####:

Vcb

M70%
by M####:

Odlično urađeno, brzo i fluidno. Kvalitetetan prikaz slika, brza pretraga proizvoda. Jedini minus je to što u opisu proizvoda ne stoji cena/kg kod proizvoda koji su manje mase od 1 kg; kao u pravom marketu.Takođe, mislim da je potrebno uvesti mogućnost online plaćanja računa. Sve u svemu sjajan početak.

B70%
by B####:

Kako da se registrujem sve podatke sam uneo a ne funkcionise

Q70%
by Q####:

Gde se nalazi pit stop?

G70%
by G####:

Samo da se poboljsa pretraga artikla, konkretno "search bar"..

S70%
by S####:

Super aplikacija radi provereno!!!!!!

L70%
by L####:

Ma samo zbog vasih ocena ce uvesti dostavu na adresu. Ako je njihova odluka pit stop i aplikacija je napravljena sa tom namenom, nema sta da se bunite.

T70%
by T####:

6 stars

I70%
by I####:

Kad uvedete dostavu na kucnu adresu, a ne "Pit stop", onda cu dati 5*

U70%
by U####:

Ok je za pocetak

V70%
by V####:

Ne stize mi nikako kod,i ne mogu da aktiviram nalog

D70%
by D####:

Odlicna aplikacija ;)


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.85
264 users

5

4

3

2

1