SAPS Ibu Bapa Semakan Online

SAPS Ibu Bapa Semakan Online Free App

Rated 4.02/5 (2,737) —  Free Android application by Resepi Masakan

Advertisements

About SAPS Ibu Bapa Semakan Online

SAPS Ibu Bapa - Semakan Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah Ibu Bapa SAPS NKRA Online

Aplikasi ini dibangunkan untuk memudahkan pelajar dan ibu bapa melakukan semakan dan mengetahui keputusan markah peperiksaan sekolah rendah dan menengah.

Sila muat turun dan pasang aplikasi ini untuk semak sendiri keputusan peperiksaan sekolah anak anda secara online.

CARA GUNA

Klik pautan Tab semak di atas untuk ke halaman SAPS NKRA. Tiada log masuk diperlukan.
(a) Masukkan nombor Kad Pengenalan atau sijil kelahiran nombor anak anda.
(b) Tandakan samada untuk memilih ‘Sekolah Rendah’ ??atau ‘sekolah menengah’ (sekolah rendah atau menengah)
(c) Daripada – ‘Pilih Tahun’ -, Pilih keputusan tahun yang anda mahu lihat.
(d)Kemudian klik ‘semak Laporan’.
Kemudian, anda boleh memilih KEPUTUSAN PEPERIKSAAN yang anda ingin lihat.

Terima kasih kepada sistem perkhidmatan SAPS NKRA (Semakan Keputusan Peperiksaan Pelajar Oleh Ibu Bapa Secara Online) SAPS Parents - Review of School Examination Analysis System Parent SAPS NKRA Online

This application is developed to help students and parents to review and evaluate the results of the exam scores of primary and secondary schools.

Please download and install this application to check their exam results online for your child's school.

HOW TO

Click the tabs above to check SAPS page NKRA. No login is required.
(A) Enter your identification number or birth certificate number of your child.
(B) Indicate whether to select the 'Primary School' ?? or 'secondary school' (primary or secondary)
(C) of - 'Pick of the Year' - Select the resolution in which you want to view.
(D) Then click the 'check' Report '.
Then, you can choose EXAMINATION RESULTS you want to see.

Thanks to the service system SAPS NKRA (Revised Examination Results Students For Parents Online)

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install SAPS Ibu Bapa Semakan Online version 1.0 on your Android device!
Downloaded 100,000+ times, content rating: Everyone
Android package: saps.sapsibubapa.sapssemakanibubapa, download SAPS Ibu Bapa Semakan Online.apk

All Application Badges

Good rating
Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

More downloads  SAPS Ibu Bapa Semakan Online reached 100 000 - 500 000 downloads
More downloads  SAPS Ibu Bapa Semakan Online reached 50 000 - 100 000 downloads

What are users saying about SAPS Ibu Bapa Semakan Online

D70%
by D####:

aku tak pernah check result aku (malas check) . tapi sebaliknya mak aku yang check . so yeah , tak ada apa yang perlu disorokkan :/

V70%
by V####:

Untuk tahun 2010 punya takde ke .. aku nak tengok balik keputusan lama aku tu .. sijil dah hilang .. tolonglah tengok tengokkan review aku ni..

U70%
by U####:

masih tersimpan data2 aku walau dah lama sekolah kutinggalkan. akett jantung tengok result lama aku hahahaha. spm 2012

I70%
by I####:

App apa klau dh forward to browser.. Baik xyah ada app.. Pstu mmg lma giler tggu xleh nk buka!

T70%
by T####:

WHY I can't use this app? Please I want to check my exam result

L70%
by L####:

Saya dh tekan jenis peperiksaan dan dh tekan untuk semak tapi xkeluar apa2 pun...please baiki ye

S70%
by S####:

Kekgi mok aku tahu ah bodo lah hancor harapan nk beli rxz minyok doh lah naik doh lah tu bodo brekmok

Q70%
by Q####:

Lepu lah spe mntk app ni utk di delete. Alang2 mak kau dh tau elok2 lah kau gi blajar wkwk

B70%
by B####:

This app can no our mark quickly

M70%
by M####:

Gile ape, no. Ic aku x de dlm database. Habistu cmne aku blh sekolah, blh kluarkan duit. Haram jadah. Betulkan la aku nak cek result ni

P70%
by P####:

App ni bagus sangat..sekarang saya boleh periksa keputusan saya tanpa menunggu cikgu bagi keputusan (↑ω↑)...Saya ingat lagi...saya tunggu lama keputusan saya sebab saya tak datang sampai cikgu tak ingat nak bagi sampai tahun ni tak tahu lagi(↑ω↑)

X70%
by X####:

Bro/sis deletelah app ni dah ramai org x suka app ni.so...plzzlah delete.xleh delete xpe hentikan app ni bagi semua org xleh pakai amacam eazy right?....dengan ade app cam ni x ubah murid pon.....

O70%
by O####:

Thanks for this app.When i see my result.I dont want give up

K70%
by K####:

Kenapa dah tak boleh semak? Bila tkan recommend link utk semak akn keluar,Your connection is not privatr. . apa mksd tu?

H70%
by H####:

Aq kasi 1 bintang sbb x boleh bukak web dia dh. Mcm ape je, org nak tngok keputusan pon susah

N70%
by N####:

Senang ade apps ni nak check result dh takyah nak tunggu cgu app ni lagi cepat . Dan dr situ sye bole dapat bandingkan result semasa dn result exam yg lps.

E70%
by E####:

I can review my son's exam result... Very good...

C70%
by C####:

Wow ! Now I can check my result easily ... I don't have to wait my teacher give my report card ... Excellent ! Good work .. ' Keep the hard work and stay gold '

Y70%
by Y####:

So now this app huh? If my parent catch us from cheating . I fu## up .

J70%
by J####:

Good to check my child results. Abaikan kan komen2 student yang x nak kantoi.. haha..

R70%
by R####:

BODOH, kejap kata masuk kode xbetul, kejap kata ic xletak. PADAHAL DAH 10JUTA KALI AKU MASUKKAN DGN BETUL

A70%
by A####:

Ma lj lah you want us to die izit walao kesian us sikit la woi,you know we study very hard you know now you liddat, what you want,go home tfk la u

Z70%
by Z####:

Apa yg scariest sangat dgn this apps aq pkai n cek result x de pape pon x de kene mrh bagai ......well,i loved this apps very much♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡

W70%
by W####:

My parents doesnt know about this app. I was the one who checked my result without my mother knowing

D70%
by D####:

Ssl error ape tah, tak function, apps pon macam apps tak siap, guna je lah pakai website, apps ni cikai na

V70%
by V####:

Apps yg sangat baik utk ibu bapa monitor pembelajaran anak. Walau ada anak2 yg buat komen bodoh kata ada virus.

U70%
by U####:

well ....

I70%
by I####:

jom viralkan apps yg bagus ni. habes laa budak2 kene bebel dengan mak ayah pasni. berhenti sekolah jom. hahhaa

T70%
by T####:

U motherf*ckers. My parents found out bout this and they saw my marks. u guys r literally assholes

L70%
by L####:

Memang dunia sudah di hujung jari, result pun sama.

S70%
by S####:

This apps are realy helpfull! I can check my result! at last i love it

G70%
by G####:

Dh la dpt link je lepas tu x bleh buka

Q70%
by Q####:

To all students, I'm college counselors. To those who takut2 from your parents know about this apps, can check your result before you,just wait.. I'll make sure this go viral... Muahahahahaha.... Good luck guys... Belajar rajin2 ya.. Jangan malas... Akak always tengok results student zaman sekarang.. Kesian mummy daddy... Kbai..

B70%
by B####:

Ni bdk2 yg comment mcm2 ni ape masalahnye dh thubtakot kantoi ngn mak bpk kau psl result gi lh bljr bodo..Thu menyusahkan mak bpk je

M70%
by M####:

Tak payah nak sorok2 lah...dah mak ayah kau suruh pergi sekolah suruh belajar kau bermain...kat rumah kau main phone je keje...takde faedah...bagus apps ni...ajar anak2 jadi berdisiplin skit

P70%
by P####:

She found out about this app And guess what she saw my result. She pick a rotan and hit my butt with it.. Now my butt berbirat you know ..nice ah Saps..

O70%
by O####:

Like we know ,result is the scariest thing to all students. It's may be happening, when the parents know this app can shows all results of their children. Be brave to y'all. This app can teach you to always study hard to get a flying colours. Be positive gais.

D70%
by D####:

Huhuhu

V70%
by V####:

It's should be okay right?

U70%
by U####:

I like it


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.05
2,737 users

5

4

3

2

1