Semak Saman Polis Trafik JPJ

Semak Saman Polis Trafik JPJ Free App

Rated 3.77/5 (131) —  Free Android application by Resepi Masakan

What are users saying about Semak Saman Polis Trafik JPJ

M70%
by M####:

Should review n see the apps bole pakai n membantu org ke tak...kalau dah download apps n masih perlu pakai kod n sms n bagai i think better still tak payah nk susah2 kan diri buat apps mcm ni...jatuh standard msia....

Q70%
by Q####:

Baik pergi buat kerja berfaedah. Dari buang masa buat apps mcm ni.

G70%
by G####:

Terbaik utk pengguna menyemak guna Handphone dimana saja, dengan mudah dan cepat..terima kasih.

S70%
by S####:

App terok web pon xbleh bukak, menyusahkn, buang mase, tak mmbantu langsong

T70%
by T####:

Stupid apps time waster

I70%
by I####:

Sakit nya tu di sini

U70%
by U####:

Haram jadah pelaq...pemuhung

V70%
by V####:

Useless app

D70%
by D####:

dh dload error lk x leh bukak

W70%
by W####:

You cant check your summons here. Waste of your time and data.

Z70%
by Z####:

Really disappointed..

A70%
by A####:

uninstalled

R70%
by R####:

Wtf

P70%
by P####:

Pergi mampus

M70%
by M####:

We were redirected to PDRM or JPJ Web for online summon checking, so it's better if we were to install PDRM or JPJ apps directly.


Share Your Experience

  Login to post your comments

Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.85
131 users

5

4

3

2

1