Semak Saman Polis Trafik JPJ

Semak Saman Polis Trafik JPJ Free App

Rated 3.77/5 (131) —  Free Android application by Resepi Masakan

Advertisements

About Semak Saman Polis Trafik JPJ

Semak Saman Polis Trafik JPJ PDRM - Check Saman JPJ PDRM/Polis Online SMS Percuma

Aplikasi Semak Saman merupakan sebuah servis atas talian percuma yang membenarkan pengguna android untuk melakukan semakan saman secara online. Perkhidmatan laman online semakan saman disediakan secara percuma oleh pihak JPJ dan PDRM serta MyEG. Dengan inisiatif kami perkhidmatan ini diintegrasi kepada aplikasi android cara Semak Saman.

Tujuan dibangunkan Aplikasi Semak Saman ini adalah untuk memudahkan pengguna android melakukan semkan saman PDRM dan JPJ dengan lebih mudah dan pantas terus melalui telefon pintar.

Semoga aplikasi ini bermanfaat, sila kongsikan aplikasi semakan saman bersama rakan taulan anda yang lain untuk kebaikan bersama.

Check Saman JPJ Police Traffic Police - Check Saman JPJ Police / Police Online Free SMS

Check Saman application is a free online service that allows users to review the lawsuit android online. Service of summons review sites online free by JPJ and PDRM and MYEG. With our initiative to integrate the service android application Check Saman way.

Applications developed destination Check Saman is to enable users to perform semkan android police and JPJ summons more easily and quickly via the smartphone.

Hopefully this app useful, please share the app with revisions suit your other friends for the common good.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Semak Saman Polis Trafik JPJ version 1.0 on your Android device!
Downloaded 10,000+ times, content rating: Everyone
Android package: semaksaman.semaksamanpolistrafik.checksamanjpjpdrm, download Semak Saman Polis Trafik JPJ.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

More downloads  Semak Saman Polis Trafik JPJ reached 10 000 - 50 000 downloads

What are users saying about Semak Saman Polis Trafik JPJ

M70%
by M####:

Should review n see the apps bole pakai n membantu org ke tak...kalau dah download apps n masih perlu pakai kod n sms n bagai i think better still tak payah nk susah2 kan diri buat apps mcm ni...jatuh standard msia....

Q70%
by Q####:

Baik pergi buat kerja berfaedah. Dari buang masa buat apps mcm ni.

G70%
by G####:

Terbaik utk pengguna menyemak guna Handphone dimana saja, dengan mudah dan cepat..terima kasih.

S70%
by S####:

App terok web pon xbleh bukak, menyusahkn, buang mase, tak mmbantu langsong

T70%
by T####:

Stupid apps time waster

I70%
by I####:

Sakit nya tu di sini

U70%
by U####:

Haram jadah pelaq...pemuhung

V70%
by V####:

Useless app

D70%
by D####:

dh dload error lk x leh bukak

W70%
by W####:

You cant check your summons here. Waste of your time and data.

Z70%
by Z####:

Really disappointed..

A70%
by A####:

uninstalled

R70%
by R####:

Wtf

P70%
by P####:

Pergi mampus

M70%
by M####:

We were redirected to PDRM or JPJ Web for online summon checking, so it's better if we were to install PDRM or JPJ apps directly.


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.85
131 users

5

4

3

2

1