Semak Saman Polis Trafik JPJ

Semak Saman Polis Trafik JPJ Free App

Rated 3.76/5 (213) —  Free Android application by Resepi Masakan

Advertisements

About Semak Saman Polis Trafik JPJ

Semak Saman Polis Trafik JPJ PDRM - Check Saman JPJ PDRM/Polis Online SMS Percuma

Aplikasi Semak Saman merupakan sebuah servis atas talian percuma yang membenarkan pengguna android untuk melakukan semakan saman secara online. Perkhidmatan laman online semakan saman disediakan secara percuma oleh pihak JPJ dan PDRM serta MyEG. Dengan inisiatif kami perkhidmatan ini diintegrasi kepada aplikasi android cara Semak Saman.

Tujuan dibangunkan Aplikasi Semak Saman ini adalah untuk memudahkan pengguna android melakukan semkan saman PDRM dan JPJ dengan lebih mudah dan pantas terus melalui telefon pintar.

Semoga aplikasi ini bermanfaat, sila kongsikan aplikasi semakan saman bersama rakan taulan anda yang lain untuk kebaikan bersama. Check Saman JPJ Police Traffic Police - Check Saman JPJ Police / Police Online Free SMS

Check Saman application is a free online service that allows users to review the lawsuit android online. Service of summons review sites online free by JPJ and PDRM and MYEG. With our initiative to integrate the service android application Check Saman way.

Applications developed destination Check Saman is to enable users to perform semkan android police and JPJ summons more easily and quickly via the smartphone.

Hopefully this app useful, please share the app with revisions suit your other friends for the common good.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Semak Saman Polis Trafik JPJ version 1.0 on your Android device!
Downloaded 50,000+ times, content rating: Everyone
Android package: semaksaman.semaksamanpolistrafik.checksamanjpjpdrm, download Semak Saman Polis Trafik JPJ.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

More downloads  Semak Saman Polis Trafik JPJ reached 50 000 - 100 000 downloads
More downloads  Semak Saman Polis Trafik JPJ reached 10 000 - 50 000 downloads

What are users saying about Semak Saman Polis Trafik JPJ

N70%
by N####:

Helpful

C70%
by C####:

No komen

F70%
by F####:

Lousy apps

Y70%
by Y####:

loved it

A70%
by A####:

You cant check your summons here. Waste of your time and data.

W70%
by W####:

Macam pukimak..Application pertama yang paling menyusahkan nak register..Dah register username dan password tak boleh diterima pulak walapun dah ubah banyak kali.. Kena isi borang macam2 mengalahkan borang nikah kahwin pulak.. Application terbaik dunia pun tak susah macam ni nak register.. Patut la tak popular app ni.. Sebab servis macam babi....

D70%
by D####:

kna buka kat google search pulak..lepas tu stuck berzaman...buang masa dan buang ruang storeage je...ingatkan blh trus direct blh check...

U70%
by U####:

xboleh chek bodohnya..

S70%
by S####:

harap2 matila mamanya siapa yg buat apps ne

G70%
by G####:

Not helpful at all....worst app

R70%
by R####:

Wtf

A70%
by A####:

uninstalled

Z70%
by Z####:

Really disappointed..

W70%
by W####:

You cant check your summons here. Waste of your time and data.

D70%
by D####:

dh dload error lk x leh bukak

V70%
by V####:

Useless app

U70%
by U####:

Haram jadah pelaq...pemuhung

I70%
by I####:

Sakit nya tu di sini

T70%
by T####:

Stupid apps time waster

S70%
by S####:

App terok web pon xbleh bukak, menyusahkn, buang mase, tak mmbantu langsong

G70%
by G####:

Terbaik utk pengguna menyemak guna Handphone dimana saja, dengan mudah dan cepat..terima kasih.

Q70%
by Q####:

Baik pergi buat kerja berfaedah. Dari buang masa buat apps mcm ni.

M70%
by M####:

Should review n see the apps bole pakai n membantu org ke tak...kalau dah download apps n masih perlu pakai kod n sms n bagai i think better still tak payah nk susah2 kan diri buat apps mcm ni...jatuh standard msia....

M70%
by M####:

We were redirected to PDRM or JPJ Web for online summon checking, so it's better if we were to install PDRM or JPJ apps directly.

P70%
by P####:

Pergi mampus


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.85
213 users

5

4

3

2

1