Tử Vi 2015 - Ất Mùi

Tử Vi 2015 - Ất Mùi Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by Vinova Pte. Ltd.

Advertisements

About Tử Vi 2015 - Ất Mùi

Tử vi 2015 - Ất Mùi xem tử vi luận đoán thời vận và tiền tài, công danh sự nghiệp và tình yêu hôn nhân cho 60 tuổi Hoa giáp năm 2015 Ất Mùi.

Tử vi, hay tử vi đẩu số, là một hình thức bói toán vận mệnh con người được xây dựng trên cơ sở triết lý Kinh Dịch với các thuyết âm dương, ngũ hành, Can Chi… bằng cách lập lá số tử vi với Thiên bàn, địa bàn và các cung sao; căn cứ vào giờ, ngày, tháng, năm sinh theo âm lịch và giới tính để lý giải những diễn biến xảy ra trong đời người.

Khoa tử vi bắt nguồn từ thời nào? Cho đến nay sách sử không ghi lại ai là người khai sáng ra nó. Các Tử vi gia thường chỉ chú ý đến việc giải đoán tử vi hơn là đi tìm hiểu lịch sử. Bởi vậy cho đến nay, lịch sử khoa này vẫn còn lờ mờ. Thậm chí có người còn lầm lẫn khoa Tử vi với những chuyện truyền kỳ hoang đường.

Tuy xuất phát từ Trung Quốc, Tử Vi không được nổi bật lắm trong các môn bói toán khác. Nhưng khi du nhập vào Việt Nam, nó trở thành môn học được ưa chuộng nhất. Có rất nhiều học giả Việt nam đã cống hiến thêm cho môn nầy, trong đó có Nguyễn Bỉnh Khiêm và Lê Quý Đôn. Dần dần, Tử Vi Việt Nam có thêm những dị biệt so với Tử Vi nguyên thủy của Trung Quốc. 2015 Horoscope - horoscopes Hare Ất infer luck and fortune, a career and love marriage for 60 years in 2015 Ất Hare bordering States.

Horoscopes, or Zi Wei Dou Shu, is a form of divination human destiny is built on the basis of the philosophy of the Yijing with the yin and yang, the five elements, Can Chi ... by making horoscopes with God table, geographical and provision stars; based on hour, day, month and year of birth according to the lunar calendar and gender to explain these developments happen in our lifetime.

Faculty horoscope stems from the public? Until now the history books do not record who was the founder of it. The sign would often only pay attention to the interpretation of horoscopes than going to learn history. So far, the history of this science is still looming. Even some even confuse science with stories Horoscopes mythical legend.

Although derived from Chinese Astrology is not very prominent in subjects other divination. But when it was introduced in Vietnam, it became the most popular subjects. There are many Vietnamese scholars have devoted more to this subject, including Nguyen Binh Khiem and Le Quy Don. Gradually, Astrology Vietnam have more differences than their original Astrology China.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install Tử Vi 2015 - Ất Mùi version 1.0.0 on your Android device!
Downloaded 50+ times, content rating: Everyone
Android package: sg.vinova.tuvi.atmui2015, download Tử Vi 2015 - Ất Mùi.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

More downloads  Tử Vi 2015 - Ất Mùi reached 50 - 100 downloads

Oh snap! No comments are available for Tử Vi 2015 - Ất Mùi at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1