P4P

P4P Free App

Rated 0.00/5 (0) —  Free Android application by KIS Lab

Advertisements

About P4P

Chương trình chăm sóc sức khỏe toàn diện “Partnership for Prevention” (P4P)
Sứ mệnh của chúng ta là giúp mọi người làm được nhiều việc hơn, cảm thấy hạnh phúc hơn, sống thọ hơn, bắt đầu từ chính trong công ty của chúng ta. Các vấn đề về sức khỏe và hạnh phúc của chính chúng ta cũng quan trọng như sức khỏe của bệnh nhân và người tiêu dùng.
Như một phần cam kết với sức khỏe và hạnh phúc của bạn, Chương trình chăm sóc sức khỏe toàn diện “Partnership for Prevention” (P4P) cung cấp cho bạn và người thân khả năng tiếp cận lên tới 40 dịch vụ y tế dự phòng với chi phí rất thấp hoặc miễn phí. Chương trình này giúp bạn hiểu về sức khỏe của chính mình và hành động thích hợp để bảo vệ sức khỏe của bạn cũng như sức khỏe của cả gia đình bạn để sống khỏe mạnh hơn.
Các dịch vụ được chọn để đưa vào chương trình này đảm bảo mang lại lợi ích tốt nhất cho sức khỏe của bạn và gia đình bạn. Các lựa chọn của chúng tôi cũng được điều chỉnh theo khuyến nghị của Tổ chức Y tế Thế giới (WHO). The comprehensive health care "Partnership for Prevention" (P4P)
Our mission is to help people to get more done, feel happier, live longer, starting with our company. The issue of health and well-being of ourselves is as important as the health of patients and consumers.
As part of commitment to the health and happiness of you, The comprehensive health care "Partnership for Prevention" (P4P) to provide you and your family access to up to 40 preventive health services with very low cost or free. This program helps you learn about your own health and take appropriate action to protect your health and the health of your whole family to live healthier.
The service was selected for inclusion in this program to ensure the best benefits for your health and your family. Our options were adjusted according to the recommendation of the World Health Organization (WHO).

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install P4P version 1.0 on your Android device!
Downloaded 50+ times, content rating: Everyone
Android package: vn.kislab.gsk, download P4P.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0.3+
For everyone
Android app


Oh snap! No comments are available for P4P at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
0.05
0 users

5

4

3

2

1