English Listening Practice

English Listening Practice Free App

Rated 4.86/5 (7) —  Free Android application by Nguyen Chi Tam

Advertisements

About English Listening Practice

English Listening Practice là ứng dụng giúp bạn luyện tập nghe nói tiếng Anh thông qua các mẫu đối thoại thuộc nhiều chủ đề quen thuộc trong cuộc sống hàng ngày.
Ứng dụng có các chức năng cơ bản sau:
- Listening: gồm 1 đoạn hoại thoại bằng âm thanh và văn bản, các nhân vật trong đoạn hội thoại nói tới đâu thì đoạn văn bản sẽ được tô đậm đến đó. Người dùng cũng có thể xem nghĩa dạng từ điển của 1 từ bất kỳ trong đoạn hội thoại bằng cách chọn vào từ đó.
- Vocabulary: các từ được người dùng chọn để xem nghĩa sẽ được tự động lưu vào mục từ vựng cùng với các từ vựng đã được chọn sẵn trong đoạn hội thoại.
- Speaking: người dùng sẽ tập nói từng câu trong đoạn hội thoại ở trên.
- Exercises: người dùng cần nghe hiểu nội dung của đoạn hội thoại ở trên để hoàn thành các bài tập dạng trắc nghiệm và điền khuyết, sau khi làm xong bài tập, người dùng có thể kiểm tra đúng sai và xem đáp án của bài tập, lưu lại bài tập và mở lại vào lần sau. English Listening Practice is the application that will help you practice speaking English listening through dialogue samples from many familiar topics in everyday life.
The application has the following basic functions:
- Listening: 1 piece composed by sound and voice septic text, the characters in dialogue speak to where the text will be highlighted there. Users can also see the first definition dictionary form from any of the dialogue by selecting the word.
- Vocabulary: the words that users choose to see that will be automatically saved to your vocabulary entries with the word already selected in the dialogue.
- Speaking: users will practice saying each sentence in the conversation above.
- Exercises: the user needs to hear the contents of the conversation above to complete the exercise and filled with the test format, following completion of the exercise, the user can check and see the answer right and wrong of all file, save exercises and reopen the next time.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install English Listening Practice version version on your Android device!
Downloaded 500+ times, content rating: Everyone
Android package: vn.tam.app.listeningexercises, download English Listening Practice.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

More downloads  English Listening Practice reached 500 - 1 000 downloads

What are users saying about English Listening Practice

E70%
by E####:

Good


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.95
7 users

5

4

3

2

1