10 Vạn món ăn Việt

10 Vạn món ăn Việt Free App

Rated 5.00/5 (2) —  Free Android application by Kondo.Inc

Advertisements

About 10 Vạn món ăn Việt

Ẩm thực Việt Nam vô cùng phong phú và đa dạng , do đặc điểm về địa lý, văn hoá, khí hậu đã quy định những đặc điểm ẩm thực từng vùng miền. Mỗi miền có một nét, một khẩu vị đặc trưng.

Tuy đều là những nước Á Đông như Trung Hoa, Nhật Bản nhưng ẩm thực Việt Nam có một nét riêng không thể lẫn: ẩm thực Việt Nam chú trọng ăn ngon tuy đôi khi không đặt mục tiêu hàng đầu là bổ, chính vì vậy
hệ thống ẩm thực của người Việt không cầu kì nhưng Trung Hoa, cũng không bày biện thẩm mĩ như Nhật Bản mà thiên về phối trộn gia vị một cách tinh tế để món ăn được ngonngon.

Tuy nhiên trong quá trình hội nhập sự học hỏi giao lưu làm cho ẩm thực viện tiếp thu được những luồng gió mới càng ngày càng trở lên đa dạng và phong phú. 10 Vạn món ăn Việt sưu tầm không chỉ các món ăn dân dã Việt Nam mà cả những món ăn thế giới đã được "chế lại" theo phong cách Việt Nam. Vietnam cuisine is extremely rich and diverse, due to characteristics of geography, culture, climate regulation features regional cuisine. Each domain has a stroke, a characteristic taste.

But are Asian countries like China, Japan, Vietnam cuisine but with a personal touch can not be mixed: Vietnam cuisine delicious focus sometimes but not top targets are complementary, so
system of Vietnamese cuisine, but the Chinese are not fussy, nor furnished as the Japanese aesthetic, but rather blending subtly spiced dishes to be ngonngon.

However in the process of integrating learning exchanges make culinary institute acquired the new wind up increasingly diverse and abundant. 10 Van Vietnamese dish collectors not only rustic dishes of Vietnam but also the world's food is "prepared to" Vietnam-style.

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install 10 Vạn món ăn Việt version 1.17.06.27 on your Android device!
Downloaded 50+ times, content rating: Everyone
Android package: vn.tata.daubep, download 10 Vạn món ăn Việt.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
4.0+
For everyone
Android app


Oh snap! No comments are available for 10 Vạn món ăn Việt at the moment. Be the first to leave one!

Share The Word!


Rating Distribution

RATING
5.05
2 users

5

4

3

2

1