Super Info

Super Info Free App

Rated 4.11/5 (9) —  Free Android application by ConGaTiMo

Advertisements

About Super Info

Ứng dụng tham gia cuộc thi Poly sáng tạo năm 2015, úng dụng có 2 chúc năng chính là Internet scaner và sms scaner cho phép người dùng quét mã barcode sản phẩm, khi đo người dùng sẽ được thông tin sản phẩm đó tùy thuộc vào khác hàng đã chọn chức năng nào. Nếu khách hàng chọ chúc năng internet scaner thì khi quet xong mã sản phẩm thì ứng dụng sẽ mở ra browser mặc định của máy và sẽ nhận được thông tin của sản phẩm đó và người dùng sẽ biết được đó là hàng thật hay hàng giả, còn với chức năng sms scaner thì khi quét xong app sẽ gửi tin nhắn đến hệ thống và hệ thống sẽ xác nhận và kiểm tra mã sản phẩm đo cho biết đó là hàng thật hay hàng giả.
Lưu ý: App được mang đi dự thi nên mình không dùng dữ liệu thật vì liên quan đến bản quyền, nên các bạn sẽ không scanner được các key sản phẩm trên thị trường, app chỉ nhận các key do mình cung cấp! Applied contest innovative Poly 2015, performance applications, has 2 main functions are Internet Scanner and Scanner allows users sms code scanning product barcodes, when measuring the user will be informed that product depends on other function selected rows. If customers Internet Scanner function when the scan is complete, the application product code opens the default browser of the machine and will receive information of the product and the user will know which are genuine or counterfeit, Scanner function even when the scan is complete sms app sends a message to the system and the system will confirm and check the product code measure said it was genuine or counterfeit.
Note: The App is brought to the contest, so I do not use real data as related to copyright, so you will not be the key product scanner on the market, just get the key app they provide!

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


How to Download / Install

Download and install Super Info version 3.0.0 on your Android device!
Downloaded 50+ times, content rating: Everyone
Android package: vn.thannvph03341.camera, download Super Info.apk

All Application Badges

Free
downl.
Android
2.3.3+
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
Sửa lỗi ứng dụng không trả tin về server.
More downloads  Super Info reached 50 - 100 downloads

What are users saying about Super Info

E70%
by E####:

Toi quet 5 san pham ma khong duoc san pham nao


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
4.15
9 users

5

4

3

2

1