KFC Indonesia - Home Delivery

KFC Indonesia - Home Delivery Free App

Rated 3.43/5 (7,185) —  Free Android application by PT Fast Food Indonesia Tbk

Advertisements

About KFC Indonesia - Home Delivery

"FASTER & EASIER.. DELIVERING HAPPINESS..

You can order our best tasting Chicken to your relatives or friends from Sabang to Merauke in minutes.

Tap, choose, and enjoy your yummy best tasty chicken in the world with KFC Indonesia App. One app, one account, all area in Indonesia. And all this for FREE!

Whether you like breakfast, lunch, dinner, party, catering or just snacking with our best coffee, ordering through the free KFC Indonesia App guarantees that your meal will be delivered fast, hot and tasty. Available for all area in Indonesia.

---------------------------------------------------------

OUR APP IS EASY AS 1, 2, 3:

1. Choose your destination order
2. Choose your food
3. Get it delivered

That's it !.. ENJOY YOUR BEST TASTY CHICKEN IN THE WORLD !!

---------------------------------------------------------

FEATURES OVERVIEW:

• HAPPY & EASIER only by using your thumb you can enjoy the best tasty chicken.
• CUSTOMIZE YOUR MEAL with variant of chicken, just like you find in the KFC restaurant.
• SECURE MOBILE PAYMENT simple and safe payment.
• EASY CHECKOUT KFC Indonesia mobile app can store your several addresses (home, work, etc.) to make it easy for you.
• REMEMBER your orders, KFC Indonesia mobile app saves your past orders to easily reorder it .
• MANY CHOICES order food delivery from over 500 different restaurants in your area.

KFC Indonesia App IS FULLY AVAILABLE IN every city in Indonesia.

---------------------------------------------------------

Reviews & Feedback: Unfortunately, we're not able to answer reviews here in the App Store, if you need help or if you have any suggestion, email us at [email protected] We'd love to hear from you. Follow us on Facebook (fb.com/kfcindonesia) and on Twitter (@kfcindonesia)." "Faster & Easier .. DELIVERING HAPPINESS ..

You can order our best tasting Chicken to your relatives or friends from Sabang to Merauke in minutes.

Tap, choose, and enjoy your best yummy tasty chicken in the world with KFC Indonesia App. One app, one account, all areas in Indonesia. And all this for FREE!

Whether you like breakfast, lunch, dinner, party, catering or just snacking with our best coffee, ordering through the free KFC Indonesia App guarantees that your meal will be delivered fast, hot and tasty. Available for all areas in Indonesia.

-------------------------------------------------- -------

OUR APP IS EASY AS 1, 2, 3:

1. Choose your destination order
2. Choose your food
3. Get it delivered

That's it! .. ENJOY YOUR BEST TASTY CHICKEN IN THE WORLD !!

-------------------------------------------------- -------

FEATURES OVERVIEW:

• HAPPY & Easier only by using your thumb you can enjoy the best tasty chicken.
• Customize YOUR MEAL with a variant of chicken, just like you find in the KFC restaurant.
• SECURE MOBILE PAYMENT simple and safe payment.
• EASY CHECKOUT KFC Indonesia can store your mobile app Several addresses (home, work, etc.) to make it easy for you.
• REMEMBER your orders, KFC Indonesia mobile app saves your past orders to Easily reorder it.
• MANY CHOICES order food delivery from over 500 different Restaurants in your area.

KFC Indonesia App IS FULLY AVAILABLE IN every city in Indonesia.

-------------------------------------------------- -------

Reviews & Feedback: Unfortunately, we're not Able to answer reviews here in the App Store, if you need help or if you have any suggestion, email us at [email protected]sia.com. We'd love to hear from you. Follow us on Facebook (fb.com/kfcindonesia) and on Twitter (kfcindonesia). "

Never Miss An Update!

Follow Android Blip on Facebook / Google+


Download / Install

Download and install KFC Indonesia - Home Delivery version 3.2.2.6 on your Android device!
Downloaded 500,000+ times, content rating: Everyone
Android package: wl.id.kfc.android, download KFC Indonesia - Home Delivery.apk

All Application Badges

Recently updated
Free
downl.
Android
4.0.3+
Bug
buster
For everyone
Android app

App History & Updates

What's Changed
- Improvement
- Bug Fixing
Version update KFC Indonesia - Home Delivery was updated to version 3.2.2.6
More downloads  KFC Indonesia - Home Delivery reached 500 000 - 1 000 000 downloads
Version update KFC Indonesia - Home Delivery was updated to version 3.0.14
More downloads  KFC Indonesia - Home Delivery reached 100 000 - 500 000 downloads

What are users saying about KFC Indonesia - Home Delivery

A70%
by A####:

this aplication is too bad. I push sign up button once and nothing happen, just a verification code message notification, and sign up success notification. and then i push sign up button again, and message error said my email are already used. So i try to sign in with my email and password that i used to sign up, then they say that i dont have an account

R70%
by R####:

Pelayanan paling jelek!! Baik via call n app, pihak store tidak ada itikat utk menghub pelanggan kalau pesanan tdk bs d proses, dan status di app pun tidak ada update apapun.. Worst service ever!! Tiap hari pelayanan makin terpuruk.. Dahulu saya lebih prefer kfc, sekarang lebih baik beralih.. Pengalaman di solo pihak store tdk pernah konfirmasi apapun, pengiriman makanan 1-2jam, di surabaya pun jg pihak store pelit pulsa utk menghub prlanggan, sedangkan pesanan tdk bs d proses, dan pelanggan dibiarkan menunggu tanpa dihub atau dicancel orderannya, harga dan pelayanan tdk sesuai!!! Merugikan dan mengecewakan pelanggan!!!

J70%
by J####:

This app is totally bad, it wont allow us to change phone number, and they don't give confirmation about our orders, we can't know current position of our order, we can't cancel our order either. We just gonna sit in there and wait until it arrives or until they decline our orders. Great apps!

Y70%
by Y####:

Worst app ever! Apalagi versi webnya online order kfc. Bilangnya no store nearby. Padahal jarak rumah ke kfc palingan 1 kiloan. Lol. Kalo mau develop online order jangan setengah2 kayak gini. Ini problem sudah berbulan2 saya rasain. Tanpa ada perbaikan. Kalo di bandingin sama toko ayam sebelah ya kalah jauh

F70%
by F####:

This KFC apps is the worst application i know for order fast food.. blehhh.. Kode verifikasi tidak terkirim disuruh resend ga ada sms masuk. Mau order dibikin susah. Udah password sementara susah dipakai. Dari lapar jd kenyang gara2 aplikasi kfc ini. Pilih fast food lain dah lebih gampang.

C70%
by C####:

This app cant determine customer location correctly... It always says no outlet nearby even tho there is a KFC outlet nearby... Fix it then U will have more great income...

E70%
by E####:

Aplikasinya lancar aja sih, hanya saja tiap kali buka Riwayat Pemesanan selalu ada pop up penilaian pesanan, la kan belom kelar urusannya. Mohon untuk diperbaiki, tim developer.

N70%
by N####:

Worked for a grand total of 1 time. After that the app just close itself whenever I clicked on menu/order. Don't know whether the problem is with the app or the source website as the website also doesn't work. And considering there's no news/notice/announcement about the problem, I can confidently say that your service is pretty bad. Fix it or scrap it.

H70%
by H####:

uda download tapi alamat ga dalam jangkauan pengiriman. biasa pakai gofood jg bisa... mending pakai apps gojek aja.. failed nih

K70%
by K####:

Appnya bekerja, cuma lemot. Mau ganti data pribadi malah muncul pop up gajelas yang gabisa ditutup. Makdudnya apa ini? Dan ayamnya gabisa milih mau apa. Harusnya dikasih opsi untuk menambahkan informasi tambahan biar lancar semua tanpa harus lewat telepon.

O70%
by O####:

Tukar nomor hp aja ga bisa. Gimana kalau pelanggan anda ganti nomor hp? Musti bikin akun satu lagi? Mending aplikasinya di develop yg benwr dulu deh.

X70%
by X####:

2x pesan 2x bermasalah. Dan yg kedua saldo tcash ter debet. Pesanan dblg tidak masuk. Hilang deh. Lapor jg g nyelesain masalah. Kapok pake apps kfc. Call centernya juga g bagus. Dsru nunggu lama lebih dr 25 menit bgt bakik cuma dblg bakal dibuatkan laporan. Kalo cuma mau ngomg begitu 1 menit juga bisa.

P70%
by P####:

2 jam order, ga datang juga.. konfirmasi juga gak ada,, sudah telepon ke 14022 empat kali cuma maaf2 aja tanpa ada kejelasan.. Good Job KFC..

M70%
by M####:

3 kali gw udh pesen delivery lewat app ini...giliran upgrade, malah lokasi gw gak dapat layanan delivery...Asli DEVELOPERNYA DUNGU !!!! Keluhan pelanggan banyak, tp cm berdiam diri

B70%
by B####:

Kapok pesan pake apps payah ini. Pesanan tidak ada kejelasan padahal sudah menunggu 1,5 jam. Call center KFC juga tidak kompeten, tidak bisa memberi keterangan status pesanan. Benar-benar kombinasi yg payah antara call center dengan aplikasinya

Q70%
by Q####:

Hampir 2 jam gak ada beritanya TOLONG SEDIAKAN UNTUK CANCEL ORDER, Katanya ngorder aceh- smpe papua cuma 40mnt, ini tibang blokm ke gandaria aja 2 jam

G70%
by G####:

Di aplikasi ini saya daftarin 3 alamat,setiap saya milih alamat 2,aplikasinya ngeconfirm tapi terus balik lagi ke alamat 1. Jadi setiap saya pesan,kfc terdekat akan menelepon saya dan menanyakan ke alamat yg mana dia harus mengantarkan pesanan sy.jd tolong ini di benerin ya aplikasinya biar konsumen dan staffnya tidak merasa ribet.

S70%
by S####:

use to order from web, but know "you are not in the service area" good job kfc

L70%
by L####:

Pesan di kota kecil malem2 jm 8, jgn harap dilayanin. Jm 10an baru ditelpon cuma ngasih tau tokonya udah tutup. Males banget dot com.

T70%
by T####:

the most worst app, masa jangkauan rmh saya ga ke cover padahal jaraknya cuma 0.9 km dari kfc, sorry to say jauh bgt sama kompetitor nya dalam pemesanan menggunakan aplikasi

I70%
by I####:

Potensi Aplikasi ini sangat bagus. Hanya saja nampaknya terlalu terburu-buru dipublish, sehingga memperbesar peluang error pada beberapa device. Terus semangat tim developernya !!!

U70%
by U####:

Aplikasi yang sanga buruk. tidak stabil, tidak user friendly dan bisa sukses bayar tapi nomor pesanan tidak keluar (via TCash), sehingga dianggap gagal transaksi. Dana saya terpotong 2 kali (2 kali trx) tapi tidak ada yang sukses (tercatat sebagai transaksi).

V70%
by V####:

You can't get more than 1 star if this application doesn't developed more. You'll lose from other competitor. Location isn't available when actually it's only 2 km from nearest kfc outlrt. Can't change phone number. No one could order with this app.

D70%
by D####:

Aneh sekali! Aplikasi delivery tapi gak bisa kirim ke lokasi. Padahal ada dua outlet KFC cuma 1-2 km dari alamat saya. Gak niat nih!

W70%
by W####:

You need to fix your app... I can't see my order history, it always direct me to the rating part and then nothing happens!

Z70%
by Z####:

Pas udah masuk aplikasi selalu keluar lagi, buka menu buka yg lain terus aja "kfc has stopped" tolong diperbaiki lagi

A70%
by A####:

Lama respon nya, setelah 20 menit telp lalu bilang masih satu jam lagi, tidak ada button untuk cancel, jadi harus nunggu ditelp untuk bisa cancel

R70%
by R####:

responnya cepat, pengiriman juga lumayan cepat, pencarian alamat juga sangat tepat dan membantu, pengkonfirmasian juga teliti, pelayanan juga sopan dan ramah, menu lumayan komplit dan up to date, tidak lag dan cepat, penghitungan harga juga tepat, di Samsung Note 3 saya app nya lancar dan sangat membantu. terima kasih

J70%
by J####:

Developer, pls see your review section and deal with the complain, until that, uninstall

Y70%
by Y####:

mencari alamat error. padahal gps sudah nyala. internet pakai firstmedia. kfc jg dekat. mabok yah yg bikin aplikasi?

F70%
by F####:

Stupid application. Fix the map. I can't order because the application can't detect my address even there is so many store near my address.

C70%
by C####:

can't change phone number, can't track order. You just can wait for hours until you die starving. Hailee Stainfield.

E70%
by E####:

there is 2 KFC store about 5-10 mins from my home and the app says they don't have any nearby KFC store that can do home delivery lol?

N70%
by N####:

Mapnya gak kerja, lokasi tidak tersedia. Useless akhirnya telepon 14022 juga

H70%
by H####:

Saya jarang kasih kritik, but this is very very bad app! Mencoba utk order hanya dilempar sana sini, akhirnya order lewat web yg ternyata webnya tidak bisa diakses, terlalu banyak bug, error. Akhirnya download aplikasi, still can't order. Harus register dulu, submitt nomor telepon sampai 3x coba resend verivication number sampe 3x ga dpt verivication numbernya. A VERY VERY BAD APP!!! POOR APP, POOR WEB, POOR SYSTEM, POOR SERVICE FROM THE TELEPHONE OPERATOR.

K70%
by K####:

Pengalaman sangat buruk. Delivery addressnya di palmerah barat, tapi dikirimnya dari KFC Ratu Plaza, setelah 10 menit menunggu akhirnya ditelpon, untuk konfirmasi pesanan dan menginfokan bahwa pesanan baru sampai 1 jam lagi, karena pesanan diantar dari ratu plaza. Benar2 buruk, mungkin lebih baik caritau nomor cabang terdekat lalu langsung pesan ke cabangnya, drpada pakai apps ini. Kasian KFC, image jadi jelek, pelanggan complain, padahal chicken originalnya gak ada yg ngalahin.

O70%
by O####:

yakali gak bisa mesen padahal kfc di belakang komplek damn it

X70%
by X####:

Katanya alamat pengiriman ga ada jadi ga bisa pake delivery app harus pake nelpon ke 14022. Padahal udah ke detect di map nya. Aneh banget, jelas2 alamat pengiriman di Jakarta bukan di antah berantah ga jelas

P70%
by P####:

Tolong sistem maps nya diperbaiki lagi, pesanan pertama berhasil, pesanan kedua dengan alamat yg sama ditolak karena tidak termasuk wilayah pengiriman. Mohon segera diperbaiki atau sekalian dihapus saja aplikasinya jika belum beres juga

M70%
by M####:

Outletnya ga jauh2 banget dari rumah, tapi katanya ga bisa dilayani... Gimana? Trs buat apa saya download?


Share The Word!


Rating Distribution

RATING
3.45
7,185 users

5

4

3

2

1